En provocerande, men viktig förklaring till kvinnors böjelser för ensamkommande ”barn”.

Peter Lindström gav oss en djupare infallsvinkel till vänsterns, ömhetstörstande, medelålders kvinnor i sin kommentar till inlägget den 26/6 ”Nu snyftas det ett varv till om de ensamma barnen.” En kommentar, som jag vill lyfta fram i ett eget inlägg.
PL tar upp baksidan på samhällsutvecklingen i väst ”Vi konsumerar relationer; relationer vi inte vårdar utan enkelt byter mot något som förefaller bättre.”
Förändring sker av våra könsroller, som krockar med naturen och evolutionen, vilket skapar tomrum, som kan fyllas med konsumtion av prylar, resor, människor och ensamma låtsasbarn för medelålders feminister.

Ungdomen har i alla tider protesterat mot vuxenvärlden, vilket redan Sokrates konstaterade. Men i dag är det vuxna, som trängs i pridetåget, där politiker marscherar och applåderar. Reproduktionen lämnas över till bidragsförsörjda migranter, medan värdlandets familjer sliter och uppmanas att kämpa på, helst till 80-årsdagen.………………………………………………………………………………………………………………
”Det här kan säkert missförstås, det är ett hugskott till förståelse av Sveriges och västvärldens kris.
Vi har med högre levnadsstandard och lägre barnadödlighet slutat få barn och hålla relationer levande.
Vi konsumerar relationer, relationer vi inte vårdar utan enkelt byter mot något som förefaller bättre.
Jag tror allt levande på jorden har till allt överskuggande uppgift att vara en länk i evolutionens kedja.
Då vi väljer bort parbildning och barnuppfostran väljer vi att ställa oss vid sidan av evolutionen.
Men våra fundamentala drifter är långt starkare än vårt intellekt och våra medvetna beslut.
Nu till mer kontroversiella tankar.
Mannens klassiska roll, försörjare, familjeledare, beskyddare förändras inte genom att välja bort barn, vi behöver fortfarande dessa egenskaper.
Kvinnors roll i livet förändras dock radikalt då vi väljer bort barn.
I stället för kulturell överbringare i form av uppfostran av barn, vården, beroendet av en man och ett delat ansvar faller de ner i ett evolutionärt utanförskap, deras roll i livets fortgång väljs bort. En form av evolutionärt självmord.
Jag tror ”batikhäxorna” överflödar av kvinnlighet, en kvinnlighet de funnit utlopp för, inte genom egna barn utan via andra individer, omsorgskrävande och i den svenska kulturen infantila.
Deras självutplånande och självuppfyllande engagemang ger dem harmoni i sig själva, i sin kvinnlighet.
De är en reaktion på feministrörelsens förakt för  modern och vårdaren, en feministrörelse som lämnat det kvinnliga bakom sig och kräver att männen skall ge upp sin manlighet till förmån för dem. Tidigare ville feministrörelsen att männen skulle bli mer kvinnliga, visa känslor, velourmän.
Nu vill de avskaffa män helt och hållet.
Jag tror det handlar om ren avundsjuka och tomhet i livet, kvinnorollen finns inte längre, det gör mansrollen, och den vill nu feministrörelsen överta.
Så, summan av resonemanget blir att då vi i västerlandet lyckades få ner dödligheten genom bättre hygien och läkemedel så frigjordes vi alla från nödvändigheten att skaffa många barn.
Kvinnorollen förändrades från moder till partner och presumtivt till mäns barns moder. Barn som inte föds.
Vi har fått ett existentiellt trauma, varför finns vi?Det evolutionära självmordet är pågående.KONTROVERSIELLT. Polisen har idag inlett en förundersökning mot komikerna Simon Gärdenfors och Anton Magnusson för rappvideon ”Rape the baby” (våldta bebisen) efter att starka reaktioner uppstått hos svenska folket. De enda som försökt släta över videon, som alltså uppmanar till våldtäkt av bebisar, är kulturpersoner inom svenska medier.
Nu till något ännu mer provokativt.
Den vita befolkningen, västerlandet med Europa i centrum, utgjorde för 150 år sedan ca 35 % av jordens befolkning, idag utgör vi mindre än 10%.
Sett ur ett evolutionärt perspektiv är vår gren av utvecklingen ett totalt misslyckande, något evolutionen testat och funnit icke fungerande, ett av många försök utan värde.
Detta är roten till den identitets och kulturella kris vi befinner oss i, vi trodde vi funnit vägen fram, att vi ledde jordens folk mot ett bättre samhälle, men naturen vill annorlunda.”
Peter Lindström
……………………………………………………………………………………….
– Ur led är tiden, när jag tar del av denna vidriga rapptext, som Newsvoice återger. Allt medan kultureliten slätar över och bortförklarar. Här sover SVT och alla statsunderstödda näthatgranskare, medan folket upprörs.

