Rösta för förändring!

”…Valet 2018 är troligen det viktigaste någonsin för Sverige. Många förstår i dag att det går utför med landet och att allt håller på att gå i kras. Samtidigt har har vi sett etablissemangspartier bli utraderade runt om Europa den senaste tiden och samma sak kan hända här.

Det politiska landskapet blir inte detsamma efter detta val. Ingen vet hur det kommer att se ut. Du har alltså stor möjlighet att vara med och bestämma Sveriges framtid och vända skutan rätt”                                                     

(Vávra Suk, chefsredaktör för Nya Tider)

VPK har sannerligen gett islamiseringen en skjuts framåt med terroristhyllande muslimer på sina vallistor, ett snäpp värre än centerpartiet.
Men den största skandalen, som signaturen ”Nisse” redan påpekat i en kommentar, är att SVT tog sig rätten att ta avstånd från Åkessons sanningar om invandrares ovilja att integreras.
Steget Efter/twitter var som vanligt på plats och noterade vänsterns försvarare, alltså SVT:s, boxarhandskar.
Att protesterna haglar från t.ex Danmark, Norge och många, många fler är likgiltigt för Eva Landahl, som helst i sin rödgröna nit skulle vilja bevaka vad som sägs runt köksborden. Men nu åker hon  ut som SVT:s valchef.
Åkesson borde ha poängterat skillnaden mellan det – existentiella människovärdet och det – funktionella.
Där det sistnämnda är mycket lågt och i många fall obefintligt hos migranter, dvs. att lära sig svenska och göra sig anställningsbara efter värdlandets krav.
TV4 är nog glada över Åkessons vägran att delta i SVT:s valvaka, dess annonsörer gnuggar nog händerna av förtjusning. Nu återstår det bara att hålla tummarna för att godhetsapostlarnas godhetsgloria helt ska trilla av.
Lästips!
Innan Du stoppar röstsedlarna i kuverten. Om det nya spännande Sverige där tryggheten är utraderad, glöm inte att risken är stor att nästa gång kan det vara Du, som blir offer för invandrargängens statusuppgradering med rån, överfall, våldtäkter, skottlossning och mord.

I det nya spännande Sverige är tryggheten utraderad

11 tankar kring ”Rösta för förändring!

 1. Till Berit: Sossarna var tvungna att låna 258 miljarder EFTER det att Moderaterna fick avgå. Moderaterna hade denna gång spenderat/förbrukat skattemedlen som om det vore ”gödsel”. Dessutom bör tilläggas att när Moderaterna tog över så kom de (som Göran P. uttryckte sig) Till Ett Dukat Smörgåsbord! Trots att det fanns gott om skattemedel när Moderaterna tillträdde så förbrukade man ändå så mycket av skattemedlen att de skapade en skuld på 250 Miljarder som avslutning på sin sejour. Denna skuld fick sedermera ärvas av sossarna. Som blev tvungna att LÅNA för att täppa till Moderaternas vidlyftighet för att det svenska samhället DÅ skulle fungera. Sammanfattning: Moderaterna skapar skulder som sedan medför att sossarna måste låna. Det är väl likadant vid varje maktskifte. Grundregeln är: Finns det gott om pengar DÅ tar M makten. När de gjort slut på dem, då får sossarna ta över makten tills det finns pengar igen. Gissa vilka som kommer då? En Politisk ekvation: M + S = 0, där M står för ”minus” medan S står för ”plus”. D.v.s. antingen går vi bakåt, framåt eller så står vi på samma fläck och stampar. Vi har ju inte kommit speciellt mycket framåt sedan 1970-talet och nu är det utförsbacken som gäller. Politiker, speciellt M, när ska NI montera upp den svenska välfärden som den en gång var? Berit, du är inte ensam om att tro att de som lånade pengarna INTE var de som orsakade skulden. Ett typiskt propagandaverk av kapitalet där man låter S få skulden p.g.a. att man ”biter inte den hand som föder en”, d.v.s. M Kapitalets egen ”Springschas-verksamhet” Nr 1.

 2. Hur kommer det sig att SD exponeras på FÖRSTA sidan i både Aftonbladet och i Expressen, på Valdagen? Man får hoppas att alla är införstådda med att det nu är uppenbart att både Televisionen som de övrig media försöker PÅVERKA valet genom att vilseleda folket till att lägga sin röst på SD som i sin tur (kan/kommer) utnyttjas av M! Eller vem skulle annars ta SD under sina armar? Det är ju precis dit kapitalet/media styr oss till att sympatisera med SD och därmed ge dem din röst. Man gör det genom att inte göra det omedvetna medvetet. Man får hoppas att det inte är allt för många som röstar efter påverkan än vad ditt eget logiska medvetande säger vad DU ska rösta på.

 3. Hur kunde sossarna ”låna 258 miljarder av pensionärerna?” Därför är det många pensionärer som inte har råd att ta ut sin medicin eller gå till tandläkaren nu.

