En självupptagen, fjärde apa på spektaklet i Almedalen!

Från en vän kom upplysning om den fjärde apan och jag konstaterar att det under veckan har funnits många av den sorten under  Almedalsspektaklet.

”Den fjärde apan är summan av de tre första:

Hon varken ser någon, lyssnar på någon eller talar till någon”

Hela 7-klövern har nu talat till oss väljare, med undantag av MP, som avslutar spektaklet i morgon. Trots att de aldrig lyssnat på oss, som betalar deras kalas. De talar mest för sig själva, så de hör hur goda och bra de är.

Här sparas det inte på skattekronor, som på sjuka, pensionärer, funktionshindrade i sällskap med allt fler som knuffats ut från välfärdsnätet av regeringens lakejer.

Rekordet tar nog kommunpamparna i Dalarna, som inte ville trängas på varken båt eller reguljärflyg till Almedalen. De chartrade ett eget flygplan, inga problem med betalning, 400.000 lyder fakturan på till skattebetalarna.

Hela det korrekta Sverige minglar runt, sippar rosévin och förskräcks för att Nordiska motståndsrörelsen får närvara.
Att spendera någon annans pengar är vänsterns paradgren och nu gäller det att lova mer till de som inte lägger två strån i kors för att inlemma sig i det svenska samhället.

Vi satsar si och så mycket på skola, försvar, polis, vård etc, klädsamt vore om de någon gång lade till av skattebetalarnas pengar, som vi med råge lägger beslag på.

Kanske kommer i dag en som skiljer sig från mängden, i varje fall inom migrationen.

Jimmie Åkesson har från början insett baksidan på Europas folkutbyte. Nu får han äntligen hjälp av allt fler, som vill såga ner 7-klöverns politikerträd.