”KONTROVERSIELLT. Polisen har idag inlett en förundersökning mot komikerna Simon Gärdenfors och Anton Magnusson för rappvideon ”Rape the baby” (våldta bebisen) efter att starka reaktioner uppstått hos svenska folket. De enda som försökt släta över videon, som alltså uppmanar till våldtäkt av bebisar, är kulturpersoner inom svenska medier.”

– Från en annan bloggläsare kom denna länk från Swebb TV, där Bo Hofvander, fd.kansliansvarig på PRO  i Halmstad, berättar om organisationernas svek. Efter att ha hört om denna diskriminering av svenska pensionärer, konstaterar jag att vänsterns  indoktrinering gått genom märg och ben eller handlar det om ”Stockholmssyndromet”?
https://youtu.be/kjDb1YLYNIY
– Orkar knappt lyssna från Almedalen, stängde av när Björklund mässade om Euro och ett närmare EU. Det räckte med Rapport i går, där Maria Ferms (MP) glädje för att de 9000 afghaner skall få stanna,  bara orsakar upprördhet. Migrationsverket varnar att många saknar behörighet för att komma in till gymnasiestudier. En chans finns till yrkesutbildning i kommunens regi, men kommunen har ingen skyldighet att servera denna utbildning (Rapport 3/7).
Men om flirten S+C+L håller i sig, så lär ytterligare några miljarder flöda till utbyggnad av yrkesutbildningar öronmärkta för dessa män, som insett hur lögn blir lönsamt av fega politiker.

7 tankar kring ”En provocerande, men viktig förklaring till kvinnors böjelser för ensamkommande ”barn”.

 1. Vad vill Ingrid Eckerman? Byta ut Sveriges befolkning. Har vi inte fått nog av mångkultur? Vilket parti är Eckerman ?

 2. Kanske skulle ha skrivit att Antalet som fått nog stiger år efter år. Frågan är väl egentligen Vad kommer att hända NÄR politikerna passerat gränserna för vad det svenska samhället tål? Det handlar väl om att när antalet medborgare blir tillräckligt många som har fått nog och bildar egna grupperingar, blir det som så då finns det ingen väg tillbaka. Vilka som blir villebrådet inser inte ens politikerna själva att det är de som kommer att bli det. Vem vet, jag kanske blir anmäld för hets mot politiker oavsett om det är de som skapat den svenska misären som pågår 24 timmar om dygnet. Hur kan man ha Immunitet mot allt det man orsakat det svenska samhället genom alla åren? I slutänden finns det ju inget kvar av Sverige, som en direkt konsekvens av att man har ”Immunitet”! Immunitet leder till KORRUPTION, punkt slut. Därför ska den hävas omedelbart och det ska inte vara 5/6 av Riksdagsledamöterna som ska ge bifall om åtal. Det skall åtalas i öppna tv sända domstolar. Vid fällande dom skall inga fallskärmar eller några som helst pensioner lösas ut. Man får gå till Arbetsförmedlingen och anmäla sig arbetslös, precis som alla andra. Då kanske vi blir av med de flesta som har den politiska korruptionen som ”sin” vardag.

  1. Deras immunitet verkar vara lika stor mot folkets vrede, som mot skadorna de orsakat Moder Svea.

 3. TT skrev: Politiker, inser ni inte att det svenska folket har fått nog?

  Nej tyvärr, det inser inte folket.
  En helt avgörande del röstar på partier som driver politik för massinvandring.
  Majoriteten lever ännu avskilt från mångkulturen. De röstar på löften om högre bidrag och smärre förbättringar.

  1. Helt rätt, majoriteten i Almedalen hyllar mångkulturen i teorin, men så långt bort ifrån den som möjligt i praktiken. Jag orkar inte lyssna på Annie Lööf i dag, med hennes sänkta löner och fler afghaner, hurra vad jag är bra….

 4. Läste idag att ”Asylaktivisten Ingrid Eckerman skriver i Dagens Nyheter att det finns 4 000 ”ensamkommande ungdomar” som inte omfattas av den nya så kallade gymnasielagen, men som också förtjänar en ny chans till uppehållstillstånd”.
  Politiker, inser ni inte att det svenska folket har fått nog? Vad är det ni vill åstadkomma? Politikerna skapar ju medborgargarden med den politik som bara drabbar den vanlige medborgaren. Om så sker, har man inte då begått anstiftan? Vem bryr sig, de har ju fullständig immunitet mot ALLT.

Kommentarer är stängda.