Sjuklöverns rekord i bedrägerier, där Löfven leder ligan

Nu skyr 7-klöverns partier inga medel för att få behålla makten.
Handbok om feministisk utrikespolitik
Utrikesministerns skriver en ”Handbok: Feministisk utrikespolitik”
som gör mig illamående av dess hyckleri. Avståndet mellan teori och praktik är astronomiska.
Kanske har Margot Wallström kluddrat ner några stolpar under sina fikastunder i FN:s säkerhetsråd, som sedan UD fick ha som underlag till denna handbok, som har rekord i managements floskler?

Den stora bravaden är jämn könsfördelning av konstverk på Sveriges ambassader och konsulat. Sedan ströddes rosor över en festival i Kroatien och UD har gett order om att krigsmaterel inte bör säljas till länder där våld mot kvinnor äger rum????

Att vapen väller in över landets fria gräns verkar inte vara något problem, inte heller att kvinnovåldet har ökat genom importen av testosteronstinna och kvionnoföraktande unga män från Mellanöstern och Afrika.

Inget offer är för stort för hennes falska Sverigebild, där hon och hennes gelikar vill få glänsa i global humanitet.

Jenny Nordberg (SvD) är inte ensam om att fråga sig när kommer en feministisk integrationspolitik?
Jo, i slutet på boken kommer en häpnadsväckande rubrik: ”Svenska huvudbudskap”.
”Religion, kultur, sedvänjor eller traditioner kan aldrig legitimera inskränkningar i kvinnors och flickors mänskliga rättigheter.” Men där tar managementråden tvärt slut.

Pedofili med barnäktenskap, könsstympning, hederskultur med balkongmord, muslimska friskolor där flickor diskrimineras, våldtäktsepidemin mm får utländsk press skriva om, när regeringens megafoner med DN och Aftonbladet i främsta ledet ständigt sviker.

Olämpliga kandidater på vallistor
För att förvissa sig om att islamiseringen kan fortsätta, så har 7-klöverns partier rullat ut röda mattan för kvinnokränkande män både med svensk och utländsk etnicitet som dömds för kvinnomisshandel, knarksmuggling, böghat och övergrepp av minderårigt fosterbarn. Här är endast några exempel från sociala medier.

 1. På socialdemokraternas lista i Sthl står kvinnomisshandlare Usman Abdullah som nummer 27.
 2. På centerpartiets lista i Borlänge står som nr4 Mahat Alas, en fd. knarksmugglare. Där partiets ordförande Karin Örjes inte anser vara något problem, för denne kandidat har sonat sitt brott.
Tänk om välviljan vore lika stor, när det handlar om SD:s förflutna? 

På Hällefors C- lista står som nr 5 Bo Hedlund, som dömts för sexuellt utnyttjande av minderårig fosterdotter.

På Stockholms listan hade en radikal muslim, svingat sig upp till toppen och stod som nr 2 efter muslimernas skyddshelgon Annie Lööf, men det blev visst för mycket så han åkte ut för ekonomiska oegentligheter.

 1. På vänsterpartiets lista står som nr 7 en Martin Estvall, där partistyrelsen måste ha sovit, för denne man, troligen svenskfödd, har utmärkt sig på nätet för böghat och kallat invandrarkvinna för ”subba.”
Vad jag kan konstatera är att kaka söker maka, för olämpligheten är mycket stor bland partiernas ledningar, men i vanlig ordning finns endast olämpligheten hos SD, där hela partiet skopas ut.

Desinformation från muslimer till sina bröder
Den har varit omfattande från socialdemokratiska kandidater i hela landet. När detta avslöjats, så tvingades partiledningen att något ovilligt putta ut dessa förortens röstmagneter. När dessa muslimska män lite för tydligt gjorde vad som förväntades av dem.

Katarine Janouch förmedelar på sin blogg ett Facebookinlägg från Carl Oskar Bohlin, moderat politiker i Dalarna, som behöver spridning.

