Vänsterns aktivister skyr inga medel för att svärta ner SD.

 

Från en bloggläsare kommer dessa rader om vänsterns fula metoder på sociala medier, väl att bevaka när det gäller medias rapportering från Almedalen. Där ”seden”i rapportering är god till vänster och ond till höger.…………………………………………………………………………………………………….

”Efter att vänstern har provat de flesta, i många fall vidriga, åtgärder för att stoppa SD från framgångar, har man nu lagt i en högre växel, åtminstone i vidrighet.
Den går ut på följande.
En vänsteraktivist skriver något djupt rasistiskt på sociala medier. Man använder där kapade konton, automatiserade meddelanden etc. för att det ska se ut som om meddelandet kommer från någon annan.
Nästa steg innebär att någon politiker eller journalist beskriver hur vidrigt extremhögern eller Sverigevännerna beter sig, med hänvisning till det som skrivits.
Några anger att det är SD:s anhängare som ligger bakom.
Några nöjer sig med att låta SD stå med i texten, för att läsaren sedan ska koppla ihop dem med händelsen. Andra åter pratar runt SD, men med tydliga anspelningar på att det är SD som ligger bakom detta.
Det här sättet att agera har redan börjat.
Inte alls omöjligt att händelsen med Jimmy Durmaz är ett sådant fall, och kommer att accelerera till en sanslös nivå ju närmare valet vi kommer. När det gäller att stoppa sina motståndare, har vänstern aldrig ansett sig behöva hålla på god sed, dvs att debattera utifrån åsikter och inget annat.”
…………………………………………………………………………………………………
Att debattera utifrån åsikter är svårt för renläriga vänsteraktivister, för det har de inga.
Deras åsikter saknar fäste, bara upprepning från det korrekta mainstreamflödet.
Målet är främst att visa hur goda de är, till skillnad från oss andra, som ser verkligheten som den är.

3 tankar kring ”Vänsterns aktivister skyr inga medel för att svärta ner SD.

  1. Det är tur att vi sverigevänner inser hur det hänger ihop. Det roliga är att vi blir
    fler och fler.

  2. När SVT och de andra PK-medierna vill styra våra tankar så använder de utstuderade ord. Det var inte så värst många år sedan de kallade SD för invandrarfientliga. Nu har PK upptäckt att det inte funkar längre, och har därför hyfsat sig en del. I Almedalen har de hittills t.o.m. varit förvånansvärt skarpa mot SD:s belackare. Kan det bero på att de bäddar för livet efter den 9/9? Högsta ledningen för statsmedierna utses av regeringen, om vi läst rätt. Därför kan det nog vara bra att ha tumme med valets vinnare.

    1. Jag tror Du har helt rätt, när vinden ändrar riktning så vill man följa med, medan de mest rabiata mångkulturivrarna förvandlas till troll och deras mål helgar medlem.

Kommentarer är stängda.