Positiva Nyheter om Soros och SR, men Annie Lööf dödar Alliansen!

Äntligen, utbrister nog många läsare skriver människan något positivt!
(Men innan detta inlägg är slut, så är hon förbannad igen, men jag börjar med det positiva).

Viktor Orban har Soros  knuffat ut
Georg Soros påverkansorgan för ökad massinvandring till Europa ”Open Society Foundation” stänger sitt kontor i Ungern. Först blev jag orolig att Annie Lööf skulle bjuda in honom till Sverige med sitt obskyra sällskap. Men tidningen Die Presse i Österrike meddelar att organisationen med sin globala finansiär flyttar till Berlin.
Det var väl AfD;s framgång i valet i fjol, som chockade både CDU och SPD, som sedan tvingades kampera ihop, som avgjorde flytten. Men vi kan inte andas ut förrän efter valet, för skulle AfS komma in i riksdagen, lär nog en filial öppnas här.

Dessutom har Viktor Orban, satt hårt mot hårt, med krav på 25 % skatt och transparens, som fick Soros att slå igen.
https://svegot.se/2018/04/20/george-soros-viker-sig-open-society-stanger-kontor-i-ungern/

Jag undrar vem som tagit SR i örat och stängt av Ring P1: programledare inför valet?

Nu tjurar Alexandra Pascalidou och Täppas Fogelberg i kapp och förstår inte ett smack av att de bedrivit vänsterpropaganda, så tom Sjöstedt ligger i lä. Sverker Olofsson ligger visst också risigt till. Jag får bara upprepa det gamla vanliga, att de som förtrycker ser aldrig förtrycket själva.

Men vad jag inte förstår är varför de får bedriva ohöljd vänsterpropaganda alla övriga månader?

Bilden kommer från Steget Efter/Twitter.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/A2g5qr/sr-profilerna-stoppas-infor-valet-det-ar-for-angsligt

Positivt är också att miljöpartiet inte får namn på sina listor i Dalarna, vilket innebär att de i flera kommuner inte kan ställa upp i valet. Att svika sina grundvärderingar är en mycket farlig strategi, som även SD borde ta intryck av.

Glädjande är också att socialdemokraterna har tappat 2,6 % av röstunderlaget sedan december 2017, men statsministern försökte med påklistrat leende bortförklara dessa signifikanta siffror, som alltid ”går upp och ner” (Rapport den 23 april). Att hans systerpartier i hela Europa sjunker som en sten, verkar inte gå in.

Frågan dessa pampar inom rörelsen aldrig ställer är, ”Varför skall folket lyssna på oss, när vi aldrig lyssnar på dem?”

Lagrådet tycker jag också ska ha beröm för att de klart och tydligt uttryckt rättshaveriet i regeringens lagförslag om gymnasieamnesti, men vad hjälper det när statsministern negligerar det, tack vare Annie Lööf som krupit upp i hans knä.

Efter Annie Lööfs svek får  migrationsverket ge besked att de prioriterar de som ljugit sig in, som här illustreras av Steget Efter på Twitter.  Fast egentligen är det ingen större skillnad mot flyktingpolitiken i sin helhet.
Nu måste jag sluta tvärt, för nu är jag arg igen.

(För ingen har väl undgått att Annie Lööf deklarerade i går att hon röstar ja, till regeringens lagvidriga gymnasieamnesti. Alibi för denna Bilderbergprinsessa var medmänsklighet. Observera att den enkom är vigd åt ljugande män, som inte skall vara här.
Utan denna medmänsklighet är fattigpensionärer, hemlösa svenskar, cancersjuka som kan få dö i operationsköer, lärare som får stryk, vårdpersonal som måste ha securitashjälp, socialhandläggare som får däcken sönderskurna, bibliotekarier med överfallslarm, överfall på blåljuspersonal, våldtäkts-och rånoffer tillsammans med  folket som dignar under allt högre skatter.
Att någon med förståndet i behåll kan rösta på denna förrädiska madame är för mig en gåta. Nu öppnas dörren för S+C+Vpk +Mp (om de sistnämnda hänger sig kvar) borde inte Ulf Kristersson sluta med att hojta, att med SD samarbetar jag ej? När han nu sitter med lång näsa.

Reaktionerna har varit hårda i flera MSM:s ledarskribenter, förutom på alla alternativa medier. Några exempel,

  • ”I Centerns Sverige finns inga gränser. Allra minst för principlösheten” skriver Per Gudmundsson i SvD.
  • Alexandra Boscaninin i GP skriver om hur ”Centern bäddar för rättsosäkerhet i migrationspolitiken”. 
  • PM Nilsson undrar var gränsen går för Annie Lööf i DI
  • Ledarskribenten i NTW skriver att Annie Lööf dödade alliansen
  • Remissyttrande från JK om ny möjlighet till uppehållstillstånd, ”…..Mot bakgrund av de svårigheter som i många fall finns att fastställa asylsökandes identitet och de problem som också finns när det gäller bedömningen av asylsökandes ålder är det enligt Justitiekanslern högst osäkert om ett genomförande av det nu framlagda förslaget kommer att få avsedda effekter. Justitiekanslern anser även att det finns frågetecken kring förslaget ur ett rättssäkerhets- och likabehandlingsperspektiv…..” 

Till sist åter en mitt i prick illustration från ”Steget Efter” på twitter om mordet på Alliansen.

En tanke kring ”Positiva Nyheter om Soros och SR, men Annie Lööf dödar Alliansen!

  1. Debatten i dagens P1-morgonsändning mellan Johanna Jönsson (C)
    och Jimmie Åkesson (SD) är värd att lyssna på. Kanske finns på SR Play.

Kommentarer är stängda.