Brandmän släcker, berikare fjuttar på och politiker öser på med bortförklaringar

När jag lyssnade på debatten om gängkriminalitet på SVT i söndags (12/8) blev jag riktigt arg, över dessa tafatta svar på frågan: Hur skall vi stoppa gängkriminaliteten?
När tom SD:s representant jamsade med om mer resurser, då förstår jag att AfS är på rätt spår. En blåslampa i baken på dessa på dessa herrar behövs och VPK:s kvinnliga representant borde ha slängts ut, efter sina haranger om ojämlikhet och utsatthet, som aldrig tog slut. Jag gick och satte på kaffe, när jag kom tillbaka framför Tv:n, så hade hon kläckt ur sig att det var vita mäns fel att dessa förortens gossar blev kriminella.
Denna ettriga vänsteraktivist får säkert till det i dag att vita män åter varit i farten med bensindunken och Anders Lindberg på Aftonbladet insinuerar att det var ett sabotage för att fälla Löfvens regering….
Faktiskt ger jag Morgan Johansson en poäng under debatten, när VPK:s representant hämtade andan, han var den ende som sa att vilja också  måste finnas från dessa Mellanösterns söner för att ändra livsstil.
I identitetspolitikens namn är minoriteter befriade från skuld och ansvar för sina handlingar och när dessa berikare kommer i majoritet, så blir det nog tvärtom, för då råder sharialag  för otrogna som viskar om orättvisor.
Tutta på instinkten har nu eskalerat, >150 bilar brann i går i Västsverige i en samordnad attack, så våra slitna brandmän blir aldrig sysslolösa.
Tänk om utvisning direkt hade skett av hela familjen, när en son under 18 år, vid upprepade tillfällen begått grova brott och alla > 18 själva hade sparkats ut. Då hade landet haft miljarder kvar till de som verkligen lider nöd både i flyktinglägren och här hemma.

Från en mejlvän kom dessa kloka rader:

– ”Oacceptabelt” brukar Stefan Löfven snillrikt säga, när det rapporteras om exv bilbränder. Sedan brukar Morgan Johansson komma i Aktuellt och bedyra att man satsar stora pengar på att motverka detta.
En tanke:  Om golvet svämmar över av en fullt pådragen vattenkran, ska man då inte börja med att vrida om kranen till stopp, innan man börjar torka upp?
Alltså, vad är det för mening med att snacka om ”satsningar” hela tiden, år ut och år in, när inflödet av ”svenne-fiender” tillåts pågå?
Idag sa Löfven något annat som omväxling, nämligen: ”Jag blir förbannad. Va´ fan håller ni på med?”
Kanske han borde ställa den frågan till sig själv…”

Jens Ganman har också mitt fulla stöd, när han skriver på Facebook:

– ”BRISTEN PÅ FRITIDSGÅRDAR AVSNITT 511

Kvällens bilder från bilbränderna i Göteborg och Trollhättan står i stark kontrast till sommarens bilder på alla modiga brandmän och tappra frivilliga som hjälptes åt att släcka skogsbränderna över hela Sverige.

Och jag tänker: är det här samma land?

Är det här det ”gemensamma samhällsbygge” politikerna talar sig varma om i den pågående valrörelsen?

Är det ”socioekonomiska faktorer” som ska stå som förklaringsmodell till dessa nidingsdåd där maskerade, svartklädda psykopatdårar springer runt och tänder eld på en hel parkering full med bilar?

Är det här verkligen ett utslag av ”klasskillnader”?

Jag tittar på bilderna och ser inga ”orättvist behandlade”, ”rastlösa”, ”sysslolösa” unga män.

Jag ser svin.

As.

Kräk.

Lås in idioterna.

Kasta bort nyckeln.

Med risk för att låta som en populistisk alarmist… fyra år till med den här arroganta, världsfrånvända, handlingsförlamade regeringen och Sverige kommer inte att stå kvar.” 

Fler som är förbannade

-Iotakt:
”Vad fan håller ni på med?” undrar landets statsminister Stefan Löfven apropå de massiva bilbränderna i västra Sverige. Ett hundratal bilar till ett sammanlagt och uppskattat värde på runt 10 miljoner kronor brinner ner på några timmar – och statsministern säger att han blir ”…förbannad på riktigt”.
Har Löfven varit förbannad på låtsas tidigare?
Borde han inte ställa frågan vad fan han och regeringen själva håller på med….?
-Ledarsidorna: Johan Westerholm
”Gårdagkvällens bilbränder, där enligt uppgifter ett 80-tal bilar totalt, sattes i brand eller på annat sätt blev brandskadade, kommer att påverka valrörelsen i samma utstråckning som skogsbränderna. Om inte mer. Bränderna slår nu mot bostadsområden i tätort. Tätorter kännetecknas av att det bor fler väljare där än i skogar…..”
-Sluta skylla bilbränder på klyftor, skriver Carolin Dalman i Kristianstadbladet.
”Statsministern rasade i ett ögonblick mot bilbrännarna, men samtidigt handlade de flesta politiska förslagen som vanligt om hur politikerna ska fixa saker och ting – som om de stackars brottslingarnas beteende berodde på att samhället inte gjort nog. Vilket tröttsamt trams!”
–  Kan man bränna bilar är man vuxen nog att straffas, skriver Arin Karapel på Expressen/debatt (riksdagsledamot för M).
– Till sist undrar jag om Annie Lööf fortfarande tycker att bilbrännare skall få jobba hos polisen, som hon förde fram under augusti 2016, som nu åter fått spridning på sociala medier. Nu kanske hon i sin medmänsklighet lägger till brandkåren……
https://www.expressen.se/nyheter/loof-lat-bilbrannare-jobba-hos-polisen/

 

4 tankar kring ”Brandmän släcker, berikare fjuttar på och politiker öser på med bortförklaringar

    1. Feltolkning, naiva, oansvariga…..varför inte säga som det är, vi går i den globala elitens ledband! Sverige är ett utmärkt försöksland i nationsförstörelse, vilket är förutsättningen till synlig världsordning. Ännu är NWO osynlig för majoriteten av medborgare, då Rotschilds bankimperium med oligargbröder styr genom bulevaner: Våra politiker!

      1. Helt rätt Harriet. Rotschild äger alldeles för många centralbanker. Samt mycket guld. Vår guldreserv är inte i Sverige utan i England, USA och Schweiz. När man intog Ukrania försvann deras guld snabbt. Möjligen att vi har en del av vår guldreserv kvar.

Kommentarer är stängda.