Belgien: Den första islamiska staten i Europa?

Giulio Meotti, kulturredaktör på Il Foglio, är en italiensk journalist och författare, som skriver om Belgien, som den första islamiska staten i Europa.

” – Partiledarna för Belgiens ISLAM-parti verkar vilja förvandla Belgien till en islamisk stat. De kallar det för en ”islamisk demokrati” och har satt ett måldatum: 2030.

”- Programmet är förvirrande enkelt: ersätt alla de civila och juridiska reglerna med sharialag. Punkt slut.” – Franska tidningen Causeur.

”- Den europeiska huvudstaden [Bryssel] kommer vara muslimsk om tjugo år” – Le Figaro.

https://sv.gatestoneinstitute.org/12230/belgien-islamiska-staten

Kanske denna utveckling kan få socialisterna att vakna?

När deras väljarbas visar sitt rätta ansikte med ett eget parti, där sharialag skall implementeras i samhällets alla organ.

Redan nu utgör 1/3 av Belgiens befolkning av muslimer och med tanke på deras höga födelsetal så kommer värdlandets befolkning att inom ett par årtionden vara muslimsk. Sedan 2001 är Muhamed det vanligaste pojknamnet i Bryssel.

Men Sverige ligger inte långt efter.
Imamer predikar  sharialag i moskéer, sist var det Dominic Dirman som i Klippan förkunnade för unga muslimer att vi är i Sverige endast för att sprida islam, med kulturbidrag av politiker, som vägrar se vad som håller på att ske.
Eller är det, det gör?

Islamiseringen i Sverige kan år 2050 procentuellt ha flest muslimer i hela Europa (30,5%), skriver Öystein Rönne i Newsvoice.
Så skandaldomen efter sharialag i Solna var nog bara en försmak.

Nu har polisen i Växjö givit klartecken till böneutrop för muslimer, till en början varje fredag, då Växjöborna får höra att islam är den enda religionen, som står över lag, rätt och vår demokrati.

”En hatisk, rasistisk och antisemitisk moské som ägnar sig åt att sprida hatpropaganda mot kristna och judar bör inte ha plats i vårt samhälle. Ännu mindre att tillåta denna hat, rasism och sekulärfobi får högtalare för att förgifta Växjö och resten av Sverige med sitt hat.” skriver Bassam Al-Baghdady  Ordf. Centrum för Sekulär Bildning

En demokrati som beviljar dödsdom mot sig själv har förlorat all legitimitet, men redan Vilhelm Moberg insåg att den ersatts av demokratur, som även Sveriges ambassadör på Island, Håkan Juholt upprepat.

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

Våra multikulturella  identitetspolitiker håller dörren vidöppen för muslimer till politiska ämbeten och till viktiga positioner i samhället. Huvudduk, skägg och Koranen har förtur framför kunskap och erfarenhet. Sedan, när oegentligheter avslöjas, som strider mot Svea Rikes lag, klämmer ansvariga ur sig att detta hade vi ingen aning om. Hyckleriets ambassadörer har redan bråda dagar och värre kommer det att bli.

 EU-kommissionen jobbar vidare med att underminera nationalstaterna efter den globala elitens ritningar och då är folkutbytet i Europa ett utmärkt medel. Instabilitet, inbördes motsättningar med risk för inbördeskrig och domedagsprofetior om klimatet, skall göra folket spakare och underlätta för en ny världsordning. Nu kräver de dessutom 16 miljarder extra av Löfven, som endast morrar lite klädsamt inför valet. Pensionsfonderna kanske plundras igen så att  världens oligarker också kan inlemmas i socialdemokraternas manifest inför valet: ”Trygghet tillsammans”??

Skandaler
– Waberi skandalen
, – domen i Solna, – handhälsningsvägran mot kvinnor, bostadsminister – Mehmet Kaplans middag med ”Grå vargarna” en turkisk, fascistisk organisation, rättsväsendets förfall  borde mana till eftertanke. Läs gärna hur Kaplan, denne inflytelserika miljöpartist har banat väg för landets islamisering, hans meritlista är imponerande, innan han fick sparken.

Vänsterns naivitet
Jag tänker på kommunisternas naivitet i Iran, där samarbetet med muslimska ledare resulterade i, att de blev nackade som höns hela bunten. Men att dra lärdom av det förgångna har aldrig vänstern gjort. I går kämpade de för landets arbetare, i dag jagar de arbetare, som vågar protestera mot massinvandringen och politikernas hyckleri om humanitet.

Nu är vänsterns naiva politiker globalisternas främsta budbärare och vad värre är att deras anhängare så villigt låter sig duperas av humanitet och medmänsklighet.

Ni hörde väl på Löfvens första majtal där han med ena handen höjer alla skatter som går och med den andra lovade höjd pension. Budskapet tillsammans för trygghet är ett skämt, så länge inte kranen stängs för välfärdsmigranter. Asylbeviljandet i Sverige slår ständigt, nya imponerande rekord. Migrationsverkets prognos ligger på 328.000 anhöriginvandrare fram till 2022. Finns det någon som tror på statsministerns ansvarsfulla flyktingpolitik?

Islam är inte fredens religion, …”överallt där islam delar gräns med en annan civilisation uppstår krig, kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi”  Samuel Huntington, stasvetare, forskare skrev om islams blodiga gränser i boken ”The clash of civilization”

Tidigare blogginlägg: https://word.harrietsblogg.se/2016/04/27/vem-vinner-pa-invandringen-vem-forlorar-sammanfattning-av-dns-reportageserie/

Vill ni ha lite spännande helgläsning, så ta del av denna artikel, där 10 i topp listan på dagens spionthriller ligger i lä, som vanligt är det oljan som fick USA och Storbritannien att bedriva terror i Mellanöstern, precis som i Syrien i dag.

……………………………………………………………………………..

Obs!  ”Lördag den 19 maj är alla Swebbtv´s supportrar välkomna till nästa möte om det stora bedrägeriet som pågår i Sverige och som handlar om 1000-tals miljarder som omfördelas inom Sverige. Och vad värre är, vi riskerar förlora kontrollen över det mest värdefulla vi tillsammans äger: vårt land.

Deltagande i mötet den 19 maj kostar 295 kr vilket är självkostnadspris för lokal och enklare förtäring. Det äger rum i centrala Stockholm mellan kl 10.00-16.00 och då kommer olika personer förklara vad detta bedrägeri handlar om, vilka bedragarna är och vad konsekvenserna av allt ihop är. Du som själv har något att delge kan kontakta oss på mail om detta i god tid före mötet. Se även inspelningen från den 22 mars om du inte redan har gjort det

För att anmäla dig: skicka namn, adress och telefonnummer i ett mail till info@swebbtv.se samt 295 kr till Swish 070-225 9989 eller till Svensk Webbtelevision bankgiro 147-0558.”

https://mail.google.com/mail/#inbox/16336898dd5ff52c

 

En tanke kring ”Belgien: Den första islamiska staten i Europa?

Kommentarer är stängda.