PK-eliten börjar upptäcka samhällsproblemen, vars orsak ännu förnekas

Vänsterns förnekelse
I gårdagens inlägg nämnde jag om kändiselitens lömska expertkostymer, där de kan föra fram sina kulturrelativistiska och identitetspolitiska åsikter.

Hederskultur fanns inte
Tittar vi i backspegeln där framtiden formas, så synliggörs vänstern bedrägerier. I sin iver att verka för mångkulturen blev många debattörer kulturrelativister som förnekade hederskultur och kvinnoförtyck från förortens män, deras söners och kvarterets moralpoliser.

 Mona Sahlin är en av dessa kvinnoförrädare, som I en debattartikel i Dagens Nyheter under  år 2000, som hon skrev tillsammans med ministerkollegan Margaretha Winberg, förnekade hederskulturen och ställde vita män vid skampålen.

Citat: ”När en ung flicka mördas på detta sätt är det fråga om några mäns förvridna attityder och människosyn.” Inte ett ont ord om islams patriarkaliska förtryck av kvinnor.

Hederskultur ett lömskt påhitt av populister…
Hederskultur var bara ett lömskt påhitt av elaka populister till vilka jag bekänner mig, vi bara larmar och gör oss till.

När jag under min yrkesutövning sett hur invandrarkvinnor blivit slagna gul och blå, när de deltagit i bassänggrupp  tillsammans med både kvinnor och män, eller när de ville lära sig cykla och om sjalen åkte för långt bak, så kunde en manlig släkting vänta i dörren för upptuktelse av denna skamliga försummelse av mannens heder.

Nyamko Sabuni hade det inte lätt som under åren 2006-2010 var integrationsminister, hennes engagemang mot hederskultur möttes av en gäspning och motstånd, i Carl Bildts regering.

I dag är det Malena Ernman som står på kändis barrikaden tillsammans med Jonas Gardell och Henrik Schyffert.

Nu har hon tillsammans med maken skrivit en bok om en familj i kris ”Scener ur hjärtat.”

Krisen har inget att göra med svår sjukdom, lidande, död, indragen assistans eller fattigdom. Utan den består av den nya medelklass accessoaren ”Klimatångest”, som journalisten och författaren Rebecca Uvell  Weidemo  avslöjande benämner denna tjusiga  ångest hos de bortskämda och välbeställda.

Klimatkrisen (om den kommer) drabbar alla och är inget man kan köpa sig fri ifrån.
Jag tror det förhåller sig så, att den annalkande klimatkrisen drabbar alla oavsett kändisskapet och det sociala nätverkets förmåner.

Själv är jag som många ensamstående mammor med sjuka barn mer luttrad och står mer stadigt på jorden än många curlade föräldrar till generation ”snöflinga”, för att drabbas av denna moderna åkomma.
Om man är född -47, som jag fanns inget livspussel att jämra sig över. Vi jobbade heltid för överlevnad, utan VAB dagar, efter 6 månaders barnledighet. Det gick trots att vi fick välja om vi skulle satsa på toapapper eller margarin dagen för lönutbetalning. Dessutom hann flertalet av oss hjälpa ungarna med läxor på kvällen.

För denna bravad straffas vi med sänkta pensioner och får böja våra huvuden i skam, när socialminister Annika Strandhäll beskyller oss för att sabba vården. För hennes valboskap måste hållas om ryggen med alla sina förturer.

Alla drabbas
Hela familjen Ernman/Thunberg har drabbats av klimatångest, denna fina åkomma, där döttrarna Greta och Beata, som är överkänsliga barn och har stark inlevelse i feminism och klimatångest.

När Gretas manifestation utanför riksdagshuset med skolstrejk för klimatet uppmärksammades internationellt, berättar mamma Malena stolt att Greta mår mycket bättre från sin depression.

Men i intervjun i SvD den 16/9 glimtar det till, att samhällsproblemen också nått fram till familjen.  De får strida för anpassad skolgång till sina känsliga döttrar, Greta har också Aspbergers syndrom (vilket bidrar till att ”snöa in” på en företeelse och/eller uppgift).

”Karusellen går snabbare och snabbare, skolorna blir sämre och sämre, lärarna färre och färre. Varje vecka går någon av dem i väggen” säjer föräldrarna.
Men insikt saknas totalt om grundorsaken till detta elände, där Malena Ernam varit den som villigt och glatt snurrat karusellen upp till en fart, som gör att hennes egna barn flyger av. Det är priset för att hennes karriär gynnas av att sjunga i ”änglakören.”

Jag misstänker att även Kungsholmens bra skolor har fått minskade bidrag (precis som skolan för min systers barnbarn) och då räcker inte medlen till för specialpedagoger, utan de vräks över valboskapens barn och barnbarn.

”Vi är ingen vanlig tråkig familj” kvittrar den berömda mezzosopranen vidare.  Läsarna förstår att det inte är någon vanlig familj som festar loss på Big Mac eller en Pizza Hunt till helgen och sparar för en resa till Mallis.

Tänk om denna kändiselit kunde bli vid sin läst, Malena Ernman bör hellre engagera sig i nästa Mozart tolkning i stället för att leka kvasiexpert.
Kändisskapet hos kultureliten behöver ständigt förstärkas hos de fina och goda människorna, som givetvis bara finns till vänster.

