Statsministerns bekännelser och ursäkter

Olle Ljungbeck visar här prov på stor talskrivarkonst, här är ett berömvärt textförslag till statsminister Stefan Löfven på både frågor och ursäkter till berörda personer. Där också vädjan om psykologhjälp ingår.
……………………………………………………………………………………………………
”Stefan Löfven, här kommer ett utkast till skrivelse till följande personer:
 • Till socialstyrelsen; ”Hur kan vi ha 60000 könsstympade kvinnor?
 • Till Ygeman; ”Varför har vi fortfarande kvar de 80000 som inte fått asyl?
 • Till migrationsverket; ”Varför utvisar vi inte de som bryter mot våra lagar och grundlagsfästa värderingsgrund genom att mörda, begår gruppvåld/våldtäkter, begår hedersvåld, rånar, tvingar barn att gifta sig, bränner bilar och fastigheter”?
 • Till Annie Lööf;  ”Hur skall det gå för alla skolflickor som tvingas gå i samma skola som de 9000  afghanska männen.  Tror Du inte att risk finns att den psykiska ohälsan ökar?
 • Till en psykolog; ”Vad händer med kvinnor/flickor som ständigt känneroro och ångest för att bli våldtagna när de lämnar hemmet”?  Vad är jag för personlighet, när jag aldrig genomför det jag lovar?
 • Till SKL (Sveriges kommuner och landsting);” Vad händer när det saknas 5000 vårdplatser”?
 • Till en statsvetare; ”Vad innebär det för framtiden med parallella samhällen”?
 • Till det judiska samfundet i Sverige; ” Vad anser de om att du inte bryr dig om att judar förföljs, när förföljelsen utförs av islamister”?
 • Till FN-chefen; ” Vad anser han om att du inte följer den FN-konvention som förbjuder all slags diskriminering av kvinnor och som Sverige skrivit under bl a diskrimineringen i våra förorters parallelsamhällen och i varenda moskè”?

När Du är klar med detta kan Du boka tid hos samme psykolog, så Du får handledning  om vad cynism och maktbegär kan leda till. Men också vad psykologen anser att motsatsen till humanism heter.

Slutligen bör Du själv söka upp Jimmie Åkesson och framföra följande: ”Jag ber om ursäkt för mitt uttalande om att Du skall googla på humanism.

Självklart är det jag – Stefan Löfven – som bör göra det. Detta, av den anledningen att ingen tidigare ledare för Sverige har förstört landet så som jag gjort tillsammans med mina kamrater i sjuklövern.

Självklart erkänner jag att det är historiens värsta katastrof när många svenska kvinnor inte kan vistas utanför hemmet utan livvakt.

Självklart har det aldrig tidigare i Sverige förekommit så mycket våld i form av mord, våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, terror, stängda skolor pga hot, hedersvåld, kvinnlig könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, parallella samhällen med flera rättssystem etc etc på grund av den helt ansvarslösa och planlösa invandring jag – Stefan Löfven – tillåtit.

Självklart har Du hela tiden haft rätt i din argumentation.

Därför ser jag det som naturligt och inte förvånande att SD blivit största parti efter valet. Jag erkänner nu att för att få slut på denna fasansfulla utveckling måste alla invandrare som gör sig skyldiga till brott där straffet är minst fängelse  utvisas.

Självklart skall utvisning ske också de som inte tillägnar sig och inte accepterar svensk värdegrund.

Så än en gång, Jimmie Du har haft rätt från första början och jag ber Dig ta emot min uppriktiga ursäkt!

12 tankar kring ”Statsministerns bekännelser och ursäkter

 1. Det är på sin plats att även fortsätta med ” Socialdemokraternas 12 mäktigaste” som komplettering till ovan för ökad förståelse inför valet och varför det ser ut som det gör i landet.
  Utav dessa 12 finns ingen Stefan, ingen Morgan eller Anders utan det är Carin, Carina ,Marie, Anna , Annika , Carina (igen), Annika (igen) , Emma och Wanja och Pierre Schori
  som får sällskap av ingen mindre än Ulf Bjereld och Johan Sjölander (sambo med Emma).
  Det är så det ser ut – enligt ledarsidorna.se. Intressant information – ett måste för den vetgirige och kanske lite bränsle till midsommarsamtalen ?

  https://ledarsidorna.se/2018/06/socialdemokraternas-12-maktigaste/

  1. Tack! Jag undrar hur ”The Dirty dozens” kopplingar till Bilderberggruppen ser ut. De kanske går via EU och FN. Där FN är den stora favoriten, Pierre Schoris biståndspolitik med hans utrikespolitiska råd, har nog satt stora spår hos Löfven.

