”Väckarklockan har ringt, men värdlandets befolkning bara somnar om”

Känner inte Ni som jag en trötthet och en smygande likgiltighet efter valet? Därför kommer här endast en gammal salva om landets förfall.
Allt kommer att fortsätta som förut, medan landet närmar sig stupet.
Jan Tullberg uttryckte det enkelt på twitter; väckarklockan ringer, men folket drar bara täcket över huvudet och somnar om.
Ivar Arpi anser på samma forum, att särskilt utsatta områden, borde bytas till socialdemokratiska områden. Den efterföljande frågan var, hur skall högern kunna tackla den pågående demografiska utvecklingen, där majoriteten av invandrarna röstar rött?

En fråga som jag inte begriper, man vill väl inte tackla något som man själv bidragit till?

Dagens Allians anser jag vara utan färg, en samling, lata opponenter, som sovit i sina riksdagsbänkar och under denna dvala har Löfven utan skepparexamen fått köra landet på grund och nu tror de att med blocköverskridande samverkan skall fartyget lossna.

Det är snart bara vi gamlingar kvar, som känner ilska blandat med vanmakt över landets alla sjusovare, som i vaket tillstånd saknar kunskap för att genomskåda etablissemangets egocentrerade floskler. Upprop från eliten, kändisar och kyrkan har samma budskap, älska migranter och hata alla som värnar sitt land.

Värdegrund utan värde
Etablissemangets  framgång hos unga är uppenbar, när genus, allas lika värde med värdegrunden, konkurrerat ut förmågan att läsa, skriva och räkna.

När jag hälsade på min syster nyligen i huvudstaden, kom hennes barnbarn i nedre skolålder hem med en teckning med olika händer på i olika färger och i mitten stod ”alla är lika värdefulla”.
Anders Brevik som Martin Luther King! Men en sådan jämförelse får inte göras, för då faller hela godhetskonceptet omkull.

Vitt skilda värden
Att skilja på det -existentiella värdet och det -funktionella finns inte på skolans dagordning, för då skulle beriknings- och mångfaldskoncept ersättas av enfald. Tyvärr gör inte våra politiker det heller.

Åkesson borde i avslutningsdebatten ha nämnt, att inte lära sig svenska, inte anpassa sig till svenska seder i det offentliga livet, inte lyfta ett finger för att bli anställningsbar och vägra att assimileras och integreras innebär att det – funktionella värdet blir lika med noll.

Nu blev Annie Lööf så upphetsad att hon avbröt hans förklaring med sitt sedvanliga godhetsfräsande.

Ebba Busch borde ha haft kännedom om det – existentiella värdets betydelse, att vi är lika inför lagen efter vårt människoblivande, men även detta har eliten förstört med hjälp av rättsväsendet, som slitit bort fru Justitias ögonbindel, så fort det gäller brottslingar med annan härkomst.

Att få bli människa för växande foster ingår inte i 7-klöverns medmänsklighet, de förblir ensamma och överges utan hjälp till livet. Medmänskligheten har förbrukats på vuxna män oftast från Afghanistan, som ljugit om ålder och hemvist för ett bättre liv av de fina och korrekta människorna, som i sin genusvurm dagligen släcker liv. Att gruppvåldtäkterns förövare, där majoriteten kommer från Afghanistan släcker livsgnistan hos sina kvinnliga offer, finns ej i Annie Lööfs repertoar.
Att sänka abortgränsen är tabu, för kvinnans rätt till sin kropp får inte kränkas, hellre får nästan fullgångna foster självdö i en rondskål i operationssalen.

Bra skolor dräneras, dåliga prioriteras
Bra skolor, där ungarna lär sig ordning och reda, läser sina läxor och presterar, får nu allt mindre budget. Fridolin häller miljarder över förortens skolor och Björklund tror att lärarnas upphöjelse till förste och specialistlärare skall få en ovillig häst att dricka, som  med locktoner och gåvor leds fram till vattnet. Att flera internationella undersökningar konstaterat att svenska elevers betyg har ökat, men kunskapen har sjunkit efter att skolan hamnat på börsen, rör inte våra skolpolitiker i ryggen.

 Att undersöka alla faktorer varför en stor del av förortens unga gossar hellre satsar på en kriminell karriär i stället för yrkesutbildning eller högre studier intresserar inte Jerzy Sarnecki på BRÅ. Klasskillnader och utanförskap är hans upprepade huvudbudskap, som gör Löfven glad, för då har han alibi att ösa på med mer bidrag, som sedan generarer röda röster och ökat maktinnehav över medborgarna.
”Giftiga ingiftens” resultat är nog lika svartlistade som Åkessons försök till budskap om verkligheten.
https://word.harrietsblogg.se/2016/08/23/giftiga-ingiften-orsakar-handikappade-barn/

Kusingiften kan orsaka att kognitionen kan påverkas och kan resultera utagerande bokstavsbarn med dålig impulskontroll till grava handikapp. Jag har erfernhet från yrkestidens hembesök.

