Donald Trump den förskräcklige

Almedals veckan har nu börjat, men jag lämnar just nu denna mediala cirkus, där alla slåss om uppmärksamheten. Jag vänder blicken västerut. Där finns enligt svensk press Trump den förskräcklige, som sjuklöverns partiledare slår ut med råge i svek och bedrägeri mot folket.
Oavsett vad Donald Trump säger och gör så är domen klar hos svensk media. Donald Trump är USA:s mest hatade president om DN:s Wolodarski får bestämma. En president som inte följer den europeiska elitens manual i korrekthet, utan tar snabba beslut, twittrar så folket vet innan Washingtons byråkrater hinner vakna.

You are fired” använd resolut, här hemma sparkas odugliga snett uppåt, för fd rikspolischefen Dan Eliasson blev det både löneförhöjning och ny karriär som GD för MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) efter att ha förstört för  både för polisen och försäkringskassan. Elefantkyrkogården på regeringskansliet passar inte för en fd partisekreterare.

När Trump säjer Amerika först, så säjer Löfven Sverige sist!

Våra Sorosbeundrande damer, Ann Linde och Cecilia Malmström i EU vet nu inte till sig av förtrytelse över importtullarna på stål med 25 %.

Nu har väst gaddat ihop sig och springer till WTO med förslag om stämning för brott mot världshandelsreglerna i organisationen. Ann Linde såg mycket bedrövad ut i Rapport den 26/6, när hon skulle kommentera förslag i EU om mottagningscentra i Nordafrika för migranter.
Hur skall det nu gå med Sveriges humana gloria, fanns bakom hennes tvekan.
EU:s beslut blev till slut ett tamt beslut att utredning skall ske av asylcenter. En utredning som kan bli en femårsplan.

Sveriges förrädiska inställning bidrog till att mottagningscentra skall ligga i Europa, inte i Nordafrika, allt för att politikernas humanitetsgloria inte skall trilla av.

Vem vet, kanske Trump ilsknar till på EU och dess Sorosbeundrande damer och även vänder ryggen åt världshandelsorganisationen?

Han har sågat en rad organisationer och avtal, så på latsidan ligger han inte.

Frihandelsavtalet
Sågningen av Frihandelsavtalet, TPP, hamnade direkt på Vita Husets hemsida med orden ”Strategin börjar med att vi drar oss ur frihandelsavtalet TPP och med att vi säkerställer att nya handelsavtal är av intresse för de amerikanska arbetarna.”

När har statsminister Stefan Löfven någonsin intresserat sig för svenska arbetare, med undantag av ökat skatteuttag?

Värt att notera är obalansen i tullavgifter för olika länder. USA:s tullar på importerade bilar är endast 2,5 %, Europa har 10 % och Kina hela 25 %.

FN:s människorättsråd och Unesco
Nyligen kapade han USA:s medlemskap med FN:s människorättsråd, som han med all rätt kallade för ”hycklande” för deras iver att fördöma Israel och hylla terrorgruppstyrda Palestina.

Samma väg gick det med Unesco, som bl.a utser världsarv, för att de öppnade dörren för Palestina, som fick medlemskap.

Irans kärnkraftsavtal
När han under maj drog sig ur Irans kärnkraftsavtal, som han benämnde katastrofalt, var Margot Wallström nära att tuppa av, av förtrytelse. Ett världskrig riskerades var omdömet.

Paris klimatavtal
Redan i juni 2017 så lämnade Trump Parisavtalet, då var det nära att Isabella Lövin tuppade av. USA var det första landet av de 195 länder som skrivit på klimatavtalet, som lämnade det.

”Fast jag bryr mig mycket om miljön, kan jag inte godkänna ett avtal som straffar USA” var Trumps besked

Isabella Lövin kör motsatt race, med tanke på sin karriärstege, med straffa Sveriges medborgare så mycket det går, vars utsläpp i världen ligger långt < 1 %.
2030 skall Stockholm vara både bensin och dieselfritt! Här skall ledartröjan åter träs på, precis som vid mottagande av välfärdsmigranter utan asylskäl. Där Sverige också har ledarskap i hitte-på skäl för att få dela ut PUT,  generösa, internationella konventioner räcker inte till. I USA åker de nu ut resolut och Trumps känslighet för demokraternas protester är inte särskilt stor.

Att våra åtgärder för klimatet endast är symbolpolitik i sedvanligt FN-fjäskeri är utan intresse, att rikta åtgärderna till fattiga länders utsläpp, liksom att hjälpa de mest nödställde i flyktinglägren ger inte samma reklam för korrektas världssamvete.

Nolltolerans mot illegala invandrare
Men den största proteststormen kom, när Trump genomförde nolltoleranslinjen vid gränsen mot Mexiko. Föräldrar som försöker invandra illegalt skall gripas och ställas inför rätta. Då barn inte kan ställas inför rätten, skiljdes de åt från föräldrarna.

