Regeringens gymnasieamnesti i gungning, precis som EU: eliten i Bryssel.

Snopet för Löfven och Lööf, när migrationsdomstolen i Malmö satte ner foten och underkände gymnasielagen. Då räcker varken minglet eller flosklerna i Almedalen till som tröst. Verkligheten börjar komma i fatt dessa globalisters hantlangare.
Migrationsdomstolen i Malmö underkänner gymnasielagen därför att identiteten ej kan säkerställas, precis som lagrådet tidigare fört fram. Men sådana petitesser får inte påverka Annie Lööfs medmänsklighet. Jag undrar vad hon lärde sig på sin juristutbildning?

Migrationsminister Helene Fritzon är sur och hoppas att denna dom inte ska vinna laga kraft utan överklagas.
Kanske något för Tomas Boström att ta tag i? Han behöver revansch då han blev snuvad Stockholms  landshövdingspost, när han sov i Allras styrelse.

Så, nu fylls Löfvens papperskorg på av frågor som inte får diskuteras i valrörelsens sista skede. Jag undrar vad Annie Lööf tänker om sin bedrift att splittra Alliansen?
Men hon får väl nya besked av Bilderbergarna, som kräver att EU:s elit kämpar för att migrationsmottagningar promt skall ligga i Europa.  För då är chansen stor att de får stanna och självklart är migranternas kompassriktning Sverige.

Nu ljuger Löfven vidare och påstår att Sveriges mottagningskapacitet ligger på EU:s mininivå, när kvotfördelningen visade sig vara utan stöd i kommissionen.
Patrik Engellau är av motsatt uppfattning och konstaterar att någon åtstramning inte har skett, men det klassas nog som Fake News av regeringen, allt för att väljarna skall rösta rätt och rött.Ytterligare genomgång av regeringens dimridåer om EU:s mininivåer ses på illustrationen ovan som presenteras av redaktionen i Det Goda Samhället.

Refuges Welcome skyltarna lär nog plockas fram igen, när Sverige i praktiken inte vill dra igen dörren.

Läkare utan gränser får nog fortsätta med sin taxirörelse över Medelhavet, när de etablerat gott samarbete med människosmugglarna, som ringer upp dem och talar om var deras migranter kan hämtas
Att sätta i land Afrikas välfärdsmigranter till närmaste strand i Libyen kommer inte på fråga, utan in med dem i Europa, så fixar det sig nog, enligt Soros önskemål. Sverige har varit en stark påhejare till denna taxirörelse inklusive Frontex:s i EU, för att inte riskera sitt världsmästerskap i humanitet.

Folkstyret sätter käppar i hjulet
Det stora problemet för EU- eliten är det där förbaskade folkstyret med demokrati, som sätter käppar i hjulet för NWO. Trots förslagen om  vingklippning av yttrandefriheten, så är oron stor att det är försent.
Carl Bild är i alla fall ärlig, när han påstår att folket inte är kapabla att rösta om EU och dess framtid. Han har nu en kär vän i Jan Björklund, som hellre vill prata om EU än om folkets väl. Jag kommer att tänka på Japans kamikazepiloter och hoppas att liberalerna skall ha samma framgång, som dessa piloter hade under 2:a världskriget. KD kan få  liberalernas röster i stället.

Men Björklund kanske redan har fixat nytt jobb? Lööf och han kanske redan fått Löfvens löfte om ministerposter i en regeringskoalition eller också kan Soros redan ha erbjudit dem något toppjobb?

Trots att folkets vrede har tvingat in Europas politiker i ett hörn och tvingat dem att prata om stängda gränser och illegala migranters återvändning hem, så tjafsar våra politiker bara om hur de skall kunna utestänga SD från inflytande. Det är rekord i folkligt förakt, som borde få dem avsatta.
Jag återkommer ständigt till frågan hur någon vettig människa kan lägga sin röst på demokratiföraktet inom 7-klövern?
Ps. Läs gärna signaturen TT:s kommentar i går om moderaternas rekord i hyckleri och Patrik Engellau:s artikel ”En bra sensation”.

2 tankar kring ”Regeringens gymnasieamnesti i gungning, precis som EU: eliten i Bryssel.

  1. Lite att tänka på inför det svenska ”demokratiska” valet: Vi får inte glömma att det var Alliansen som såg till att Sverige gick från att vara en fredsbevarande nation till en krigsförande nation. Alliansen ”ställde upp” med både svenska soldater i Afghanistan, Mali m.m. Dessutom patrullerade väl de svenska korvetterna utanför Somalias kust med fler länder. Sedan har vi den ”svenskbyggda” ammunitionsfabriken i Saudi där man med hjälp av ”hemligt bolag” Swedish Security Technology & Innovation AB (SSTI) kunde sköta ”affärerna” utanför de politiska ramarna. Bolagsregistreringen betalades av ….? Utöver det var det även Hemliga affärer med Kina där KTH var inblandade som front och med samma bulvanupplägg, förmodligen. Det gällde bl.a. avancerat program för att beräkna aerodynamik. Pust, det är bara en smula av vad Alliansen åstadkom från 2006 – 2014. Nuon-affären genomfördes trots alla som varnade för att det ör ett ÖVERPRIS PÅ 47 MILJARDER! Jag tror t.o.m. man köpte kolkraftverk i Tyskland som sossarna gjorde sig av med. Hur kan politiker tillåtas begå Landsförräderi utan att NÅGON ställs Juridiskt till svars för vad man åsamkat den svenska välfärden. Ingen blev åtalad för de 77 dataintrången som Fp gjorde 2006 hos sossarna. Intrången gjordes förmodligen av någon ”annan”. Kan inte tänka mig att Fp besatt sådana kunskaper 2006. Att detta görs med statskassan visar ju på hur ansvarslös man är i sina ageranden. Man behöver ju inte bry sig om affärerna går åt skogen eller i egen ficka! För inget kommer ändå inte samhället till del? Oavsett om du blir påkommen eller ej har du ändå immunitet vilket i sin tur medför full pension plus fallskärm(ar)! Politiker, vad säger ni till de sämst ställda svenska pensionärerna som är de som oavbrutet ska bekosta er inkompetenta spenderarpolitik. Det är och kommer aldrig bli tal om att kapitalet ska betala (mer) skatt utan vad kan vi ta av de övriga. Alliansen skulle ju ta i med hårdhandskarna! Inget hände. Inte undra på det för senare visade det sig att den dåvarande ”finansministern” verkade mer intresserad av ”partys” än politik. Ni politiker förvägras härmed att uttala ordet DEMOKRATI. Ni har förbrukat ert förtroende och det med råge! Ni vet inte vad skämmas är! Är det uteblivandet av den egenskapen som är villkoret för att bli eller ingå bland era s.k. demokratiskt valda politiker. Det En gång i tiden fina fria Sverige, har ni förstört och ni har mage till att fortsätta med förstörelsen! Varför skall vi inte ha en Folkomröstning om att Politiker skall kunna ställas inför en Juridisk Sanningskommission och stå under de lagar vi alla andra gör. Vad ska vi med de svenska lagarna till om de inte gäller för ALLA?

Kommentarer är stängda.