Det blir bara värre….

”Det blir bara värre” sa min syster efter valet och visst blir det så.  Klandemokrati, kronfall, belöning av judehat och 1,1 miljoner rasistkort utdelas av statsministern och media filtrerar som aldrig förr.
Allt medan blocken mäter krafterna och jag undrar hur länge kontaktförbudet mot SD skall bestå?
Eller ska vi hoppas på nyval?
Kommer SD konsekvent att utnyttja sin vågmästarroll?
Steget Efter har sett Alliansledarnas bekymrade miner.

Klandemokrati
Socialdemokraterna går inte längre som tåget, även om utdelningen var god från förortens väljare, som för säkerhets skull fick order från sina imamer.
Minns att vid förra valet 2014 gav imamen i Uppsala stänga order om att rösta rödgrönt till sin församling. Självklart praktiserar de sitt hemlands seder, genom sin kulturella identitet som sjuklövern gödslat under årtionden, samtidigt som de stampat på vår egen.

Denna gång har moskéns vägledare gått ett steg längre och utlovade initialt 3000 röster till moderaterna för att få en moskétomt beviljad av kommunen (Uppdrag Granskning 11/9). Inte konstigt att Löfven vägrar slänga in handduken. Om de rödgröna med Sjöstedt i släptåg lägger på ett extra kol med att släppa in 300.000 anhöriga, så kommer de att regera med riksdagens majoritet i minst 40 år till. Flyktingkvoten behöver ständigt fyllas på, så inte värdegrunden sjunker ihop. Makteliten behöver den för att visa att de är av det rätta virket.

Värdet sjunker för kronan och välfärden
Det som kommer att sabba den profetian är inte att fler väljare vaknar, utan att ekonomin kraschar. Magdalena Andersson ljög värre än någonsin strax före valet, om BNP:s framfart på det uttjatade tåget.

Liknelsen är dock relevant, för ekonomin har både fel på signaler, växlar och spår. De som är utomlands har länge märkt kronans usla värde. Redovisas BNP/capita så är vi åter sämst i EU-klassen. När kakan skall delas på allt fler, som varken hjälper till att skaffa ingredienser eller att baka, så blir det allt mindre bitar till var och en. Men detta redovisade SCB först fem dagar efter valet. Att pensionerna därmed sjunker och löneökningarna avstannar är ingen valvinnare. Konceptet är mera bidrag, mera lån tills allt brakar samman och sedan kan politikerna skylla sina gigantiska misstag på lågkonjunkturen. De sitter bekvämt kvar i riksdagsbänken allt medan lånekarusellen fortsätter med en ekonomi dopad av låga räntar.

Rasistkort
För säkerhets skull delar Löfven omigen ut rasistkortet till SD:s väljare, 1,1 miljoner medborgare skall skämmas för att de ser verkligheten som den är och inte som den beskrivs från Rosenbad. Karln borde skämmas för detta uttalande.

Judehat belönas av rättsväsendet
 Hovrätten anser att Israels politik utgör hinder för utvisning av en mordbrännande palestinier, som tuttade på en synagoga i Göteborg. Hans mänskliga rättigheter kan kränkas lyder den horribla motiveringen, att förlora dem och livet i en mordbrand anser hovrätten vara mindre viktigt.
Om det hade varit en sk. nazist från Borlänge som hällt ut bensin på en flyktingförläggning då hade pressarna gått varma och fördömanden varit starka. Kungen hade fått rycka ut igen, som han fick göra i Örebro i fjol, när det sedan visade sig att det var en fd muslim som hade tuttat på moskén i Vivalla, slocknade medias intresse.

Konklusionen från denna dom är således att  rättsväsendets uppfattning är att alla judar är lömska och opålitliga, inte ett hår får krökas på islams alla judehatare.
Ett råd till alla illegala är att utöva terror mot judar, för då får man stanna, skrev Mats Dagerlind i sin krönika i Samnytt.

