”Själaringning över svensk demokrati” Almedalen 2018

Tyvärr måste jag erkänna att årets Almedalsvecka var föga inspirerande. De som satte störst spår  var kyrkans man och Nordiska Motståndsrörelsen. Domprosten i Visby, Mats Hermansson satte i gång klockringning för att störa Tomas Gur´s uppskattade föreläsning, vilket upprörde många, bl.a Helena Edlund präst i svenska kyrkan sedan 12 år. Vi får väl vara glada att denne Guds man inte fick igång böneutrop med hyllning till Allah.

Uppmärksammade nazister, bortglömda salafister
Alternativa medier svämmar över av artiklar om domprostens agerande. Medan systemmedia förfasar sig över ”nazisternas” uppträdande. Läser man Niklas Orrenius rapport från Almedalen i söndagens DN den 8/7, så kan man tro att ett världskrig brutit ut. Det bestod bl.a av att en cyklist spottade framför dessa gossar, kvinnor som fick däng, när de promt skulle lämna över regnbågsflaggor, ett bord vältes visst också, en flicka kallades för hora mm. Jag tar avstånd från dessa våldsamheter oavsett utövare, men varför inte bara nonchalera dem?

Svaret på artikelns rubrik, ”Det går inte att vara färgblind inför en folkmordsideologi” kunde lika gärna vara islam, med deras historiska framfart i bestialiska mord, utplåning av kristna, judar och andra otrogna, som pågår ännu i dag av islamiska staten.
Dessa fåtaliga nazister får skulden för allt judehat, terror och brottslighet, trots att deras aktiviteter är en liten rännil, jämfört med islams  jihadister, salafister, fundamentalister, hedersförkunnare, gruppvåldtäktsmän, mördare etc. ”Nazister” är räddningen för etablissemanget, som intar tätplatsen i strutsmentalitet, när det gäller orsaken till alla deras ”utmaningar.”

Nepotism
Regeringens utvalda och rödfärgade chefer på statliga verk och myndigheter utgör deras doakör och är rikligt representerade i hela Visby.
Rebecca Weidmo Uvell gör här en gedigen genomgång av rörelsens nepotism, som inte går av för hackor. Ivern är nu stor att ge varandra andra skyddade tjänster, som inte nås av en  ny regerings befogenheter i chefsutnämningar.

Lögner från rörelsens bäste bröder
Polischefer och regeringens experter ljuger så de blir blå om att brottsligheten har minskat, allt för att glädja Morgan Johansson som lyckligt twittrar. De såg nog inte på Aktuellt den 4/7 som redovisade antalet personer som skjutits till döds av kriminella gäng. 2017 var antalet 43 personer och hitintills i år var det redan 27 personer. Nu är mördarna tom under 15 år, som visade sina talanger i Vivalla/Örebro.

Det tragiska är att Svensson och hans barn kan komma emellan dessa kränkta unga män, som måste hämnas om respekten fallerat en smula enligt deras tradition. Mångkulturens utövare skall skyddas oavsett deras gärningar, därför är det förbud på avslöjande signalement och åker de fast så är de barn, som skall gullas med hos någon snäll socialtant.

Ylva Johansson drar sitt strå till stacken och gläds över att arbetslösheten har minskat en smula för invandrare, men talar inte om att hela lönen betalas av oss. Den negativa produktiviteten låtsas hon inte om, att det kostar mer än det smakar att anställa någon som varken behärskar språket eller landets sociala koder.

Största möjliga tystnad
Därför har socialdemokraterna helt gått vilse i valrörelsen. Inget som har med deras ansvarslösa massmigration får yppas. Konsekvensen av detta undvikande är att de borde hålla helt tyst och glädja sig åt domprostens själaringning över svensk demokrati, som de eroderat.
Kanske Stefan Löfven nu så smått har börjat sitt nya liv i lyx, här  tillsammans med Kennedyklanen? Svensk media tiger som muren, om denna utflykt av landsfadern.

Övriga länkar till domprostens själaringning i Almedalen 2018, men läs först Jens Ganmans rapport från Visby. https://jensganman.wordpress.com/2018/07/08/roms-sista-dagar-rapport-fran-almedalen-2018/

http://katerinamagasin.se/domprost-avbrot-thomas-gurs-seminarium-om-kriminalitet-med-klockringning-jag-vill-inte-ha-skiten-har/

http://iotakt.se/domprosten-som-ljog/

https://www.expressen.se/nyheter/almedalen/ringde-i-kyrkklockorna-for-att-tysta-seminarium/

https://uvell.se/2018/07/05/smapave-i-visby-domkyrka

https://axess.se/blogfiles/Default.aspx?year=2018&month=7&day=4&slug=almedalen-2018-svenska-kyrkan-ringer-i-klockorna-for-att-fa-tyst-pa-thomas-gur#.WzzWc4cEWki.faceboo

 

4 tankar kring ””Själaringning över svensk demokrati” Almedalen 2018

  1. Klockorna kanske egentligen var en undanmanöver där själva målet för störningen var att Alternativ för Sverige (AfS) ett nytt part för Sverige. Partiledaren Gustav Kasselstrand skulle hålla tal. Afs bildades som ett resultatet av att SD kastade ut sitt ungdomsförbund SDU 2015. Skälet var att SDU ställde sig på Palestinas sida i konflikten, medan SD stod på den Israeliska sioniststyrda sidan. Nå, SD är NI anhängare till den Israeliska sioniststyrda sidan eller den Palestinska sidan? När man tänker efter förstår man ”hur” SD med Åkesson i spetsen får så mycket ”exponeringstid” i de flesta medium. Så hatad men finns ändå med varje dag! Det kommande valet blir en ren fars p.g.a. antingen medias vinklingar, som äga av kapitalet, eller så ”justeras” valresultatet, om det ska via ”nätet” som det gjorde 2006. T.o.m. försvunna Israeliska flaggor i Almedalen gavs stor medial uppmärksamhet! Det verkar som om att ingen får hota de ”nuvarande” partikonstellationerna”. Man kan ju undra om man inte har tagit hjälp av ”kyrkan” för att avvärja andras försök till uppmärksamhet! Speciellt om budskapen under denna dag ”talade för folkets vilja och önskan”, vilket ingen av de andra gör. Alltså hot som man eliminerar medialt. När t.o.m. Svt går i medias fotspår, är det inte då dags att NU få veta om det finns En Främmande Makt som både styr och bestämmer om Sverige? En enkel fråga som jag tror de flesta vill veta. politiker. Visa nu att vi lever i en Demokrati.

  2. Läste någonstans att en grupp muslimska män använde kyrkogården för att be i riktning mot Mecka straxt innan Thomas Gürs möte. Undrar vad som hänt om domprosten i stället satt igång klockringningen under muslimernas bön ?

    1. Den nitiske domprosten hade säkert fått gjort avbön inför Antje Jackelén.

Kommentarer är stängda.