Lönsamt med flera identiteter, både för invandraren och Löfven

Leif Leijon skriver på Facebook: Om lönsamheten med flera identiteter och vad som upprör är valmyndighetens likgiltighet för denna brottslighet samt för olaglig påverkan i vallokalen.
………………………………………………………………………………….

”Skatteverket har slagit larm om att mellan en tredjedel och hälften av de som invandrat via asyl har fler än en identitet registrerad i svenska myndigheternas register. Dessa extra (falska) identiteter används för bl a försäkringsbedrägerier och i andra sammanhang.
Skatteverket behöver därför samköra befolkningsregistret med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket m fl register för att kunna avslöja alla identitetsbedrägerier, men Sveriges datalagstiftning förbjuder det av integritetsskäl. Med andra ord att skydda en brottsling är viktigare än att avslöja honom.
Befolkningsregistret, som ligger till grund för utskick av röstkorten kan alltså på mycket god grund antas innehålla en ganska stor andel felaktigheter med falska identiteter.
Mot bakgrund av att ca en miljon invandrare kommit till Sverige de senaste åren och kan antas omfatta den grupp som Skatteverket syftar på, så kan alltså flera hundra tusen röstkort vara utställda på falska namn.
Genomgång av förra valet visar att i de så kallade utanförskapsområdena har S fått extrema röstantal som 60, 70 och 80%. Nivåer som aldrig tidigare har åstadkommits i Sverige, så finns inte helt obefogade skäl till viss skepsis. Däremot förklarar det S mycket aktiva politik för att öka invandringen till Sverige.
Jag har skrivit till Valmyndigheten om detta, och om Mina Dennerts upprop att i strid med gällande lag samla meningsfränder för att i organiserad form, på valdagen gå till vallokaler och söka påverka väljarna genom ”stöd och goda råd”.
Valmyndigheten svarade till min stora förvåning, men skrev bara att det är kommunerna som ansvarar för ordningen i och kring vallokalerna och blundade helt för att Dennert uppmanat till brottslig valpåverkan vilket ju är Valmyndighetens ansvarsområde.
Valmyndigheten förbigick vidare helt mitt påpekande om problemet med falska identiteter och därmed falska röstsedlar, het utan kommentar.
Mycket stora frågetecken kan därför resas mot det kommande valresultatet, om inte mycket kraftfulla åtgärder vidtas.”

8 tankar kring ”Lönsamt med flera identiteter, både för invandraren och Löfven

 1. Harriet bra att du tar upp något som jag inte fanns. Fast förresten i detta tokiga Sverige kan man inte bli förvånad. Hur i helsike kan skatteverket godkänna detta. Vi gamla Svenskar kan inte komma undan med en krona. Finns det något parti som kan ta upp detta idiotiska ?

 2. Ojoj, inte visste jag att skatteverket var rasistiskt!?
  Att alla dessa stackars nyanlända golddiggers ska behöva utsättas för skatteverkets så vanliga häxjakt på arbetande medborgare är väl rent olagligt i det NYA Sverige och då inte ens vara medborgare? Att Palme en gång tog bort tjänstemannaansvaret är väl den enda räddningen för dessa myndighetspersoner!
  Vad ”Lödkolven” anbelangar så kanske en ansökan om skyddade personuppgifter hos ovanstående myndighet vara på sin plats efter valet! Hujedamej sånt land vi har!

 3. Perfekt vore om alla som söker asyl måste lämna DNA-prov och fingeravtryck. Då kommer man tillrätta med detta. Kränkande? Jag har inet känt mig kränkt då jag vid inpassagen till vissa länder fått lämna fingeravtryck och foto.

  1. Nej inte du som svensk nej men nu pratar vi om invandrare som oavsett om de är här illegalt eller inte absolut inte får utsättas för något som kan betraktas som kränkande! Att enbart föreslå en sådan sak innebär ju fängelsestraff numera! Du som svensk medborgare är idag fråntagen samtliga rättigheter vad gäller både välfärd och trygghetssystem! Dessutom är du också fråntagen rätten att få korrekt information om vad som händer i samhället! Nya lagar och ändrade lagar har poppat upp de senaste två åren utan att en enda medborgare har fått vetskap om dem! Du måste själv aktivt söka efter dessa förändringar och det handlar inte bara om lagar angående brottslighet utan även inom vården! Återförandet av elchocker är tydligen redan bestämt och dessa skall vara så pass starka att patienten ska tvingas sövas ner! Kommer detta att användas mot olik/feltänkande medborgare? Ja risken är klart överhängande! Så att kräva DNA plus fingeravtryck skulle vara fullständigt otänkbart i dagens Sverige! Jämförelsen med Nord Korea blir klarare och klarare samt att vår regering verkar ha denna diktatur som förebild!

 4. Bra Harriet – det är riktigt oroande hur dålig koll myndighets-sverige har – ändå ska vi vara ett riktigt byråkratiskt samhälle – men den där riktiga viljan och inställningen att täppa till luckorna verkar inte finnas – ta assistansbedrägerierna ex.vis som enligt uppgift kostar oss ca 30 miljarder!

  Kommer osökt tänka på den otrevliga och ca 20 år gamla uppgörelsen (rapport 4/99) mellan S -Broderskapsrörelsen (idag Tro o Solidaritet) och SMR Sveriges muslimska råd som mycket handlar om ökat valunderlag – Omval i delar av Örebro maj -2011 pga otillbörlig medverkan vid valurnorna av S-folk – främst i Vivalla (var annars) vid valet sept.2010.
  Vilka människor arbetar på Mig.verket ? – inställning – vilja ? – Förs.kassan , som har en telefonservice på flera utomeuropeiska språk för upplysning om vilka bidrag den ev.
  sökande kan tänkas erhålla.

  1. Ja, alla åtgärder som kan få invandraren att rösta rött dvs. rätt skall genomföras, kosta vad det kosta vill. Vänstereliten vägrar lämna köttgrytorna. Att samköra register är kränkning, att värdlandets utsatta sparkas ännu längre ner i den socio/ekonomiska trappan, är inget att fästa sig vid. Huvudsaken är att den politiska eliten säkrar sin framtid. Då kan dubbla identiteter vara en god hjälp.

Kommentarer är stängda.