Sjuklöverns moraliskt undermåliga politiker

I detta inlägg, på upploppet inför valdagen, redovisar Olle Ljungbeck gärningar från moraliskt undermåliga politiker. Känslosvammel, vänskapskorruption, islamisering, och demokratifarliga politiker är exempel på faktorer som tas upp, som kan sammanfattas i begreppet; moraliskt undermåliga politiker.
…………………………………………………………………………………………

”Sjuklöverns Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin och Isabella Lövin är i sin polemik en kopia av nazismen, kommunismen och fascismen när de kritiserar Jimmie Åkesson. Sina polemiska osanningar uttrycker de därför att de måste detta, för att avleda medborgarna från sina egna fruktansvärda och vidriga brott mot svenska folket.

Löfven och Lööf är känslosvamlets värstingar
Av dessa personer är Stefan Löfven och Annie Lööf de mest utpräglade maktmänniskorna. För att dölja detta och sin cynism mot de som drabbas av våldet från importerade radikala muslimer. Dessa två är de som mest i sin polemik använder sig av känslosvammel, som de inte menar något med.

Annie Lööf t ex” Vi måste stå upp för ett samhälle som håller ihop, byggt på tillit och samarbete liksom medmänsklighet”.

Ser vi till verkligheten så har aldrig Annie Lööf stått upp för detta när det gäller svenska folket. I stället tillåter hon nästan allt slags våld och extremism, vars utövare är hitlockade av henne som valboskap, för att få deras röster. Så handlar maktmänniskor, där moralen kvävts av makthunger.

Samma uppträdande ser vi hos Stefan Löfven. Han uttalar sig aldrig mot invandringens våldsverkare mot det egna folket hur vidriga övergrepp de än utför. Samtidigt har vi troligen aldrig haft en regeringschef som så hundraprocentigt brutit de löften han gett.

Övriga av samma skrot och korn
Jonas Sjöstedt,
som den kommunist han är kan inte heller räknas ha en moral som fyller kraven för ledarskap. De övriga är ju lika moraliskt undermåliga, men uttrycker sig inte på samma sätt som de två först nämnda. Men Jan Björklund (L) visar tydligt sin brist på moral, när han vill förbjuda etablering av religiösa friskolor, men låta de nuvarande vara kvar. Det rör honom inte det minsta att han därmed förstör livet för alla de flickor som tvingas gå i dessa i framtiden. Fridolin och Lövin kör med klimatets domedagsprofetior, där sanningen får stryka på foten för deras karriäriver – enbart för att vinna röster.

Under min 86 åriga levnad – och då har jag goda kunskaper om alla regeringschefer och partiledare sedan Per Albin – har jag aldrig träffat på så moraliskt undermåliga personer i samhällets ledning som de nämnda inklusive Reinfeldt. Trots att jag är ateist har jag på senare tid inte kunnat undgå att hos Ebba Busch Thor  notera att hon med trolig äkthet driver vissa värdenormer som är grundläggande i vårt samhälle och att  hon därför skiljer sig från de övriga. Sannolikt menar hon också allvar med dessa påståenden och kommer därigenom att rädda partiet kvar i riksdagen. Beklagansvärt är hennes avståndstagande mot SD, som i många frågor om t.ex. familj, avbortgränser, kulturarv har stor samsyn med hennes parti.

Åkesson redovisar sanningen, som övriga döljer
Den stora skillnaden mellan Jimmie Åkesson och sjuklövern är ju att Åkesson redovisar sanningen medan sjuklövern till varje pris vill dölja den. Går inte detta är de snabba med att svärta ner den som ger sanningen och därmed avslöjar deras osanningar. Att skjuta bubäraren har betydligt äldre rötter än Åkessons parti.

P3 är public service lögnleverantör
När Åkesson uttrycker sitt förakt för ett public service som lämnat allt vadobjektiv journalistik heter gör man stor sak av detta. Självklart stöttar dessa moraliskt handikappade individer ett public service som alltid står på sjuklöverns sid, genom att servera folket lögner. Det är ju ingen svårighet att föra i bevis att endast Göteborgsposten av medierna är den enda som för en självständig linje. De övriga går ju helt i sjuklöverns ledband.

När personer som t ex den vänsterrabiate  Anders Lindberg får vara politisk chefredaktör till en av landets största tidningar bevisar detta att mediavärlden är sjuk, medan Åkesson genom sitt yttrande visar på en verklighetssyn, som han borde få beröm för.

