Lärdom från Tino Sanandaij till de som inte vill vakna!

Citat:
”Det är därför hög tid för medborgarna att fatta det avgörande beslutet om vilket Sverige de vill överlämna till sina barn:
– Välfärd eller mångkultur ?
– Trygghet eller brottslighet ?
– Sverige eller Islam ?
– Demokrati eller hyckleri ?
– Forskning och fakta eller SvT och Aftonbladet ?
– Sanning eller lögn?
Allt detta sammanfattas i en enda avgörande fråga för Sveriges framtid:

Ja eller Nej till SD ?

Om du blir provocerad av fakta så är det något fel på DIG och på DIN ideologi.

1. Svensk invandringspolitik är extrem.
2.Invandringen, försämrar ekonomin och därmed välfärden.
3. Invandringen ökar utanförskapet och har skapat en ny underklass.
4. Invandringen gör Sverige till ett farligare land.
5. Invandringen gör Sverige mer muslimskt.
6. I journalistkåren finns extremt stort stöd för partier som stöder en extrem invandringspolitik.
7. Den viktigaste politiska prioriteringen för regeringen och alliansen var till 2015 att fortsätta med extreminvandring. Nu är högsta prioriteringen att hålla SD borta från inflytande
8. Invandringspolitiken har gjort Sverige odemokratiskt.
9. Invandringsförespråkarna är hycklare.
10. Mångkulturalismen raserar folkhemmet.”
Källa: https://folkhemellermangkultur.webnode.se/
(Bildillustrationerna är eget val.)

 

8 tankar kring ”Lärdom från Tino Sanandaij till de som inte vill vakna!

 1. Tydligen måste det bildas ett Medborgargarde-parti, TILL NÄSTA VAL, som dels stoppar alla inkommande problem liksom rensa upp de problem som redan finns här. Resten av NI partier som inget annat gör än att ni spätt på nedmonteringen av den svenska välfärden, flytta från Sverige annars är nog risken stor att de kommande 4 åren kan bli en häxjakt på ER Politiker. Gränsen för vad det svenska folket tål närmare sig snabbt och inser ni inte detta politiker DÅ kommer NI förr eller senare få det NI förtjänar. Tror ni att det svenska folket efter valet kommer att glömma ert pågående svek med att haverera den svenska välfärden som tagit många år att bygga upp. Tror ni verkligen det? Ni har sett till att NI skyddas av den svenska lagen, SÄPO, Polis i övrigt MEN ni kan inte skydda er för de utsattas infall som utfall. T.o.m. Poliskåren kommer ju ta avstånd från er för de och deras familjer kommer ju också drabbas p.g.a. ni havererat det svenska samhället. Lövruskan var ju hos Bilderbergarna medan Kristersson som tidigare hade ansvaret för de”bortslarvade” Kinesiska adoptivbarnen, under Reinfeldts tid, som inte ens HAN vet var barnen tog vägen. Är det en (eller båda) av dessa 2 som kommer bli ”vår” nästa statsminister, DÅ KAN NI STÄNGA RIKSDAGEN FÖR ALLTID! Kom inte med att ni ska öppna era hjärtan en gång till? We shall ower come är redan taget. Får jag inte en korv så hoppar jag .. är också taget. Nej, nu vet jag ”Kom, kom till Smörgåsbordet” …. nej den går inte heller för där ingår gris. Kan NI inte ringa Wall En Berg & Company och fråga om inte de svenska samhället/folket, trots att han själv är jude, ”någon gång” kunde få tillbaka ett antal 100-tals Miljarder som han förskansats sig på folkets bekostnad genom sina otaliga skatteplaneringar som förmodligen även tillåts att pågå än idag av våra eminenta politiker. Jag hoppas att samhällsberedskapen finns i startgroparna för INGEN vet vad detta skit val kan UTLÖSA.

 2. Måtte det börja vända i morgon, söndag!

  Kanske SVT, under ny regim, tvingas sluta uppträda som ett stödparti till de övriga sju.

 3. ? jag är vaken och har varit det länge! Men ibland önskar jag att jag inte var det. Tänk att få vara de tre aporna!
  Skräms av de senaste skriverierna ang. muslimer som sitter i olika nämnder, organ ,kommuner och kanske på högre poster än så som sätter demokratin ur spel. Har misstänkt länge att något annat styr men inte vetet vad. Börjar nu förstå lite mer hur det går till.
  Det kommer nog mer info, hoppas bara att det inte är försent.
  Glad stt jag är pensionär. Kanske slipper jag gå klädd i burka.

 4. Vilket land vill de 7:s gäng lämna över till sina barn? Hur kan dessa politiker blunda för verkligheten?

 5. Svensk invandringspolitik är extrem för att svenskar beter sig extremt.
  De har röstat på partier som driver extrem politik för folkutbyte, kulturutbyte, värderingsutbyte och religionsutbyte. Intagna på fängelserna är nästa helt utbytta.

 6. Håller med – ”Folkhem eller mångkultur” – otroligt bra sammanställning av fakta – verkliga fakta Kräver långsam noggrann läsning och beaktande av siffrorna som är hisnande.
  Politikerföraktet är enormt !!

 7. ”Svensk invandringspolitik är extrem”, Politiker VEM/VILKA är det som bestämmer i Sverige? Inte är det NI för en sådan undermålig Politik som NI fört under lång tid skulle inte ens en ”vanlig” medborgare tillåta. Hela spektaklet verka mer som att man åstadkommit en överenskommelse om att sänka Sverige för alltid? Ni i de 7:s gäng, är det meningen att ni ska göra det?

Kommentarer är stängda.