Media filtrerar vidare
Media fortsätter med samma filtrering av obehagliga fakta, även om Jan Helin på SVT krånglade fram en otydlig harang om att SVT inte skall var part i en partiledardebatt.

När Dalai  Lama under sitt besök, strök både DN och GP hans viktigaste uttalande att ”Europa tillhör européerna och flyktingar skall återvända hem.”

Vilket är totalt omöjligt för den humanitära stormakten för vem skall då rösta rött och rätt i framtiden?
Så det blir bara värre….

4 tankar kring ”Det blir bara värre….

 1. Det lustiga är att de svenska politikerna inte insett att de är på väg att bytas ut mot de ”inkommande”. Slutsatsen blir att de svenska politikerna faller som dominobrickor genom att själva bidra till sin alldeles egen Utförsbacke. Det är ju därför som man ”månar” mer om de inkommande än våra gamla, unga som sjuka p.g.a. Valröster! Politiker (snart får ni namnet tjuvarna) ni har ingen skam i kroppen och hälften av er hade flugit all vägens kos om bara MEDIA tillåtit allmänheten framföra sina åsikter beträffande den Politisk Diktatur som ni bedriver. Folket har TRÖTTNAT på er och NI förstår inte varför!!!

 2. ”Det bli bara värre” – här ett tydligt exempel – MP-Leila -från Angered som nu får stor uppmärksamhet i media vilket är helt fel – ska helt frysas ut. Tänk om ändå MP hade kunnat åka ur riksdagen , så nära. För åtta år sedan kom en A.Waberi in på M-lista från även då Göteborg, en islamist som t.o.m. betroddes med en plats i Försvarsutskottet – tänka sig. Det är denne man som nu startar muslimsk friskola i Borås och tidigare startat (eller bara rektor)muslimska friskolan Römosse i Göteborg.
  — helt klart islamiseringen rullar på … de utnyttjar vår demokrati och vår feghet för att flytta fram positionerna hela tiden!!

  http://katerinamagasin.se/sverige-2018-valkampanj-pa-somaliska-och-sharia-pa-frammarsch-via-miljopartiets-leila-elmi/

  1. Ja, feghet, rövslickeri och hos de högsta hönsen hägrar internationell karriär, EU och FN får vara första anhalt. Fortsättning kan följa till Rockefeller och Rotschilds imperium om de inte direkt fått riklig belöning som Reinfeldt, Borg, Bildt och fd. sossepampar.

 3. Var är er Plan B, politiker? Ni visste väl att SD skulle bli vågmästare i alla väder men när ska det bli Extraval? Har ALLA politiker åkt på semester? Ska NI stå och trampa tills den sista rösten kommit med ”flaskpost” innan NI agerar? Tydligen ”väntar” ni på direktiv från era ”överordnade”, som tyvärr inte kan lösa ert trasslande. Därför måste Extra val utlysas omgående eller hur många månader ska det ta? Nu är det upp till bevis om vilka som är politiker och vilka som ”spelar” politiker.

  Enligt Sveriges Riksdag: Extra val.
  Regeringen får besluta om extra val till riksdagen mellan ordinarie val. Det är också regeringen som väljer valdag. Extra val ska då hållas inom tre månader efter beslutet. Beslut om extra val får inte fattas av en övergångsregering, det vill säga en regering som har avgått men sitter kvar för att sköta det löpande arbetet till dess en ny regering har utsetts.
  Om riksdagen kommer fram till att den inte har förtroende för statsministern eller en annan minister kan den rikta en så kallas misstroendeförklaring mot den ministern. Om misstroendeförklaringen riktas mot statsministern måste regeringen avgå eller utlysa ett extra val. För att regeringen ska kunna sitta kvar måste den utlysa ett extra val inom en vecka från misstroendeförklaringen.

  Det svenska folket har ju inget förtroende för de flesta av er politiker. Varför har inte de svenska medborgare den Demokratiska rätten att rösta bort icke önskvärda politiker? Ingår detta inte i DEMOKRATIN?

Kommentarer är stängda.