Centerpartister lämna migrationen eller öppna börsen!

Nu har Annie Lööf med sina migrant medlöpare laddat om. De vill vidga begreppet för nära anhöriga! Det räcker inte med far, mor, systrar och bröder utan nu skall hela klanen in till försörjningsstödet.
Det är väl ingen som tror att familjemedlemmen som kom först skall stå för försörjningsstödet? Sjukvården kommer att  ytterligare försämras främst för resurssvaga som inte orkar skrika och andra rättigheter kommer att explodera, med ökat skatteuttag för medborgarna.

SKL varnar
Att SKL under flera år har varnat för att den skattefinansierade välfärden inte klarar en sådan befolkningsökning på så kort tid, placeras väl av Annies godhetsberoende medlöpare i partiets fake newslåda, som nu är överfull.

Att välfärdssystemen knakar är inget som berör centerns partiledare Annie Lööf. Gamla kan få dö på akuten, cancerpatienter väntar förgäves på operation/behandling, funktionshindrade unga fråntas sin assistans osv där > 4 miljarder har fuskats bort och bl.a finansierat IS resor och terrordåd.
Annika Strandhäll valde den enkla vägen att sparka på dem längst ner och sparkade  FK:s GD Begler för att ha gått för hårt fram, när hon bara utfört regeringens order.
Mitt förakt är snart uttömt för denna hycklande regering. Inte konstigt att Löfvens bortförklaringar med att Begler inte alls fått sparken, bemöttes med ett flatskratt i riksdagen. Jonas Sjöstedt skall ha en poäng med sin replik.

MSM tar udden av klagomålen
Har Ni märkt hur både DN och SvD nu försöker mota klagomålen på välfärdens migrant-relaterade revor. Här är ett ex  från sjukvården.
”Kortare väntetider – trots läkarbristen” skrev SvD:s den 18/6. Utgångspunkten var en rapport från primärvården i Sthl, illustrerat med två fräscha kvinnor, en svensk läkare och en svensk patient. Annars brukar sjalprydda kvinnor och skäggiga män prioriteras i bildmaterialet.
Att bortskämda patienter i Sthl får träffa en läkare inom fem dygn anser jag vara en felprioritering. Vilket bottnar i det idiotiska beslutet av okunniga politiker att mottagningen/vårdcentralen fick betalt för antalet besök, en idioti som även artikelns läkare instämmer i. Kroniskt sjuka och långsamma gamla som knappt tar sig upp på undersökningsbritsen, blev Svarte Petter i kortleken, som ingen ville ha.
Hur det ser ut på akutklinikerna är nog inget att visa.

Ett lika idiotiskt beslut är centraliseringen av specialistvården, där nu långa köer uppstår till livräddande operationer. Kompetensen försvinner nu på medelstora sjukhus, vilket åderlåter läkarbemanningen, som inte kan upprätthålla sitt kunnande i operationssalen. Utredarens påstående att 500 liv kunde räddas var enbart Fake News, som tom fick Strandhäll att reagera.

Gigantiska skulder, skräpvaluta med stryptag på Moder Svea
Signaturen ”Staffan” har i sina kommentarer påpekat att den samlade skulden hos landets kommuner uppgår till 600 miljarder och kommer att öka.

Att den svenska valutan i en högkonjunktur internationellt kallas för skräpvaluta är inget som oroar regeringen, bortglömt är Perssons ”den som är satt i skuld är inte fri”.  För Löfven med kompani har stjälpt ut skulden över landets kommuner. Riksbanken hjälper till med minusräntan, för då lockas arbetare att ta lån för att kompensera dålig höjning av lönen, vilket ökar profiten för storföretagens ägare.

Kanske vänsterns bristande oro hänger samman med att skräpvaluta och ökat skuldberg däremot roar nationaltorpeden Soros med ägarna av bankernas imperium?
Då får de stryptag på Moder Svea och stärker planen mot NWO.

Anhöriga är det största integrationshindret.
Åter till migrationseländet, som är motorn till landets ”utmaningar.”
Psykiatriker, författaren och debattören David Eberhard har påpekat att anhöriga utgör det största hindret för att deras ”ankare” dvs. äldsta sonen skall integreras. När familjen kommer efter försämras integrationen påtagligt, vilket många anställda med erfarenhet från både flyktingförläggningar och HVB hem kan vittna om.