Jag vill åter påminna om Camilla Stoltenbergs avhandling, som påvisade kusingiftens ökade risk för främst kognitionsskadade barn. Detta fenomen kan också ligga bakom muslimers heliag vrede som Nicolai Sennels beskrivit i boken ”Helig Vrede.” Men forskare som i vetenskapliga studier bevisat något ofördelaktigt om islam och muslimer nedsablas totalt av regimens medlöpare i forskarvärlden.

Min äldsta dotter, välutbildad och med 25 års lärargärning i bagaget, från grundskola, gymnasium och som andraspråkslärare tar nu en lektorstjänst i Polen på Krakows universitet, inte för lönen, för den är låg, utan för att återfå värdighet i sin profession. Trots att vårt  land skriker efter duktiga lärare här hemma.

Innebörden av att vara duktig i dag är att stå rektorn närmast, att inte vara så kinkig med betygen och försöker läraren ge en mer objektiv bild av Israel-Palestina konflikten än Margot Wallström då är det kört med karriären.

Nu måste jag sluta att upprepa gammal skåpmat för jag är bara trött och besviken, fortsätter jag är risken stor för hetsböter.

9 tankar kring ””Väckarklockan har ringt, men värdlandets befolkning bara somnar om”

 1. … somnar om om än tillfälligt. Det tar väl någon vecka till innan de RÄTTA medborgarna vaknat till och DÅ kanske de kan få fart på de RÄTTA politikerna. Nej, alarmet på klockan kommer snart att gå igen för vi har ju ännu inte vaknat i den handlingsförlamade verkligheten som nu infunnit sig. Uppvaknandet kanske medför att vi får bort alla de samhällsförstörande politikerna.

 2. Ja valet gick inte rätt till. Håller med signaturen TT. Hur kan 82% fortsätta med det som är? Vi är i händerna på starka krafter som skall förändra landet. Ser med stor oro hur den nya regeringen bildas.

 3. Varför behandlar man inte gamla människor och handikappade med medmänsklighet?
  Har inte dessa människor också ett värde? Finns det inga styrande politiker som har
  anhöriga inom dessa grupper?

  1. Nej, de är värdelösa, för det finns inte plats för dem i värdegrundens härbärgen, där är fullt av migranter av alla slag, som har förtur till värmande välfärd, som de gamla med råge har betalt under hela sina liv, många i armod och med hårt slit.

  1. En parlamentarisk utredning, låter tryggt och bra, så kan massmigrationen rulla på som förut, alla känner sig nöjda att få vara med. Det som händer är att nyanländas tärande får konsekvenser, som efter hand kommer allt högre upp i den socio/ekonomiska trappan och kan få fler att att höra varningsklockan. Frågan är om det inte då är försent, när bidragsröstarna blivit allt fler. Men en brytpunkt finns, urholkad krona, privata skuldberg, bostadskris, förväntad lågkonjunktur, minskade skatteintäkter… Men allt detta är väl bara petitesser för den politiska adeln, de klarar sig alltid, precis som de högsta hönsen gjorde på Lehman Brothers krasch för 10 år sedan. Så politikerna visste vad de gjorde när de tog bort tjänstemannaansvaret!

 4. Att folket har sagt sitt innebär inte att valresultaten, genom åren, skulle vara rättsligt som statistiskt säkerställt. Sedan 2006 råder det INGEN tvekan om att man manipulerar valen, på alla nivåer som hos valdistrikten. Vad säger grundlagen? Hade politikerna rätten till att på eget bevåg ta bort Tjänstemannaansvaret? Är inte detta en Folkomröstningsfråga när det gäller sådana förändringar i grundlagen? Istället skapade man en egen politisk Immunitetslag bakom ryggen på det Hela Svenska Folket! Politikerna kan härja fritt för sedan 1976 kan en tjänsteman som begår fel bara tillrättavisas. Vill vi ha det så, SVENSKAR? Varför gäller det inte även ”oss”? Tillrättavisning! Inte undra på att Maud Olofssons förlustaffär på över 50 MILJARDER endast gav konsekvensen ”tillrättavisning”!! Fängelse är tydligen inte till för politiska ”brottslingar”. Det är NU dags att inför ANSVAR hos alla politiker.

 5. Svenska folket 82% har faktiskt valt dessa nya härskare detta val och tidigare val har de önskat detsamma. Så låt historien få sitt slut för detta val. De kommer inte att förstå förrän de själva blivit drabbade. Ta hand om sina barnbarn, döttrar, kvinnor, män som blivit gruppvåldtagna, bestulna, misshandlade, vådaskjutna vid gänguppgörelser, innebrändes. Se sin kommunalskatt höjas med 40-50% för att försörja de nya samhällsmedlemmarna som inte kan/vill jobba.
  Grattis Sverige, för det nya Sverige i tiden.

  1. Tyvärr har de då glömt vad de själva valde när de är där, med skadade anhöriga och kanske s)älva drabbade. Kanske tvingas att ta på sig huckle för att inte bli attackerade eller att straffa dottern ! Kanske blir det så när det nya importerade ”frälset” styr!
   Glad att jag är så gammal nu och slipper förhoppningsvis hucklet!

Kommentarer är stängda.