New York Times, som avskyr Trump, hoppades på samma masspsykos, som när bilden på den drunknade lilla Alan Kurdi  kablades ut över världen.
Men bilden på en gråtande flicka framför Trump var fake news. Flickan blev aldrig skild från sin mor, vilket däremot drygt 2000 andra barn har blivit från Mexico. Men nu har presidenten gett order om att familjer skall hållas samman, så fortsättning lär följa om denna avskräckande signalpolitik får strömmen av migranter att tömmas. Om Mexicos nya president, den nationlasocialistiske López Obrador kan hjälpa det våldsplågade landet återstår att se.

Till skillnad från Trump jobbar  Löfvens röda gäng  i stället för att  illegala skall garanteras försörjning inom Europa. Skaran av ensamma förvuxna barn kommer att öka med kompassen riktad mot Sverige. Där asylskäl sopats bort av vänsterns aktivister, som Löfven troget lyder. Folkets åsikter har ingen betydelse.

Inreseförbud för muslimer
Nu har USA:s Högsta Domstol godkänt Trumps förslag om inreseförbud från en handfull muslimska länder i Mellanöstern (DN.se 26/6).

Inresehjälp till muslimer
Risken finns dock att Bilderbergsgruppens doaflicka nummer ett, Annie Lööf åter ropar ”Kom till oss!” som hon gjorde på centerns kongress under hösten 2013, vilket hörsammades med besked. Nu går hon ett steg lägre och Välkomnar alla utan asylskäl, ett resultat av hennes gränslösa medmänsklighet.

Maxtolerans mot illegala
Här hemma är toleransen outtömlig mot illegala, 80.000 är ännu kvar och har nu ökat med 9000 för att Annie Lööfs medmänsklighet behövde blomma ut. Bidrag betalas ännu ut från kommuner som överlever tack vare omfördelningsstöd.

Samma fake new
Merkeltrogen tysk media försöker precis som i Sverige, hävda att brottsligheten har gått ner med sina Fake News. Sanningen är att de grova brotten inte minskar och våldtäkternas förövare har utomnordisk etnicitet. Nu kanske Merkels storhetstid är över, för Bayerns ”Kristligt sociala union” (CSU) hotar nu lämna hennes sköra regeringskonstellation med inrikesministern i spetsen. Han vill att migranter avvisas direkt vid gränsen och får sina bräckliga asylskäl bedömda i läger utanför Europas gränser, vilket fru Merkel inte vill, för då ligger hon risigt till hos den globala finanseliten. Hon klänger sig kvar vid makten, precis som sin springpojke Löfven. Båda sörjer över att Soros är utsparkad från Ungern. Hans uppdrag från den globala finanseliten, är att Europa skall översköljas av migranter, där muslimer står högt i kurs.

Den 18 juni twittrade Trump ”Brottsligheten i Tyskland är hög. Det var ett stort misstag av Europa att släppa in miljontals människor som så starkt och våldsamt förändrat deras kultur!” Självklart att muslimkramande Angela Merkel blir sur.

Last Night i Sweden får nu ersättas med Every Day in Sweden och frågan är om det inte finns fler ledare som är mer förskräckliga än Donald Trump?

4 tankar kring ”Donald Trump den förskräcklige

 1. Trump fick ärva en hel del administrativ personal efter Obama, har jag hört. Om det gäller personer i maktställning så är det väl inte otänkbart att Trump delvis är deras fånge. Möjligen gick det till just så, när han beordrade (tvingades beordra?) bombning av det syriska försvarets stridsflyg, som var parkerat på marken. En åtgärd som antagligen gladde IS. Orsaken uppgavs vara, att Syriens regering beordrat användning av stridsgas mot civila, varvid även barn dödats. Och nu skulle den straffas.

  Men Syriens regering hävdar att den inte var skyldig till dådet, utan att det var iscensatt av terrorister. (Källa: Nya Tider.) Trump har antagligen en del att jobba med hemma, om han vill bli fri att agera efter egen vilja.

 2. Bra Harriet. Vill tipsa om en mycket bra beskrivning av världsläget skrivit av Peter Krabbe. Ett otäckt cenario .

  1. https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/01/13/full-spectrum-dominance-del-1-bakgrunden/
   Fann denna länk på Cornelia Dahlbergs blogg, med många intressanta artiklar av Peter Krabbe.
   https://corneliadahlberg.wordpress.com/2018/01/13/peter-krabbe-om-det-politiska-varldslaget/
   Att den judiska oligarkmaffian med sina banker, låg bakom revolutionen i tsarens Ryssland,verkar vara bortglömt. I stället för kontroll över Rysslands naturrikedomar uppstod Sovjet. Men samma oligarker av senare generationer verkar ha samma intresse som Jonas Sjöstedts gäng med mångkultur och ansvarslös migration. Men dörrarna mot NWO verkar vara olika. Båda drömmer nog om världsherravälde.

Kommentarer är stängda.