Han anser att nu får det vara nog med lögnaktiga påståenden om moderaterna. Några exempel:
 • Socialdemokraterna köper dolda annonser för att smutskasta sina motståndare:

https://www.expressen.se/…/s-dolda-facebookannonser-for-at…/

 • Internationella valobservatörer tar emot dokumentation om S fusk:

https://www.aftonbladet.se/…/m-har-lamnat-over-s-inlagg-til…

 • Socialdemokraterna sprider lögner om Moderaterna på arabiska:

https://www.expressen.se/…/s-spred-falsk-information-om-m-…/

 • Strandhäll (S) sprider falska affischer:

https://www.expressen.se/…/val-…/ministern-spred-falsk-bild-

 • Socialdemokraternas trollkonton:

https://www.svt.se/…/inr…/s-medarbetare-erkanner-trollkonton

 • S-Sabotage mot Moderaternas valstuga:

https://www.expressen.se/…/har-saboterar-ssu-moderaternas-…/

Detta gäller moderaterna, SD:s lisa skulle bli alldeles för lång för publicering.
Journalisten/författaren Rebecca Weidemo Uvell har här gjort en sammanfattning av Löfvens valkampanj. Där hans första plats i bedrägerier är svårslagen.
”Hur mycket valfusk tål Sverige? Hur mycket socialdemokratisk fake news och desinformation klarar ett litet land av?”
Mitt svar på denna fråga i artikeln är hur mycket som helst. Priset blir aldrig för högt för dessa maktgalningar, vars mål är att ta makten och aldrig släppa den ifrån sig.
Läs gärna Jenny Pipers summering av valalternativen! ”En vecka kvar och soppan kokar vidare.”

5 tankar kring ”Sjuklöverns rekord i bedrägerier, där Löfven leder ligan

 1. Vilka är det som vill att SD ska komma till makten? Är det inte de bland Folket som vill ha STOPP för invandringen, av alla de slag? Hur kan SD få så många ”sympatiröster” när det NU visar sig att man tänker tillåta att de redan ”lovade” 300.000 anhöriga skall få komma! Med andra ord är en röst på SD ”HELT BORTKASTAD” (precis som på de övriga 6) om DU röstar för STOPP av invandringen. En röst på SD medför att invandringen kommer att fortgå. Tänk på det innan du röstar på SD. Propagandamaskinerna går för högvarv och nu är det bara en 4:a dagars transportsträcka kvar att invänta de förväntade resultaten utav de redan ”inpräntade” budskapen, som är stundtals rena rama falsarier, manipulationer eller drömscenarion om man så vill, för att kunna få så många platser i Riksdagen som det bara går. Inte nog med det, VEM skulle vara kapabel till att vara (Stasi- eller) Statsminister? Svar: Ingen. Precis så illa kan det bli om ”utomstående” bestämmer. Nej, först upplopp sedan Nyval, där SD ryker.

  1. AfS med Kasselstrand har gjort ett imponerande avtryck i debatten under kort tid. De har lyft upp frågan om återvandring, asylstopp och Swexit. Eftersom media här häller minst sagt tjära över detta parti, som talar klarspråk om vad som måste genomföras, innan det är försent, så tror jag att många räddhågsna rödgröna väljare vågar sig ut ur garderoben och röstar på SD.
   Strategin från SD verkar vara att ödmjukt spela med de andra, för att visa sin ofarlighet. Finns det en annan plan efter valet, undrar jag? Eller är det endast riksdagsplatserna som lockar?

 2. Kan rekomendera boken Det moderna folkhemmet av Jimmie Åkesson . Har precis läst den. Kommer SD till makten finns framtid.

 3. Våra regeringar tycker låg utbildning och främmande värderingar, som lett till misär i andra länder, är en tillgång för Sverige.

  1. Då måste väl varenda kotte, med en enstaka hjärncell i behåll, räkna ut att det ligger andra krafter bakom, som mycket få vill tala om. ”Follow the Money” gäller bara för pensionärer i Portugal, Panama med dess vägvisare verkar redan ha fallit i glömska. Jag upprepar igen att det är den globala finanseliten som håller i spakarna på Rotchilds fina bil, våra politiker är bara marionetter med sina känsloalibin för att utplåna nationalstaten. Där massmigrationen som leder till folkutbyte bara är en del. Landet tvingas då skuldsättas och resterna som är kvar finns då till reapris för dessa sammansvetsade världsherrar.
   Junker verkar tillfälligt ha nyktrat till och vill nu införa en enhetlig tid, allt för låtsas att han lyssnar på folket, när migrantmodern Merkel får allt svårare att nå fram med sitt ”wir schaffen das” budskap. AfD demonstrerar mot våldtäktsmän som mördade en av tyskarna som försökte avbryta deras kulturella ritual, men demonstranterna blir kallade för pöbel av MSM, helt bortglömt är orsaken till att folk går ut på gatorna. Orden räcker inte till för att beskriva mitt förakt för dessa multikulturella identitetspolitiker, där både hjärta och moral saknas.

Kommentarer är stängda.