  1. Visst är det så, eftersom illegala kan få vård med det töjbara begreppet ”som inte kan anstå” för 50 kr, som också betalas av hårt beskattade pensionärer via försörjningsstöd i röda kommuner.

 4. På Svt text tv kan man läsa ” Stor statsskuldsavbetalning kritiseras
  Regeringen har de senaste åren betalat av statsskulden med 150 miljarder kr.
  Skuldnivån är nu den lägsta på över 40 år. Nu kritiseras regeringen för
  att pengarna borde användas bättre”.
  Hipp, hipp hurra för Sossarna som betalde av skulden innan ”någon” annan lägger beslag på dem. T.ex. NUON-affären, Nr 2! Det måste vara det enda vettiga sossarna gjort innan valet. Med 150 Miljarder mindre i statskassan så har väl intresset för regeringsövertagandet minskat markant. Tyvärr måste jag säga det om sossarna: Bravo, att NI inte lät den nya regeringskonstellationen få tillgång till dessa 150 Miljarder.

 5. Varför är det så heligt för svenska POLITIKER att berätta om Muslimernas syften med att erövra andra länder? Är det meningen att Muslimerna ska ta över Sverige? När ska NI politiker svara på folkets frågor?
  Nedan från beforeitsnews.com

  ”Let’s take a look at Muslims from the east who are plundering countries that they are entering.

  Denmark: 450% more crimes committed by Muslims than non-Muslims.
  Germany: Muslim migrants committed 142, 500 crimes in 6 months. This is 780 every day.
  Sweden: 480,000 sexual assaults in one year. 77% of all rapes by less than 2% Muslim.
  England and Wales: Over 56% of Syrian refugees committed severe crimes in less than 1 year etc.
  Belgium: 35% of prison population is Muslim who make up only 6% of the population.
  UK: Muslims fill 44% of high security prisons, out of a 5% population.
  USA: 91.4 % Muslim refugees are on food stamps, 68.3 % on cash welfare.
  Muslim migration has doubled in the decade since 9/11 and 60% of migrants to America favor Sharia law (Deuteronomy 28:15-68).

  All that one has to do is look to Germany, Sweden, France, or to the U.K. to see what is happening concerning the Muslim invasions and overthrow of these countries. Again, these Muslims are not coming into these countries to assimilate, they are there to conquer, and it is exactly what they are doing (Matthew 7:16). This is happening incrementally and Scripturally, it is called a siege.

  Do remember that this is happening with the help of the silent churches, the apathetic congregants that refuse to obey God, corrupt politicians, and the CIA-controlled media worldwide (Deuteronomy 28:43)”.

  1. Tack för denna skrämmande statistik från ”beforeitsnews.com” om invndringsrelaterad brottslighet i hela västvärlden. Här översatt till svenska eftersom min engelska inte har tillräckligt flyt.

   ”Låt oss ta en titt på muslimer från öst som plundrar länder som de kommer in.

   – Danmark: 450% mer brott begås av muslimer än icke-muslimer.
   – Tyskland: Muslimska invandrare har begått 142 500 brott på 6 månader. Detta är 780 varje dag.

   – Sverige: 480 000 sexuella övergrepp på ett år. 77% av alla våldtäktar med mindre än 2% muslimska.
   – England och Wales: Över 56% av syriska flyktingar begick allvarliga brott på mindre än ett år etc.

   – Belgien: 35% av fängelsepopulationen är muslim som endast utgör 6% av befolkningen.
   – Storbritannien: Muslimer fyller 44% av de höga säkerhetsfängelserna, av en befolkning på 5%.

   – USA: 91,4% Muslimska flyktingar är på matfrimärken, 68,3% på kontantvård.
   Muslimsk migration har fördubblats under decenniet sedan 9/11 och 60% av invandrare till Amerika föredrar sharialagen (5 Mosebok 28: 15-68).

   Allt som man behöver göra är att titta på Tyskland, Sverige, Frankrike eller till Förenade kungariket för att se vad som händer om de muslimska invasionerna och störta dessa länder. Återigen kommer dessa muslimer inte in i dessa länder för att assimileras, de är där för att erövra, och det är precis vad de gör (Matteus 7:16). Detta sker stegvis och Scripturally kallas det en belåning.

   Kom ihåg att detta sker med hjälp av de tysta kyrkorna, de apatiska congreganterna som vägrar att lyda Gud, korrupta politiker och de CIA-kontrollerade medierna över hela världen (Femte Moseboken 28:43). ”

 6. Var tog DEMOKRATIN vägen, Politiker & Svt? Det är ”bara” det svenska Folket som önskar svar på det.

 7. Eftersom SVT och även SR inte nöjer sig med att iaktta, notera och förmedla, utan även uppträder som aktörer, kan de lika gärna ställa upp i val. Exv som SR-partiet och SVT-partiet, båda på yttre vänsterkanten.

 8. SVT har noga markerat, att politiska debattörer endast får säga sådant som statstelevisionen kan godkänna.

  Grattis till TV4:s annonsörer, som ikväll får en extra stor publik efter SD:s avhopp från SVT:s valvaka.

Kommentarer är stängda.