Öppet brev till statsminister Stefan Löfven.

I detta gästinlägg återger Olle Ljungbeck ett brev till statsministern med sju befogade frågar. Testa gärna själv svaren och meddela i kommentatorsfältet hur många ja repektive nej svar Du fick.
……………………………………………………………………………………………………

Stefan Löfven känner du stolthet över din fortsatta förstörelse av Sverige och ditt folkbrott mot svenska folket?

Jag frågar därför att det som tog hundra år för hederliga svenska män och kvinnor att skapa ett av de finaste länderna (folkhem) i världen, tog endast en mandatperiod för dig Stefan Löfven att rasera!

Att skylla på internationella konventioner håller inte.

Du beviljade tre gånger så många uppehållstillstånd i fjol, som övriga Nordens länder tillsammans!

Medan Du slår dunster i folkets ögon att Du stramat upp massinvandringen och i vanlig ordning skyller ifrån Dig, nu på Din företrädare, som är av samma skrot och korn som Du själv.

Från att ha varit ett samhälle med fattigdom och otrygghet, arbetade dessa kvinnor och män osjälviskt för att förbättra levnadsförhållandena för sitt folk.

Några kan nämnas här; Hjalmar Branting, Per Albin Hansson, Tage Erlander, Kata Dahlström, Inga, Thorsson, Nancy Eriksson, Ulla Lindström, Ernst Wigfors, Gunnar Sträng, Rikard Sandler, August Palm, Gustav Möller och många fler.

Du Stefan Löfven har raserat det som bl a dessa kvinnor och män, som inte skämdes för att de älskade sitt land och folk  –  byggde upp. Detta har Du rasat ner för att förhärliga dig själv.

Du trodde att Du genom en ohämmad massinvandring utan hänsynstagande till konsekvenserna för det svenska folket skulle bli uppburen som en stor humanist, när Du i själva verket är motsatsen.

Jo visst är det så. Den okänslighet du fortlöpande visar mot dem som dagligen utsätts för enormt lidande i form av mord, våldtäkter, rån, otrygghet, materiell förstörelse etc från allt för många av de individer du släppt in i landet – utan att först rådfråga folket – röjer dig som den okänslige individ du är.

Jag minns Ulla Lindström som vägrade niga för drottning Elisabeth.

Vad tror du hon hade sagt när du krökte ryggen för diktatorerna i Iran och tvingade de kvinnliga ministrarna att sätta på sig sjal och du därmed kränkte dem och gjorde dem till andra klassens individer?

Tyvärr delar Du skulden för landets haveri med andra karriärister.
Det började redan på Olof Palmes tid, då riksdagen 1975 beslöt att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land, utan att rådfråga det svenska folket. Landets maktlojala medier ”glömde” att föra ut frågan till folket.  Sedan har det fortsatt. Invandrare fick rätten att behålla sin kultur, sina traditioner utan krav på assimilering till vår egen värdegrund. Du och de dina inom arbetarrörelsens elit blundade för att alltför många migranter, främst från mellanöstern kom från dysfunktionella samhällen, där islam med sharialag är allena rådande.

Skäms Du inte när pensionärer som arbetat och gjort mer än rätt för sig under hela sitt liv, nu får gå till soppkök och blivit hemlösa, tack vare Din politik? Protester bestraffas med den ifrågasatta paragrafen hets mot folkgrupp, där skattesubventionerade skojare bedriver jakt på förtvivlade pensionärer.

Det är främst Du och Din föregångare Fredrik Reinfeldt som med Er gränslösa politik orsakat Sveriges kris, gemensamt hos Er båda är humanitär hybris, nej inte mot Era uppdragsgivare, folket, utan mot migranter utan skäl att vara här, baktanken är deras framtida röster. Svenska folket har Ni duperat med lögner med god hjälp av Era statliga verk och myndigheter.

Undertecknad vill därför ställa ett antal frågor till Dig, som du kan svara ja eller nej på genom att ringa in Ditt svar. När du är klar med detta kan du lämna dina svar till medierna så svenska folket får ta del av dem.

Historiskt sett har ingen tidigare skadat svenska folket som Stefan Löfven.

  1. Historiskt har ingen genom sina handlingar vållat landet en sådan katastrof som Stefan Löfven gjort genom massinvandringen. Ja, Nej
  2. Har du förståelse för att många föraktar dig för detta och att sådana känslor kan rättfärdigas genom det du är ansvarig för. Ja   Nej
  3. I Sverige växer i dag parallellsamhällen med skilda rättssystem upp i ett flertal av våra städer och samhällen. I dessa underordnas kvinnorna alla de rättigheter männen har.
    Kvinnor i hela Sverige våldtas, misshandlas, och fråntas den trygghet och du låter det ske. Men du tillåter också barn- och tvångsäktenskap, kvinnlig könsstympning etc eftersom dessa brott fortgår löpande! Vill du svara ärligt? Är du i själva verket antifeminist?  Ja   Nej
  4. Jag har sedan några år tillbaka genomfört enmansdemonstrationer mot massinvandringen och därmed förstörelsen av Sverige, på Stortorget i Gävle. Vid ett tillfälle kom den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgren förbi och blev enligt vad hon påstod i lokaltidningarna ” jävligt provocerad!”