Berikning och lönsamhet får sällskap av fler lögner
Hur ofta har vi inte fått höra att fler blir äldre och måste försörjas av allt fler i arbetsför ålder. Därför skall vi vara tacksamma för invandringen av okunniga politiker. Det är en stor lögn att landets demografiska system skulle kunna lösas av migrationen.

Ylva Johansson hävdar nu att invandrarnas arbetslöshetskurva är bruten, men vad hjälper det när extratjänsterna betalas till 100 % av oss skattebetalare. Begreppet ”negativ produktivitet” undviker hon som pesten. Inom hemtjänsten finns det sjalprydda kvinnor som knappt kan ett ord svenska, men våra riktigt gamla är det inte så noga med.

Kanske har politiker Saabs duktiga italienare och strävsamma finländare i minnet från 50-talet och framåt? Glöm det, skillnad både i kultur, religion och arbetsvillighet är avgrundsdjup till dagens nyanlända. Majoriteten är välfärdsmigranter och blir förbannade när inget av migrantsmugglarna (inkl. räddningsbåtarnas idealister) löften visar sig sanna.

Läs denna berättelse från en förtvivlad socialsekreterare! Paradiset Sverige finns snart bara kvar för den politiska eliten, för grundlurade är både deras landsmän och deras hitlockade migranter.

Alla familjer har inte samma tur som storfamiljen i Limhamn som fick en ombyggd 10,5 miljoners villa att flytta in i, för vi måste förstå att alla barnen måste få var sitt rum!

Steget Efter/twitter har dock noterat att det inte gäller för alla, där undanknuffade svenskar inte når upp till det lika värdet.

Nu ska Löfven lösa trångboddheten i förorten, som vanligt med en floskeltirad utan substans, mer än ökad skatt.

Hur det skall gå till, när han slår nya rekord i PUT beviljande, förstår jag inte?
Hemlösa pensionärer får fortsätta att sova ute eller kränga en biljett på nattbussen och kan glömma hoppet om att få flytta in en barack. Villor, bostadsrätter, hyreslägenheter, hotell, fina husvagnar mm delas bara ut åt nyanlända. Likvärdighetsprincipen är satt ur spel!

Ljusår mellan migranter och gästarbetare
Flertalet av migranterna är  lågutbildade, ibland analfabeter, med en negativ kvinnosyn, familjerna har många barn och gamla släpas med och samtliga har stora behov av sjukvård, tandvård och dränerar kommunen som tvingas ta emot dem och erbjuda bidrag.

Att jämföra dagens migranter med gästarbetare är en skymf, gästarbetare måste arbeta för sin försörjning från dag ett, medan migranter kan få livstids försörjning.

Resultatet med dagens migranter är ökade sprickor, motsättningar i samhället, när sanningen går upp för dem. Inget riktigt jobb, för de jobben finns inte i vårt högspecialiserade samhälle. Många hänvisas till förorten, där de tyr sig till klanen, Koranen och imamen med eskalerande Svenneförakt. 

Globalisternas mall kan bli deras fall
Mallen för den globalistiska världseliten med Annie Lööf som medel är att med massmigrationen skapa kaos, rädsla, få folket att reagera för att därefter erbjuda en trygg lösning med NWO. Problemet är att folket reagerar och ser igenom deras försåtliga lösning och i stället kämpar för att nationen skall få bestämma själv.

Muslimmutter Angela Merkel  (CDU)har det inte lätt med en uppstudsig inrikesminister från koalitionspartiet CSD som kräver åtstramning av migrationen efter våldtäktsvågen med flera unga kvinnor som mordoffer, vilket fått allt fler tyskar att reagera och tycka att nu är det nog.

Miljöpartist i förbundsdagen hånar en död flicka
När AfD begärde en tyst minut för det senaste offret, en 14-årig judisk flicka som efter våldtäkten ströps till döds och grävdes ner, så började en miljöpartist pladdra i protest. En kvinna naturligtvis, som kan ha charmats av de ensamkommandes bruna ögon, hon borde direkt sparkas ut med sina gröna vänner. Dagens miljöpartister kännetecknas av en enorm självgodhet och översitteri.

Förljugen politik
Glädjande är att allt fler Svensson är trötta på pekpinnar och förljugen politik, när deras vardag visar på motsatsen mot vad PK-folket predikar.
Frustrerade  män från Afrika och Mellanöstern vänder alltför ofta ryggen åt värdlandet och lägger sin energi på mer lönande aktiviteter än SFI, medan regeringens experter liksom deras medier ofta ljuger för att frisera verkligheten.

