Sveriges största behov – en #Walk Away” kampanj från korrektheten!

I USA har det grundats en #Walk Away kampanj bort från den liberala vänstern, som påtvingar folket sina värderingar med tvång och hot, här återgiven på NewsVoice se.
Den vänsterliberala eliten, de multikorrekta håller ihop och eroderar demokratins yttrandefrihet som de säjer sig värna, vilket är deras alibi för att skydda sina egna privilegier.

Etnicitet avgör böter eller fri lejd
Vanligt folk kan få dryga böter för ett förfluget ord, medan våldtäktsmän, rånare och mördare får löpa amok. Om brottslingen är av annan hemvist, så är signalement en kränkning och han får fri lejd för fortsatt verksamhet genom vänsterns identitetsvurm. Oavsett brottets omfattning, så fiskar de upp den vite mannens förflutna för flera hundra år sedan, som förevändning för ursäktande av dagens mord, rån, våldtäkter, bedrägerier och terror etc.

Kognitiv dissonans
Den kognitiva dissonansen hos de korrekta är stor. Att ständigt gå emot sin inre kompass om vad som är rätt och fel, tar på krafterna och släpper loss lögner, bortförklaringar och svek. Tyvärr sker eskalering, när motståndet stegras.

Fuck SD har tappat sin glöd
Att gräla med sig själv är inte roligt, därför projicerar/tillskriver man andra sin svaghet, sina dåliga egenskaper, så att de ej kan associeras/sammankopplas med en själv. Inom politiken har SD varit syndabock för underlåtenhetssynder från korrekta politiker med vänsterliberal elit under drygt 20 år. ”Fuck SD” var budskapet på vänsteraktivisters tröjor, som nu har svårt att nå ut. TV 4 lotsar in dem i underhållningsprogram, när Svensson är trött på lögner och svek, från dessa skyddade  översittare.
Nu tycks denna metod tagit slut, när allt fler ser att kejsaren är naken och då blir denna elit rådvill och hoppar runt omkring och börjar angripa varandra, som nu sker inom Alliansen. Kannibalismen är ett faktum.

Kampanjledaren Brandon Starka:
”Idag [26 maj 2018] sparkar jag av #WalkAway-kampanjen genom att släppa min video om varför jag går bort från liberalismen och Demokratiska partiet. Det är mitt uppriktiga hopp att du kommer att gå med i denna kampanj och att vi kan starta en rörelse i landet – som inte bara uppmuntrar andra att gå bort från den splittrande vänster utan också tar tillbaka berättelsen från de liberala medierna om vad det betyder att vara konservativ i Amerika.

Det är upp till oss alla att göra våra röster hörda och återkräva sanningen. Demokratiska partiet har tagit för givet att den äger ras, sexuella och religiösa minoriteter i Amerika.

Det har uppmuntrat till grupptryck, hyckleri, splittring, stereotyping, vrede och acceptansen av offerkänslighet. Och hela tiden har de avskräckt minoriteter från att ha oberoende tankar, öppen dialog, vara fakta informerade och ha en motivation för att lyckas. ”

Vem eller vilka kan slå sig ihop av alla Sverigevänner och ta på sig ledartröjorna i ett folkets uppror med ”Walk Away”?
Min önskan är att de lägger ner stridsyxorna, förtal av varandra och i stället visa en enad front mot postmodernister, identitetspolitiker, radikal feminister etc. Det är dags att slänga ut hela samlingen av den mångkulturella, globala eliten och återta Sveas Rike och sätta stopp för islamiseringens framfart.
Från signaturen ”Gudrun Gerda” fick jag denna länk. Hon skriver ”lyssna på vad Paul Weston säger. Det finns svensk text. Vi har ett inbördeskrig om 5-10 år.”

http://www.lenaholfve.se/lofven-wallstrom-med-flera-ar-duktiga-pa-att-bygga-inbordeskrig

3 tankar kring ”Sveriges största behov – en #Walk Away” kampanj från korrektheten!

  1. Vem har monopol på Sanningen? Antagligen ingen. Troligen är vi alla, som framför våra åsikter på Harriets blogg, ödmjukt medvetna om det.

  2. Det finns en typ av argumentation jag blivit allt känsligare för ju äldre jag blivit…..och det är när någon inom ramen för ett kommentatorsfält påstår sig ha sanningen i sin hand—-jag är väl medveten om att en del av den klassiskt liberala människan brukar avfärda mången med frasen…..du har enkla svar på komplicerade problem ….suck tänker jag …………. igen

  3. I sin avsky mot råkapitalismen löper dagens höger parallellt med gårdagens vänster.

    Nutida vänster är något annat. Den verkar ha övergivit internationalismen (som bygger på världens alla nationalismer) och gått över till globalismen.

    Globalismen vill ta kål på både nationalismen och (dess komplement) internationalismen.

Kommentarer är stängda.