Klokskap i några få rader!

En bloggläsare förklarar:
– Försäkringskassans chef fick sparken. 
– Varför det?
– Jo för att Strandhäll inte ville få på sig, att det är hon som lagt fram sparkraven, utan att det var Försäkringskassans chefs fel. 
– Och varför lades det då sparkrav? 
– Därför att invandringen har kostat för mycket. 
– Varför har den kostat för mycket? 
– För att invandringen var för stor. 
– Och varför var den för stor då? 
– Jo, för att man inte ville stoppa den, eftersom det skulle visa att SD hade rätt.

………………………………………………………………………………

Men Sverige fortsätter att vara bäst i EU:klassen med flest beviljade uppehållstillstånd. Fantasin är gränslös när det gäller bortförklaringar av massmigrationens följder.
Gamla orsakar sjukvårdskris och rånade, bedragna, våldtagna anmäler som aldrig förr. Domstolens nämndemän verkar komma direkt från moskén och Brå tvingas nu mycket motvilligt att kartlägga förövares etnicitet, när opinionen blev för stark.
I forskarvärlden har BRÅ varit och är ökänt för att vara regeringens förlängda arm, censur och vinklade rapporter är vardagsmat.
Men nu slår statsministern i vanlig ordning ifrån sig, att han inte skall hindra denna kartläggning, som startar  först efter valet, som  Morgan Johansson upprepade gånger sagt nej till.
Största problemet, dvs utmaningen är inte oppositionen utan Löfvens egna supporter, så kan det gå när indoktrineringen om humanitet och medmänsklighet trängt ända in i märgen. Kommunikationsproblem i vanlig ordning, när föraren släpper ratten så fort opinionens vindar vänder.
(Illustration från Steget Efter/Twitter)

10 tankar kring ”Klokskap i några få rader!

 1. Uppfattade att denna Brå -representant säger ” med nu 4000 anmälda våldtäkter ” —
  så fel, ingen reaktion, skall vara över 7000.

 2. Ser fram emot Ann Heberleins bok som troligtvis kommer i början av sommaren. Iaf innan valet!

 3. Brås kartläggning av kriminellas härkomst startar efter valet. Men HUR LÅNGT efter valet?

  Hörde på radio att Brå först nästa år ämnar ta ställning till om en kartläggning behövs.

  1. Visst är det så. Brå:s representant i Rapport i går, sade att frågan om kartläggning av hemvist skulle tas upp till diskussion tidigast under hösten…

 4. Speciellt vänsterpartiet ondgör sig över vinster i välfärden om en privat skola har ett överskott på några procent. Men man nämner aldrig ”asylbaronerna”.
  Jan Emanuel Johansson, socialdemokratisk politiker, gjorde redan 2010 supervinst på flyktingar och blev multimiljonär.
  Hur kan våra skattepengar användas så vårdslöst, har våra politiker ( 7-klövern ) ingen
  hederskänsla?

  1. Nej, det har varken regeringen eller alliansens politiker. Hedern går på export mot EU, vars uppdragsgivare är den globala finanseliten.

  2. Inom socialdemokraterna räknas partiboken som den största meriten. Tänk bara på Thomas Bodström och skandalen kring det bedrägerimisstänkta pensionsbolaget. Stefan Löfven slagord man måste se till de sina

 5. Så här vill en stor del svenskar ha det och en majoritet röstar på partier som driver utvecklingen.
  Elefanter får gå ut på savannen och berätta hur det står till i de nordiska skogarna.

  1. Ja, djungeltelegrafen arbetar för högtryck. Kom, kom, kom till smörgåsbordet i Nordens bästa land. Passet slänger Du överbord, ljug om ålder och hemvist. Du får hjälp av röda gardet om Du får problem, bidragen haglar utan krav, sedan kan Dina anhöriga komma efter. Moskéer finns överallt och nu får även otrogna själar glädjas åt Allahs budskap. Förturer gäller också överallt för landets politiker har förstått att vi är det nya herrefolket i Europa.

  2. Från vanligtvis välunderrättat håll uppges att opinionsvindarna börjat blåsa i SD riktning. Dvs medvind. Valet kanske inte blir den rysare många trott

Kommentarer är stängda.