Nu är det dags för Annie Lööf som lever i det blå, dvs med Bilderbergarnas framtidsversion, att plocka fram centerns tjocka plånbok och åtminstone stå för de 9000 afghaners kravlösa studier som hon röstade in.
Jag vädjar till hennes väljare att nyktra till!
Men den innersta kretsen kanske redan är i full gång att planera för 30 miljoner, som hon och den globala finanseliten vill ha in.

8 tankar kring ”Centerpartister lämna migrationen eller öppna börsen!

  1. Håller helt och hållet med Berit. Nå, NI valda Politiker varför går ni aldrig i Folkets tjänst? Är det inte det NI är till för och ska så verka. Eller vad är er uppgift enligt ER själva, Politiker? Sedan har som Berit skriver ”det hög tid att börja betala tillbaka pensionärernas pengar. Göran Person lånade 258 miljarder, som pensionärerna betalat in till sin ålderdom”. Lägger vi även till de 100-tals Miljarderna som Alliansen sprätte iväg och som nu belastar det svenska samhället under deras ”raid” mellan 2006 – 2014. Ska inte Politiker vara ÄRLIGA mot sina medborgare? Tjäna sina medborgare? Ta ansvar genom att alltid utgå från medborgarnas bästa och ha detta som ”ledband”? Nej, istället gör ni alltid tvärtom! Vad händer om alla kryssar i den sista på valsedeln? Får vi då nya Politiker? Det borde vara prio ett att se till att Folkets medel skyddas och återställs. Den POLITIKER som INTE jobbar för att återställa ALLA pensionspengarna (som förövrigt orsakades av M, såklart) ska omedelbart förpassas ut ur Riksdagen. Tänk på det till valet, vilka/vilken Politiker är det som genom ageranden arbetar för det Svenska Folkets Bästa.

  2. Hur ska invandrare i arbetsför ålder kunna försörja landets äldre utan att arbeta själva?
    Annie Lööf verkar helt sakna medmänsklighet, först måste väl hemlösa svenskar få någonstans att bo innan hon bjuder in människor från andra världsdelar.
    Det går bra för Sveriges ekonomi nu enligt finansministern. Då är det hög tid att börja betala tillbaka pensionärernas pengar. Göran Person lånade 258 miljarder, som pensionärerna betalat in till sin ålderdom.

    1. Om återbetalning mot förmodan skulle ske, så går pengarna garanterat direkt till förorten. Löfven hade ju spenderbyxorna på sig under sitt tal vid Järvaveckan. Husen skulle rustas upp utan en krona i hyreshöjning, den vältras väl över på andra hyresgäster. Invandrarna måste mutas inför valet.

    1. Tack för länkupplysning om Marrakesh avtalet, (som var helt nytt för mig) där dialogen mellan EU och Afrika jämnar vägen in till Europa för afrikaner.
      Tidigare Barcelona avtal från 1974, rullade ut röda mattan för muslimer och islamiseringen till väst. Arabländerna var sura för att de ständigt fått stryk av Israel och satte nu hårt mot hårt och chockhöjde oljepriset. Trygga oljeleveranser i utbyte mot muslimer, under täcknamnet flyktingar, blev strategin. Frankrike som vädrade morgonluft efter att ha förlorat sina kolonier, tog snabbt på sig ledartröjan och övertalade de andra dåvarande 9 länderna att godkänna avtalet, som sedan har förnyats och godkänts av västs medlemsländer. Allt medan MSM skriver snyftartiklar om krigen och ensamma barn utan analys av de verkliga orsakernas och krigens finansiärer. Rotschild, Rockefeller…..

  3. Ställs Annie Lööf någon gång till svars för sitt tanklösa pladder? Har jag hört det så har jag glömt! Pladdret att låta afganbarnen stanna förstod jag inte men många måste ha gjort det då Cs siffror ser bra ut.
    Någon partiledare pladdrade om att bygga billiga bostäder någonstans. Det är bra Men utan restriktioner om vilka som skall få bostäderna blir det ytterligare ett nedgånget getto. Och utan kontroll av hur många som är skrivna i varje bostad och som i realiteten bor där har läget ytterligare förvärrats.
    Ett tack Harriet för dina ”ögon”. Du öppnRmina!

Kommentarer är stängda.