Om Ni har ork tag då del av följande länk där förnekelsen av hederskulturen blomstrar.

http://fritanke.se/nej-till-jamstalldhet-och-kvinnofrid-2/

6 tankar kring ”PK-eliten börjar upptäcka samhällsproblemen, vars orsak ännu förnekas

  1. Instämmer. Här kommer avslutningen på Peter Krabbes artikel: ”……Vad har vi då att förvänta oss av det kommande globalistiska samhället? Kort sammanfattat – högre skatter, lägre löner och pensioner, sämre sjukvård, sämre skola, medlemskap i NATO och solidariskt deltagande i världens krig, ökad överstatlighet genom EU, stärkt krigsmakt kompletterad med kravallutrustning, ökad invandring, flerspråklighet, klansamhälle, avskaffad könstillhörighet, gruppsex, våldtäkt och pedofili som norm, allmän strafflindring för brott som ger lagom kaos, förbud mot husdjur, fisande kor och grisar och en konvertering av landsbygden till nationalpark med urskog. Därutöver värdegrundscertifikat för tjänster i stat och kommun och mångkulturskvotering till alla arbeten som tillsätts genom arbetsförmedlingar. Tyvärr blev de framtida valen inställda, men vi har ju ändå fått det så bra, så varför klaga?”

 1. Det lutar väl mer åt att det är NATO med dess vapenarsenal och som står till NWO:S förfogande som är det största hotet mot mänskligheten.

  Den 1 oktober 2014 tillträdde Jens Stoltenberg ämbetet som Natos generalsekreterare.

  Kan man tänka sig att hans son fanns med ute på ön Utøya (2011) när massmördandet skedde och det var minst 3 skyttar på ön. Detta vittnar de överlevande om men det gör man ingen notis om i MEDIA! Kan det vara som så att Stoltenbergs son förskonades då man avsåg att placera Jens Stoltenberg som kommande Natos generalsekreterare där man ville visa honom att gör DU inte som vi i NWO planerat då tar vi ut din son också? Stoltenberg är verkställande handläggare av alla obekväma beslut som ska utföras på uppdrag av NWO. Stoltenberg är inget annat än en syndabock eller ett offerlamm för NWO:s agenda där invasion ingår och kommer förmodligen att först drabba USA om inte Trump redan fått stopp på dem. I Sverige är det nog Annie Lööf som ska bli det kommande offerlammet när ”hon” ska göra stora affärer åt NWO (eller Kabalerna/Khazarian maffia/Khazar judarna etc.)genom att ”sätta henne” på statsministerposten. Det kommer sluta med som Maud Olofsson: Jag tar mitt ansvar vilket andra inte gör! Det FÖRSVANN 53.000.000.000 kronor på 5 sekunder och Maud säger att hon tar sitt ansvar och avgår! Är det ALLT ansvar man behöver ta som politiker? Varför ska vi andra TVINGAS ta ansvar? Kommer inte Tjänstemannaansvaret tillbaka då kan vi lika gärna lägga ned ALL politik och låta Djungelns lag ta över. För där kan ingen sko sig på alla de andras bekostnad. Eller hur, Politiker?

 2. Tack Staffan för informationen. Den avlidne Peter Sutherland arbetade för FN och flyktingspridning, som vårt kungahus blev uppvaktad av. PS. Framtiden ser problematisk ut. Som du nämner sker det under radarn , därför att 82 procent inte känner till problemen. Folkutbytet går fort.

 3. Har nu upptäckt en skrämmande oönskad FN -” förordning” som har utvecklats under radarn av eliten som vill söndra – UN Global Compact for MIgration- som ska undertecknas och sjösättas i december. Inte nog med Agenda 2030 som nu i nästa vecka ”fyller” tre år .
  Detta måste spridas ordentligt – tack norska nättidningen Resett.no

  https://resett.no/2018/09/18/fn-i-ferd-med-a-vedta-global-plan-for-lovlig-migrasjon-av-opp-mot-250-millioner-mennesker/

  En tio min. video från IDENTITÄR – ( som även avslutar artikeln ovan)
  https://www.youtube.com/watch?v=tmf_V0lbWwg

  1. ”…FN avslutade sin så kallade ”FN: s Global Compact for Migration” den 13 juli i år. Det här är en plan för att lösa de demografiska utmaningar som orsakas av en stor befolkningstillväxt i Afrika, samtidigt som man ser en minskning av den ursprungliga befolkningen i Europa och andra västländer.
   Det handlar inte om flyktingar, utan om invandrare som söker ett bättre liv. FN uppskattar ett antal 244 miljoner människor som måste ”flyttas” – med andra ord: migrera från Afrika främst till andra, mer utvecklade länder som ”behöver människor”. Detta kommer utöver det redan stora ”flyktingflödet….”
   Sedan fick jag huvudvärk när blodtrycket sköt i höjden, så Guterres FN tal får ni läsa själva. Jag kan tänka mig att Wallström, Sjöstedt och Lööf är alldeles till sig i trasorna över denna excellenta plan, där Sverige varit försöksland.
   Detta är FN:s plan B = NWO:s hantlangare. Berikningen och lönsamhetens predikanter finns nu i FN, när Europas folk trilskas, folkutbytet måste äga rum för att få en slavarmé som jobbar för en spottstyver, när jordens tillgångar nu är beslagtagna av stormakternas oligarker. Då återstår bara att pressa ner lönerna i botten, för fortsatt klirr i kassan. Men först måste välfärdsstaterna plundras, så värdlandets medborgare håller tyst och förstår nödvändigheten av statarsamhällets återkomst.
   Målet är en socialistisk omfördelningspolitik på global nivå, bruksanvisningen finns hos Macron och Merkel.

Kommentarer är stängda.