Sandor Herold, invandrare läser lusen av korrekta politiker, efter de senaste morden i Malmö

Detta brev förmedlade signaturen ”Gudrun Gerda” till bloggen, vilket jag är mycket tacksam över.
Utgångspunkten för Sandors förbittrade och förtvivlade brev till ansvariga politiker är morden i Värnhem i Malmö den 18/6 på kvällen.
Nu väntar jag med spänning om denna modige ”invandrare av den tamare sorten och icke ägare och användare av maskingevär” kan förmå dessa korrekta politiker att inse sin egen skuld till migrantrelaterade mord, rån, överfall, våldtäkter, angrepp på blåljuspersonal, bidragsfusk, åldersljug ….eller kommer de att anmäla Sandor Herold för Hets mot Folkgrupp för hans ärliga vokabulär??
”Mångkulturella vildar”, lär knappast gå hem hos deras korrekta beskyddare.

Först några rader från Sydsvenskan.

Ingen gripen för trippelmordet vid Värnhem

Tre män mördades i samband vid Värnhem tidigt på måndagskvällen. Två män, 19 respektive 29 år gamla, förklarades döda under kvällen. På tisdagsmorgonen kom beskedet att en tredje person, en 27-årig man avlidit. Ytterligare tre personer skadades i skjutningen”
………………………………………………………………………………………………..

“From: Sandor

Sent: Tuesday, June 19, 2018 9:02 AM

To: katrin.stjernfeldt-jammeh@malmo.se ; marta.stenevi@malmo.se ; martina.skrak@malmo.se ; nils.karlsson@malmo.se ; andreas.schonstrom@malmo.se ; carina.nilsson.ks@malmo.se ; frida.trollmyr@malmo.se ; sedat.arif@malmo.se ; torbjorn.tegnhammar@malmo.se ; magnus.olsson@malmo.se ; hanna.thome@malmo.se ; anders.rubin@malmo.se ; maria.ferm@riksdagen.se ; gustav.fridolin@regeringskansliet.se ; jan.bjorklund@riksdagen.se ; annie.loof@riksdagen.se ; jonas.sjostedt@riksdagen.se

Subject: Stjernfeldt – Jammeh om dubbelmordet : ”Blir seriöst arg”.

Malmö 19-6-2018

TILLSAMMANS FÖR TRYGGHET

Återigen har då Malmö hamnat överst på alla löpsedlar och som första inlägg i nyhetsförmedlingarna i radio och TV både här i landet och utomlands.

Och naturligtvis så handlar det även denna gång om skjutning på öppen gata med tre döda och fyra skadade som resultat.

Troligtvis så är det som alltid en uppgörelse bland mångkulturella vildar som är orsaken till skjutningen. En av orsakerna till att man lugnt kan utgå från att det är så är att Polisen i vanlig ordning spärrade av akuten på Malmö sjukhus för att troligtvis förhindra en stormning av anhöriga mångkulturella vildar till de skadade.

En annan sak som pekar för att det är frågan om mångkulturella individer är att flera av dem inblandade är väl kända av Polisen sedan tidigare.
I det mångkulturella paradiset Malmö har det tydligen numera gått så långt att det vid åttatiden på kvällen på en av de mest frekventerade gatorna i staden besinningslöst skjuts med automatvapen rätt in i en butikslokal. Det är bara en ren tillfällighet att inte flera helt oskyldiga dödades eller skadades vid denna kulturuppvisning.
En av de ansvariga för att det går till så här i Malmö, kommunalrådet Katrin Stjernfeldt – Jammeh, uttalar sig i Sydsvenskan att hon är seriöst arg över den senaste skjutningen och bilden där hon står i en talarstol med texten ” Tillsamman för trygghet” är ju talande och direkt löjeväckande.

Trygghet i Malmö! Var då någonstans och för vem? Skjutningar, våldtäkter, rån, anlagda bränder, stenkastning mot polis, brandkår och ambulanspersonal samt även mot privata bilister hör vardagen till i det ”trygga” mångkulturella Malmö.

Nej du Katrin Stjernfeldt – Jammeh, tryggt i Malmö kan det först bli när en hel del mångkulturella vildar tillsammans med sina anhöriga har förpassats tillbaka dit där dem hör hemma, d v s tillbaka till dom våldskulturer och länder därifrån dom en gång kommit. Att som du och ditt parti talar om ”tillsammans för trygghet” när ni hela tiden ökar inflödet av dessa primitiva varelser till vår stad är verkligen höjden av falskhet och hyckleri.

 F ö så kan jag återigen bara beklaga att ingen av er ”ansvariga” politiker eller någon av era anhöriga på plats kunde få njuta av denna mångkulturella uppvisning.

För då först kanske ni kunde börja förstå vad ni har ställt till med angående er invandrings och flyktingpolitik.

Vill bara tillägga för att bättre klargöra vad det har blivit av den en gång svenska staden Malmö att jag för knappt två år sedan fick njuta av ljudet från en mångkulturell maskingevärssalva här hemma på min villagata i Gullvik.
Maskingeväret ändade då livet på en för polisen välkänd mångkulturell vilde och platsen var en innergård bland lekande barn i det sk utsatta området Hermodsdal.

Ett område där svenskar numera är en sällsynt vara. Gäller f ö snart hela Malmö!

 Om nu någon av er ”ansvariga” politiker tycker att detta mail på något sätt är stötande så uppmanar jag er att anmäla det till lämpligt ställe.
Hets mot folkgrupp är ju numera en populär benämning mot sådana här mail och det går säkert hem här också.

 M V H!
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten och icke ägare och användare av maskingevär
…………………………………………………………………………………………..
Morgan Johansson intervjuades av SVT i går. Han berättade om tuffare lagar och längre straff och ljög friskt, när han sa att Malmöborna inte behöver vara rädda. Det är politikers standardsvar oavsett antal döda och lemlästade i hela Europa.
Löfven hade besök av Donald Tusk (Europeiska rådets ordf)  och beklagade att ingen vill lyssna på hans påhittade migrant-fördelning, som bara fru Merkel stöder, men  maktinnehavet hos dessa två närmar sig sitt slut.
Våldtagna och sedan mördade unga flickor har fått allt fler tyskar att säga nu är det nog.
Aldrig, aldrig ett ord om att nu slänger vi ut dem, för dessa vandaler skyddas av gamla konventioner. Medborgarnas skydd är bara politikers tomma floskler och löjeväckande budskap som ”Trygghet tillsammans” från hela 7-klövern som släppt in dom. Denna ansvarslöshet borde vara straffbart.

  Ps. Kursiveringar i Sandors brev samt illustrationer är mina egna. Ds.

2 tankar kring ” Sandor Herold, invandrare läser lusen av korrekta politiker, efter de senaste morden i Malmö

  1. Morgan & Stefan,
    de gör oss så trygga,
    när de menar att
    våldskulturen är
    oacceptabel.

Kommentarer är stängda.