Så inte nog med att hon gick till tidningarna utan hon anmälde mig också till polisen. Då hör det till saken att just detta plakat med text hade någon gjort en anmälan mot tidigare, varför åklagaren prövat om texten stred mot yttrande- och tryckfrihetslagen. Denne kom då fram till att det gjorde den inte och jag fick tillbaka mitt plakat och kunde demonstrera med det fortsättningsvis utan att bryta mot lagen.

5. Tycker du inte det är respektlöshet mot vår lagfästa yttrandefrihet att en riks-      dagsledamot gör såväl en anmälan till polisen, men också går till tidningarna innan hon vet om jag gjort något olagligt? Handlar en sann demokrat så?  Ja   Nej

Till slut. Jag håller inte för omöjligt att en framtida regering när massinvandringen kulminerat i en total katastrof för Sverige och svenska folket kommer att ställa dig Stefan Löfven och övriga medansvariga inför något vi kan kalla för riksrätt på grund av landsförräderi och att ni då blir dömda till långa fängelsestraff.

Därför vill jag fråga dig vilket straff du i ett sådant fall anser vara rimligt. 10, 20 år eller livstids fängelse?

Medan jag skriver detta och väntar på ditt svar fortlöper mord, våldtäkter, rån, terror etc. Och främst är det svenska kvinnor och flickor, som blir alltmer otrygga i det offentliga rummet.

6. Min sista fråga: Har du kanske fattat det här med feminism fel? Ja, Nej.

Skulle du av någon oförklarlig anledning inte känna för att svara på mina frågor lämnar vi det åt medborgarna att redovisa vad de tycker eller tror.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
……………………………………………………………………………………………………

I denna version har brevet med de ursprungliga frågorna kompletterats med vissa tillägg främst för alla nytillkomna bloggläsare. Glöm inte att svara själv!

Jag tror att Olle Ljungbeck faktiskt var före ”Mynttorgsaktivisterna” i Stockholm med sina tysta plakatmanifestationer. Här kommer en hälsning i från Mynttorgsaktivisterna, nu utan demonstrationstillstånd. ”Mullret från folkdjupet” måste tystas innan det når fler. 

 

 

6 tankar kring ”Öppet brev till statsminister Stefan Löfven.

  1. Bra Olle. Tyvärr arbetar inte våra folkvalda för oss har andra uppdragsgivare.

  2. http://www.ostrasmaland.se/kalmar/fler-an-20-valdtakter-om-dagen-anmals/
    ”Antalet anmälda våldtäkter i Sverige ökade med nästan 10 procent förra året. 2017 anmäldes 7 369 våldtäkter, fler än 20 om dagen.
    Det är nästan en fördubbling jämfört med 2005. Nationella trygghetsundersökningen visar också att antalet kvinnor som utsatts för olika typer av sexualbrott ökat kraftigt sedan 2014 och att även oron för att utsättas ökar.
    Våldtäkter med flera förövare blir också vanligare.”
    Detta är bara toppen på ett isberg, för mörkertalet är mycket stort. Men någon utredning om etnicitet vill regeringen undvika så länge det går. Inget får störa deras röstboskap före valet.
    All heder åt Olle Ljungbeck för hans kamp mot hedersförtryckare och mot politiker som gjort det möjligt.

    1. Nu verkar metoo vara över men vi borde ha sett något om ”vi som blivit gruppvåldtagna av män”!

      1. Nej, det uppropet lyser med sin frånvaro hos svenska kvinnor. Det var inte länge sedan, som en äldre herre blev anmäld för hets mot folkgrupp, när han på facebook skrev att det inte är svenska män som gruppvåldtar….Men, när fakta numera är bannlyst i en gruppdiskussion bland studenter på KTH av genus och identitetsförstörd professor, då förstår vi att landet närmar sig stupet.

  3. Min syster hälsar på i helgen och skriver så här:
    Roligt att ses i morgon tillsammmans med ”kulturen”, hade en av oss varit nyanländ hade vi fått gå 4 gånger gratis som kulturen bjuder på, detta finns på Operans hemsida. Detta gäller inte till någon pensionär som äter på soppkök, de får stå bredvid och titta på.

Kommentarer är stängda.