Utländsk press har inte samma Sverigebild som UD!

Här följer en sammanställning av omvärldens Sverigebild från Fria Tider: http://www.friatider.se/topic/71/29980
Vem vet, om inte fler pensionärer gör som denne givare till AfS, efter genomläsning?
Regeringen betraktar detta som Fake News och telegrafen går säkert varm till Zuckenberg och Brin på Facebook och Goggle med order om att vidta åtgärder. Behjälplig är numera både Annie Lööf och Jan Björklund och skulle de tveka, så är finns det alltid någon från ”The deep state” som skyndar till bröders hjälp.

11 tankar kring ” Utländsk press har inte samma Sverigebild som UD!

 1. Nej, det svenska samhällsstyret har med sin frånvaro låtit kaoset grott genom de ständigt löjeväckande straffen av grova straff som begås av de s.k. ”ungdomarna”. Det leder ju till att alla som är under 18 har inget att förlora. Straffen blir knappt kännbara. Oavsett graden av brottet. Detta har nu spridits sig och etablerats sig i ”gängen” genom att låta de som är under 18 göra brotten med ”uppsikt” av de äldre. Det blir ju ingen ände på detta. Det tillströmmar ju bara nya ”medlemmar” hela tiden. Man kan undra om politikerna inte kan stava till ASYLSTOPP! Vi måste stänga gränserna och ”LÖSA” de inre problemen FÖRST, innan det överhuvudtaget kan komma på frågan om vi klarar av att ta emot fler. Varför är inte detta Nr 1, Politiker? Ni lever ju inte ens med ”problemen” omkring er!

 2. DE klarar inte av att ta hand om AB Sverige längre. DE har förbrukat sin roll som politiker och förtroende kan inte återfås. Därmed bör det svenska folket tillgodose sin begäran om att även vid valen också ges möjlighet att RÖSTA BORT politiker, där ett rimligt antal ”kryss” sättes som gräns. Denna möjlighet borde ges folket som en väg till en ”bättre” DEMOKRATI sett ur folkets synvinkel. Politiker, ni är ”valda” och rejält avlönade av folket men varför går ni inte ”våra” ärenden i första hand? Ni kanske börjar att göra det om NI kan röstas bort, eller hur?

  1. Bra förslag med kryssbortröstning, då kanske inflytandet från nationaltorpeden Soros minskar.

 3. Här ett lysande exempel på hur våra skattepengar sprids – via SIDA
  Denna organisation UfM (tid. Barcelonadeklarationen) tycks hela tiden kunna ”flyga under radarn” – ingen uppmärksamhet av våra ”duktiga” journalister

  https://www.gatestoneinstitute.org/12838/union-for-the-mediterranean
  Sverige/SIDA sponsrar årligen med 6,5 miljoner Euro.
  http://ufmsecretariat.org/sweden-and-the-union-for-the-mediterranean-sign-an-agreement-in-support-of-regional-integration-and-cooperation-in-the-mediterranean/

  1. Tack för upprörande länkar.
   ”Sedan 1960-talet har den politiska eliten i Europa etablerat en rad samarbeten, fördrag, organisationer och unioner med arabstaterna runt Medelhavet. Primärt syftar dessa samarbeten till att öka frihandeln mellan Europa och arabstaterna, säkra tillgången av olja från Mellanöstern och att i gengäld öka invandringen och sprida islam till Europa. Denna utveckling har skett i tysthet och bevakas i princip inte alls av massmedia. Den här artikeln belyser historiken bakom samarbetsavtalen samt hur dessa fördrag har utvecklats ända fram till våra dagar…..” http://www.morpheusblogg.se/2017/10/30/barcelonadeklarationen-och-medelhavsunionen/

 4. Hur skall man förklara detta? Utanförskap? Måtte de bli fast och hamna bakom lås och bom. Där får de lite ”innanförskap”.

 5. UD har blivit hemmablint. UD behöver anställa invandrare som kan hjälpa till att se problem utifrån.

 6. Bilbränder i Göteborg och Trollhättan liknande ett krig. Det jag skrev för två dagar sedan Paideia är en organisation som vill öka den muslimska invandringen. Vi vet inte vilka som tände på, men under mina 72år har bilbränder börjat dom senaste åren.Det förekom inte tidigare.

  1. Att bränna bilar, egendom och kasta sten har ingen svensk tradition. Seden kommer från kulturer utifrån, som det vänsterliberala etablissemanget ömmat för.

Kommentarer är stängda.