Löfven och Wallsröm blundar för verkligheten
Då han och hans gelikar inte lever i den. De mest framgångsrika ja-säjarna pratar om berikning och dess kvasiforskare bortförklarar våldet och övergreppen med klasskillnadet och utanförskap. Detta gillar Löfven, fram med mer bidrag, så ökar makten över folket. Därför har Stefan Löfven inte gjort något för att stoppa invandrarvåldet, som i huvudsak kan härledas från utomeuropeiska invandrare med anknytning till världens grymmaste religion och kultur. Detta våld i form av mord, våldtäkter, rån, terror i olika varianter liksom förstörelse av privat och allmän egendom för tiotals miljarder varje år ökar hela tiden. Men inte heller barn- och tvångsäktenskap, könsstympning av flickor, hedersvåld, parallellsamhällen med skilda rättssystem gör de något för att bryta det, eftersom dessa uttryck för barbarsamhället hela tiden accelererar i vårt land. Nu håller utrikesminister Margot Wallström partyn för ambassadpersonal, för att de skall sprida lögnboken från UD om landets feministiska politik, där kvinnor knappast ingår och speciellt inte förortens kvinnor och unga.

Samhället raseras och islamiseringen prioriteras
Därför är det ingen överdrift att påstå att sjuklövern med hjälp av utomeuropeiska invandrare är på väg att rasera det samhälle i form av välstånd, trygghet som tidigare generationer byggt upp.

De är självklart med sin passivitet en fara för dagens och morgondagens generationer. Det som är utmärkande – i högre grad än för någon regering tidigare – är handlingsförlamningen och likgiltigheten för vad som händer – i det här fallet rasering av det svenska samhället.

Islamisterna tillåts utvidga sitt inflytande på alla områden utan något som helst motstånd från regeringen. Makten är det allt överskuggande intresset hur det sedan går med landet Sverige är ointressant. I förbifarten vill jag också nämna ett exempel på denna flathet.

Vänskapskorruption på vallistor efter förebild från EU
 I dag har EU som ordförande en svårt alkoholiserad individ, men som ingen politiker reagerar på. Detta är ju ett direkt hån mot EU:s medborgare. Denna s k vänskapskorruption är ju vanlig bland moraliskt lågtstående människor, men visar också en feghet som är vanligt hos människor med svag karaktär, som därför inte vågar hävda grundläggande moralfrågor.

 

En annan mycket allvarlig och illavarslande utveckling är partiernas medlemsvärvning av invandrare från en stark kollektivistisk kultur. I sin jakt på valboskap och därmed ökad makt väjer de inte för att bryta mot demokratins grundläggande värderingar. Dessa kulturer har inte den respekt för demokratin (ja ofta har de inte demokrati) som man har i europeiska stater. Flera partier men allra mest frekvent – Socialdemokraterna – lockar nu till sig etniska föreningar som röstar kollektivt. Genom att locka till sig företrädarna för dessa föreningar med löfte om politiska poster får man också med sig kollektivet i dessa.

Muslimska politiker en fara för demokratin
I takt med att Sverige får en större andel utlandsfödda i befolkningen kommer detta givetvis att urholka demokratin

I en någorlunda assimilerad invandrargrupp utsätts inte den svenska demokratin för dessa problem. Ty då är kopplingen till ideologi, och klass etc större än till klanen, religionen eller hemlandets politiska karta. De blir helt enkelt inte lika enkla att påverka eller knyta till sig i grupp.

Kan det vara därför som socialdemokratin kanske mindre än andra partier strävar efter att invandrarna skall assimileras och därmed anpassa sig till våra grundlagsfästa värderingar där demokratin är grunden?

Ett annat grovt omoraliskt inslag – ja det borde vara straffbart- är hur socialdemokratiska medlemmar med invandrarbakgrund på arabiska smutskastar andra partier med lögner för att väljare med utlandsbakgrund skall skrämmas att inte rösta på dessa. Socialdemokratins förhoppning var tydligen att detta inte skulle uppmärksammas. Socialdemokraterna i rörelsens högborg har likheter med imamer, som predikar om islam, som fredens religion (Mecka skrifterna) utåt, men inåt förkunnas krigens enda sanna religion, enligt Medina verserna, där otrogna skall försvinna. Lögnerna från socialdemokraternas troll med fabriker är imponerande i denna valrörelse.

