Bästa Påskpresenten- Ett upprop för en dissidentfond!

”Upprop för DISSIDENTFOND från ideella föreningen MagMa!

Hjälp oss att hjälpa medborgare som blivit bötfällda genom den illvilligt tolkade paragrafen ”Hets mot folkgrupp”.

Sätt in valfritt belopp på konto: 8021-8  4031687-9 Åtvidabergs Sparbank.
Betalningsmottagare: MagMa:s dissidentfond

Bakgrund
Att få uttrycka tankar, åsikter och känslor är fundamentet i grundlagens yttrandefrihet. Men förbehållen med att förtala, hetsa, hota och uppmana till våld har eskalerat och kraftigt underminerat rätten för medborgarna att i vår s.k. demokrati ge uttryck för olika åsikter.
Paragrafen ”hets mot folkgrupp” överanvänds av skattefinansierade ”näthatsgranskare” där aktivister skördar nya framgångar med att jaga främst pensionärer som dristat sig till en oförsiktig kommentar på nätet. Nu ligger även skämt, ironi, gyckel, bilder m.m. illa till för åtal, ja allt som kan hota den officiella Sverigebilden.
Under ett år har ca 800 anmälningar gjorts från dessa jägare, varav knappt 7 % lett till åtal, med bötesbelopp på mellan 10.000 -15.000, vilket kan rasera ekonomin för många bötesfällda.
Återrapportering om eventuella  intäkter  och när utbetalningar till bötesfällda personer kan ske, kommer att meddelas ansvariga för de forum, som publicerar detta upprop. Givetvis också på denna blogg. Beroende på inkomna medel kommer utbetalningar att ske i turordning efter styrkt handling till Lars-Erik Nilsson.

För nästa gång kan det vara Du och jag som blir jaktoffer!
Bästa Hälsningar!

Kontakt: Lars-Erik Nilsson, politiskt obunden, ordförande i föreningen MagMa.      E-post: seje@telia.com MagMas FaceBooksida: https://www.facebook.com/groups/154220944751046/

-Harriet Larsson, pensionär, politiskt obunden, innehar bloggen ”Utanför åsiktskorridoren – Min underbyggda mening.” https://word.harrietsblogg.se/

-Cornelia Dalberg, politiskt obunden, aktiv i föreningen MagMa, innehar bloggen https://corneliadahlberg.wordpress.com

-Olle Ljungbeck, protestveteran från Gävle”
…………………………………………………………………………………..
Jag vore oerhört tacksam om Ni bloggläsare med Era kontaktnät kunde sprida detta upprop, som för mig är lika viktigt som påskens kristna  budskap, om förföljelse, död och återuppståndelse, som jag respekterar som en del av mitt kulturarv.

En god och trevlig påskhelg önskas Er alla! 

 

2 tankar kring ”Bästa Påskpresenten- Ett upprop för en dissidentfond!

  1. Fonden borde skaffa ett Pg/Bg-konto. Ty vissa banker tar runt hundralappen för att föra över pengar.

  2. Från min syster:
    Roligt att Ni har fått fram ett upprop för en dissidentfond,för galenskapen drar vidare senast ” gift med ett barn” lagen är väldigt töjbar för denna feministregering, skam till dom! Jag är trött på att skämmas som svensk!

Kommentarer är stängda.