Löfvens magplask i partiledardebatten och Annie Lööfs kanske kommer?

 

Steget efter på Twitter har fångat statsministerns magplask.

Först tänkte jag att det var fel på mina hörapparater, när Löfven förklarade att kvinnors anställningsvillkor med turordningsregler var våldtäktsframkallande eller var det tvärtom???

Och Isabella Lövins floskler med att det inte finns jobb på en död planet var bisarrt. ”De lever ju i fablernas värld,” brukar vara min luttrade brors (långtradarchaufförens) argument. 

Men här ger en bloggföljare en klar och tydlig information om Löfvens alla lösa förbindelser.
Kuttrasjuet med Annie Lööf kan sluta med att det informella äktenskapet spricker och hon får använda alla sina gracer på Ulf Kristersson, som kanske inte imponeras lika lätt av det röda håret på denna lättfotade madame?

………………………………………………………………………………………………………………………………….

”S talar om ordning och reda i migrationen, men måste samtidigt hålla sig väl med MP, som inte verkar för ordning och reda, för att få dem att stötta S-budgeten.

 

Hur gör de då bäst, när frågan om de 9000 afganska männen kommer på tal? Jo S är då smarta och tar fram en proposition om att de får stanna, och tillmötesgår därmed MP. Men S tänker samtidigt ut, att om vi gör motionen så usel som möjligt, t.o.m. så usel att lagrådet säger stopp, så kommer C inte att rösta för den.

Alltså går vi MP till mötes, och slipper samtidigt få igenom en proposition som vi inom S inte vill ha, eftersom den skulle signalera allt, utom ordning och reda.

 

Centern tänker: Oj vilken usel proposition! Men eftersom vi vill regera med S efter valet så röstar vi igenom den, så de ser hur bra vi är som parti.

 

Resultatet blir då att S blir rasande på C, även om de inte visar det utåt. MP fick ju som de ville, och S framstår som allt annat är ordning och reda.

 

Nu väntar sig C att få belöningen från S. Men S straffar nu C genom att säga att de vill regera med M med stöd från L. C fattar absolut ingenting av vad som skedde.

 

Där har du sanningen, som ännu ingen journalist tycks ha räknat ut.”

7 tankar kring ”Löfvens magplask i partiledardebatten och Annie Lööfs kanske kommer?

 1. Mer än var tionde pensionär har inte råd att gå till tandläkaren. Andra svaga grupper som
  inte har betalat skatt får gratis (eller nästan gratis) tandvård. Varför detta pensionärs-
  förakt hos 7-klövern?

 2. Ja Arma Sverige. George Soros har lyckats infiltrera Svenska myndigheter, vilket han är stolt över. Skall finnas en bok hur det hela har gått till. Sorgligt att höra hur gamla svenskar är fast i socialdemokratin. D. V. S många över 80år är inbitna sossar ,många yngre pensionärer är mer klarvakna. Det är bara att se vilka som läser DN , Expressen, Aftonbladet och SvD. Rockefeller omtalade ord 1993 vi har kontroll över media.

 3. Nu är det rörigt inom 7-klövern. S ungdomsförbund SSU, Tro och solidaritet m.fl. grupper inom S går emot partiledningens skärpta migrationspolitik, regeringen (MP och S) har helt olika uppfattning i ämnet.
  Alliansen har liknande problem mellan C och M, och nu när Kristersson sagt att han inte utesluter något parti (inte ens SD) för att diskutera migrationen vill Björklund L inte vara med.
  Sandlådepolitik, Sverige arma land !

 4. En ironisk kommentator på en annan blogg skrev att det minst lika viktigt att ha tecknat elavtal. Det är farligt att leva avtalslöst.

  Bara en av partiledarna säger sig förstå varför våldtäkter ökat. Det har de ingen aning om.
  Det har de, men vågar inte säga det. Det skulle ju visa politikens haveri och stärka det enda parti som vågar säga vad orsaken är. Det som förvånar är varför folk röstar på sådana hycklare. Lögner har blivit legio i svensk migrationspolitik.

 5. ? har tänkt många ggr att S medvetet gjorde förslaget så dåligt att det inte skulle gå igenom. Men Tji, det gjorde det. Ärlighet varar längst ändå till slut, hoppas jag.
  Men är då MP så korkade stt de inte såg att förslaget egentligen var ogenomförbart, så dåligt som det var? Kanske såg de det men hoppades att deras väljare ändå skulle ge dem kredit även om förslaget inte skulle gå igenom. Men tror de då att deras väljare är korkade?
  Vad C är kan jag inte räkna ut. Kanske lite för fulla med hybris.
  Är så trött på allt trixande. Det är inte Sveriges väl och ve de vill ha. Det är makten!

 6. Eller så röstar C ja till S-propositionen på pin kiv, för att de (C) har genomskådat att S inte vill få igenom den. Därmed skulle C slå två flugor i en smäll: 1) C sätter Löfven på pottan. 2) C får igenom sin migrationspolitik.

Kommentarer är stängda.