Regeringens jämställdhetsarbete och omsorg om återvändare!

Regeringens främsta uppgift att ta hand om och skydda sina egna medborgare är glömt för länge sedan. Ut i världen med hopp om att synas och höras är högsta önskan hos dagens politiker.
På hemmaplan går allt reformutrymme in i migrationens svarta hål, så framöver lär det bli fler hemlösa, med undantag av nyanlända, anhöriga till gammelanlända och återvändande IS-krigare.

Nu, när dessa Allahs krigare har tvingats på reträtt av främst Syriens regeringsstyrkor med Putins hjälp, så lär fler ta sig hem och vi kan förvänta oss att vi får repris av tårar i Agenda. Jag anser att de skall dömas på plats i de länder, vars befolkning fått ta del av deras omänskliga gärningar. Att bara delta i denna mördarstat, borde räcka för förlorat medborgarskap.

Men vänstern med SVT/SR kommer då att snyfta till det och påminna oss om vår koloniala skuld och hur vi exkluderat både gamla och nya migranter.
De har hamnat i utanförskap trots att de får ta del av hela välfärdspaketet med råge, utan minsta motkrav. Vilket omöjliggjort integrering för stora grupper av analfabeter och lågutbildade. Att bristande vilja finns hos många migranter till integrering betraktar regeringen som fake news.
Varför lära sig svenska, för att få ett låglönejobb och då förlora ett par tusen i månaden av den rikliga bidragsskörden?

Dessa två ironiska bilder från Jeanders-bilder.blogspot.com säger mer än tusen ord. De illustrerar den svenska stormaktens humanitet i sitt världsmedborgarskap, där svenska folkets främsta uppgift är att vara kassako för karriärstinna politikers excesser.

Danska kollegor håller på att nyktra till, med förslag som får Löfven att blekna. Han är livrädd att ryggdunkningarna från Merkel och Macron skall bli en bristvara. Därför hoppas han att Annie Lööf skall krypa upp i hans knä. Hon hälsade ju 30 miljoner Välkomna till Sverige för några år sedan, 9000 afghaner är ju då bara en bagatell.

4 tankar kring ”Regeringens jämställdhetsarbete och omsorg om återvändare!

  1. Centern har idag sagt ja till regeringens ”propp”. Nu blir det scenväxling i alliansen till de rödgrönas favör.

  2. Centerpartiet vill snabba på folkutbytet. Hur ond kan man vara mot sitt eget folk? Samt hur kan någon rösta på att bli utbytt? Är människor så dumma?

    1. Ja, det är de. Nu får de väl applådera att Annie Lööf deklarerat att hon kommer att rösta ja, till den lagvidriga gymnasieamnestin. Jag anser att centerpartiet nu skulle åläggas att tömma sin digra partikassa och bidra till dessa afghaners kostnader på > 3 miljarder. Min misstanke är att hon redan förhandlat till sig en ministerpost i kommande samlingsregering S+C med stöd av Vpk och ev. MP. Ulf Kristersson kan nu sitta där med lång näsa och upprepa sitt mantra, att aldrig samtala med SD.

  3. Mycket bra och roligt. Detta borde visas för många. Man kan inte förstå hur illa våra politiker missköter vårt land. Folkutbyte måste fortgå i oförminskad takt, öka istället. 78% tycker tydligen att det är bra i Sverige.

Kommentarer är stängda.