Moraliskt undermåliga
Ovanstående borde vara tillräckligt för att Socialdemokratiska partiet sätts i karantän under minst en fyraårsperiod. Om svenska folket vore medvetna om hur framförallt socialdemokraterna, men också miljöpartiet, centern och vänstern genom sitt agerande hotar demokratin skulle många ligga sömnlösa. Bakom medmänsklighetens ansikte döljer sig ett monster, som jagar folket.

När jag därför talar om vissa partier som ”Moraliskt undermåliga” överdriver jag inte utan snarare tar till i underkant.

Helt klart är Socialdemokratin största hotet mot demokratin i dag. Därför är det synnerligen allvarligt att större delen av medierna liksom public service går i detta partis ledband. Självklart behövs det fler frispråkiga som Jimmie Åkesson om vi skall kunna rädda demokratin, men främst av allt behövs medborgare som genomskådat sjuklöverns falskspel med ständiga bedrägerier.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

…………………………………………………………………………………

Lästips ifall någon ännu tvivlar på socialdemokraternas första plats i lögner, svek och misslyckanden.
http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/har-ar-hela-listan-pa-regeringens-misslyckanden/

4 tankar kring ”Sjuklöverns moraliskt undermåliga politiker

 1. Egentligen skulle ALLA rösta på M så att de får reda ut alla samhällsproblem de orsakat genom alla år de suttit vid makten och som ligger till grund för dagens katastrofala situation som Sverige befinner sig i. Trots detta vill Ingen av de 7 rädda Sverige utan de vill att elände skall fortsätta! INGEN av de 7 är värd en enda röst. En röst på dessa 7 är ju som att begå ”självmord” på det svenska folket. De t.o.m. medger det själva! Hur kan ”folk” rösta på någon av de 7? För mig är det obegripligt.

 2. Av någon anledning EXPONERAS SD extremt mycket, jämfört med de övriga! De finns dagligen i media och inte minst omnämns de i andra partiers valrörelse, som motargument! Det blir ju mångdubbel ”gratis” exponering av SD. Ge dem 51 % på en gång, då skulle vi i varje fall slippa valkostnaderna. Vi har NU matats dagligen med hjälp av kapitalet (och Svt) med SD hit och SD dit där syftet är att låta SD fronta medan M smyger med som deras övervakare bakom deras rygg. Medier som används till att framföra vilseledande Propaganda skall avvecklas omedelbart oavsett VEM som äger mediet. Oavsett har vår egen ”Deep state” lyckats med att få svenskarna att tro på att det bästa för Sverige blir det om SD kommer till maktens boning. Tänk efter svenskar! SD har NOLL i erfarenhet av regeringsställning och kan därför inte klara av att regera. Det är MMMMM som ska regera och ingen annan. Du som ska rösta på SD, varför röstar du inte direkt på M? Visst låter det 100 gånger bättre att ge sin röst åt SD än M, trots att rösten på SD även gynnar M! Taktiken är inte den att tota ihop S och SD till förmån för M?

 3. Ja och detta fortsätter nu inför valet!
  En värre smutskastning mot SD har nog aldrig skådats!
  ”Vad som helst utom SD” säger kändisar uppradade på GT/Expressens förstasida!
  Jag anser inte att vi i nuläget har någon demokrati kvar längre.
  När du inte får tycka vad du vill, inte skriva vad du vill, inte reagera mot brott och övergrepp utan att riskera straff då är det diktatur!
  När makthavarna använder alla till buds stående medel för att smutskasta opinion och skrämma befolkningen då är det diktatur!
  Det enda som fattas nu är offentliga avrättningar men det kanske inte är så långt dit!

 4. Varför DYKER alla problem upp till varje val? Är det bara bra däremellan? Man lovar som brukligt allt för att vinna valet för att sedan försöka göra det man lovade ”då”. Inte undra på att de har gått Carl Bildts kurs i Teflon a’ la immunitet. När man med UPPSÅT förstör Sverige utan att kunna bestraffas DÅ är det väl något som är helt galet, eller hur? Vi, Det Svenska Folket, är i händerna på politiker som kan UTARMA oss riskfritt! Detta kan leda till slutet för den Svenska mångåriga uppbyggda välfärden. Politiker, inser ni inte att ni förstör ”vår” välfärd? Om inte, då måste ni vara ”lobotomerade” hela bunten. Hela Världen undrar ju över vilka ”rötägg” till politiker som vi har eftersom VI slår dem med flera ”hästlängder”!

Kommentarer är stängda.