  1. Ryssland ligger i topp hos valsabotörer, men Turkiet glöms bort. Kanske för att dessa herrar har gjort ett gott jobb åt Erdogan och Sveriges islamisering. Citat från artikeln Staffan länkade till.
   ”Mehmet Kaplan, Mattias Gardell, Ulf Bjereld men även dagens ordförande för SUM Rashid Musa är alla delar av ett nätverk som delar mål och syften med turkiska AKP.”

 2. Ja Harriet och TT problemet är att kvinnor har svårt att se allvaret. Tänker med hjärtat . Halva vår befolkning är kvinnor. Hur får man dom att tänka klart och nyktert?

  1. Kanske inte förrän de själva drabbas av våldet? Medelålders feminister verkar ha ett uppdämt närhetsbehov. Kanske för att de skrämt bort majoriteten av medelålders, vita och trevliga män i samma ålder? Därför passar de på att idka ”närhetsterapi” med brunögda låtsasbarn i beroendeställning. Pedofili kallas det när äldre män charmar omkull små flickebarn, men här framställs det som humanitet. Tyvärr frågar aldrig media, humanitet mot vem?

   1. Ja Harriet. Globalisterna är listiga dom har för länge sedan insett att det är kvinnorna dom skall locka. Vita svenska män är problemet. Lyckas man spräcka äktenskapen och relationerna är man mer än nöjd. Ordet är makt.

 3. Håller helt och hållet med Hr Ljungbeck. Något som rent ut sagt förbryllar mig är VAR ÄR ALLA KVINNORNA? De sitter tysta och bara tar emot skit dagligen. Kvinnor, NI är 50 % av befolkningen och det är bara NI som kan få stopp på eländet som drabbar er dagligen, på bekostnad av männens maktbegär. Varför kan inte NI kvinnor samlas tillsammans och ställa de ansvariga i alla led till svars för den inhumana svenska politik som i första hand går ut över kvinnorna. Sedan får barnen och papporna också sitt. Varför gör NI ingenting? Det måste väl vara bättre att göra något NU för om några år kanske kvinnans status kan jämföras med en ”uppblåsbar Barbara”. För någon ”uppblåsbar Carl Bildt” kan väl inte vara en kvinnas ”dröm”.

  1. Detta är en fråga jag funderat ofta på under många år. När sjalprydda Gudrun Schyman, Veronica Palm med flera vänsterkvinnor fick snabb audiens hos dåvarande Beatrice Ask för att protestera mot att en sjal hade ryckts av, utan vittnen och DNA, mycket lägligt innan FI lanserades och när regeringens kvinnliga ministrar i samma huvudutsmyckning tågade fram för att hälsa på Irans diktator under Löfvens nöjda överseende, då förstod jag att allt hopp var ute för dagens förvillade feminister. Att sedan känna sympati för karriärsugna kulturkvinnor som hand i hand tågade förbi under den hyllade MeToo kampanjen, gör mig bara sorgsen. Finns det ett kvinnligt DNA med överskott av känsla och med för lite förnuft??
   Iransk feminist: ”Västerländska kvinnor försvårar vår kamp för frihet.” Dessvärre gör de sammalunda för kvinnor med mer balans mellan förnuft och känsla.

   http://katerinamagasin.se/iransk-feminist-vasterlandska-feminister-forsvarar-var-kamp-frihet/

  2. De få kvinnor som är politiskt aktiva har i hög grad vänsteråsikter och har talat för massinvandring. Därför föredrar de att ligga lågt.

 4. Vill tipsa om ett mycket bra tal av Gustav Kasselstrand på Fria tider idag. Han säger vad vi all här uttrycker.

Kommentarer är stängda.