PK-elitens närsynta godhetspoäng kan ge bummerangeffekt

Det mest skrämmande tar jag först, att invandrarna röstar rött.

Jag är rädd att signaturen ”Elisabeth” får helt rätt i sin framtida oro för sjal och burka med order från regeringen, då bestående av radikala muslimer, som implementerat sharialag i samhällets alla vrår.
Än så länge tror den vänsterliberala eliten att de fortfarande får sitta vid köttgrytorna, men ack vad de tar miste.
Dessa historielösa karriärister har ingen aning om hur kommunisterna, som först samarbetade med islamisterna i Iran för att störta shahen (1979),  sedan blev nackade hela bunten, när  Ayatollah Khomeini tog makten tillsammans med sina bokstavstrogna fundamentalister.
Miljöpartiets muslimer får fortsatt utdelning, även på lokalnivå, där unga sjalprydda Leila Ali Elmi, tack vare alla personkryss från somaliska vänner seglade förbi veteranen Joakim Larsson till en riksdagplats. Jag undrar vilket middagssällskap hon kommer att välja? Kanske Mehmet Kaplan ställer upp som coach?
Så nu får vi vänja oss vid att valkampanj på somaliska är rätt väg för vänstern, som har låtit rätt till tolk och hemspråksundervisning hindra svenska språket att få fäste i förortens shariaförtryckande nästen. Där försvenskning betecknas som ”haram” av klanens skäggiga skuggor.

Elmi får säkert gratualationskort från Saudiarabien, som ser hur berikat deras Barcelona avtal blivit från 1995 med byte av olja mot musliminvasion till Europa. Sverige och Tyskland var snabbast att skriva på. Förarbetet hade ju för Sveriges del redan Olof Palme gjort med sin mångkulturproposition 1975:26, då hela folket fördes bakom ljuset. Barcelona deklarationen, BD, passade som handen i handsken, för att hedra denne beundrade och internationelle man.

Spännande blir att se hur dagens och morgondagens röda politiker kommer att agera, när de blir bortmanövrerade av sin egen valboskap?

Kanske börjar de fundera över varför deras gränslösa känslopolitik med karriärkändisar som experter skjuter över målet?
Jens Ganman ger här förklaringar till valets ”chicken race.”

En sak är säker , det är en spännande framtid vi går till mötes, oavsett det blir en röd eller blå regering.

 

 

7 tankar kring ”PK-elitens närsynta godhetspoäng kan ge bummerangeffekt

 1. Det blev tydligen en rejäl missräkning när NWO inte kunde ”sjösättas” som planerat. Effekterna kommer lite då och då. Hoppas att det finns ”visselblåsare” av rang som kan se till att avarterna kommer fram i det offentliga rummet. SD backas ju upp av det sionistiska Israel! Inte ska väl SD eller politikerna i övrigt informera folket om att partiet har stöd av Israel! Vad består deras stöd av? Åkesson? Får ni Ekonomiskt stöd, förhöjd exponering i media eller vad ingår i det s.k. stödjandet? De andra partierna då, vilka är deras yttre som inre ”stödjare eller försörjare” och vilka motprestationer finns som framtida löften? När ska vi få en VDN deklaration av de politiker som företräder oss. T.ex. vilka företag man har kontakter med, privat som offentligt. Vilka är de och vad heter de ”lobbyister” som cirkulerar bland riksdagsledamöterna? T.ex. borde väl media fråga Kristersson om tiden med Reinfeldt där du inte ens kunde inte sköta Adoptionscentrum, vad är det som får dig att tro att det svenska folket tror att du kan ”sköta posten” som statsminister? Folket kräver att Tjänstemannaansvaret återinförs, annars är det kört. Vad krävs för att detta skall verkställas? Någon som vet?

 2. Alla bör läsa Barcelonadeklarationen och Medelhavsunionen.
  KUSLIG LÄSNING. Jag tror inte många svenskar vet det här.

  1. Det stämmer, jag fick upplysning om denna deklaration via en kommentar och sökte sedan vidare och förskräktes över denna ”kusliga” information.

 3. Tack! Läste Barcelonaavtalet och nu börjar jag förstå! Har länge undrar vad eller vem som egentligen styr? För så stora idioter som politikerna framstår kan inte vara rimligt.
  Nu återstår väl kanske att dra in bidragen efter någon tid, kanske också dra in tolkhjälp efter rimlig tid. Och att dra bort kommunal rösträtt för icke medborgare.
  Utvisa dem som begått brott.
  Det var mycket stt läsa men minns inte att det stod något om hur villkoren för en muhammedan, som trängt sig på, skall se ut.

  1. För mig är det självklart att en svensk valrörelse utan undantag skall bedrivas endast på landets språk. Medborgarskap skall vara villkorat med vardags-förståelse av det svenska språket både i tal och skrift. Fortsätter denna utveckling så kommer framtida valrörelser att endast ske på arabiska. Då har migranter uppfyllt missionen om islams överhöghet över väst, där Sveriges PK-elit visat vägen.

 4. Målet för fienden att ändra långsamt smygande, för att folket inte skall reagera förrän det är för sent. Verka utan att synas genom härska och söndra.

  1. Javisst är det så. Den gamla Kalegri planen är högst levande. Öppna hjärtans floskler och landet utan murar har blockerat förnuftet hos fega medlöpare som håller tyst, men en stor del har insett att deras medlöperi ger stora personliga vinster.

Kommentarer är stängda.