Har Expressen blivit främlingsfientlig?

Min förvåning delades nog av fler, när vi tog del av Expressens granskning av förövarna till gruppvåldtäkter den 20/3. Av 43 män som fällts i domstol under 2016 och 2017 hade majoriteten invandrarbakgrund. Tom. bilder publicerades på gärningsmännen, samt hårresande detaljbeskrivningar på denna kulturella betingade sedvänja med sk. ”skojlekar.” Nu borde väl näthatgranskarna rycka ut.

Är det för att förekomma Ann Heberliens bokprojekt om den dramatiska ökningen av våldtäkter, enskilt och i grupp, som Expressen skrider till verket?

Eller har fjolårets privata kartläggning av sexualbrottsdomar satt spår av P. Jonasson?

Eller börjar man känna att det är dags att byta agenda från främlingsfientlig till medborgarvänlig, när antalet läsare minskar?

För att stärka sin kartläggning har två experter fått granska resultaten, Stina Holmberg från BRÅ  professor Niklas Långström från Rättmedicinalverket. De upprepar mycket av förklaringarna som fanns i Brå:s gamla kartläggning från 2005  om överrepresentationen i brottslighet av invandrare jämfört med personer födda i Sverige.  Där  orsakerna var invandrarnas svårigheter i ett nytt samhälle, värdlandets främlingsfientlighet och annat svammel. Eget ansvar för sina handlingar  lyste då och lyser även nu med sin frånvaro. Någon ny kartläggning vill regeringen av förklarliga skäl inte ha, till skillnad från andra samhällsproblem.

-Varför inte nämna att ”giftiga ingiftens” påverkan på kognitionen med nedsatt känsloreglering och dålig impulskontroll, som de nämner. Men kanske de minns vänsterns påhopp och drev mot professor Camilla Stoltenberg, efter att hon lagt fram sin avhandling om detta faktum, så de håller tyst.

-Varför inte nämna uppfostran i en religion där kvinnan är underställd mannen, som i våra parallellsamhällen aldrig bryts. Nej, ”antisociala tankesätt” låter mer skonsamt.

”Helig vrede” av psykolog Nicolai Sennels studier på ett fängelse i Danmark av muslimska gärningsmän är heller inget som intresserat svenska experter. För han fick sparken av Köpenhavns kommun, för hans resultat avveck från deras ”värdegrund.”
Invandringsrelaterade erfarenheter från fältet är heller inget som stått högt i kurs, enklast har varit att avfärda avsändarna som främlingsfientliga, så de håller tyst.

Slutklämmen från dessa två experter blir ett intetsägande konstaterande av förbättrad integration.

Vi har ändå kommit en bit på väg, när symptomen, på en massmigration som inte landet har klarat av, får nämnas, men fram till orsakerna är vägen lång. Därför att det hotar värdegrunden med ansvariga politikers internationella prestige.

Samnytts alltid lika skärpta Mats Dagerlind ger betydligt bättre bild av orsaker och ansvar, men han har ju ingen karriär att bevaka från regeringens bäste bror utnämningar. Det är politiker som skall ställas till svars, för sin oförmåga att skydda sin befolkning. Han avslutar sin artikel med

”….- Och var håller de annars så högljudda feministerna hus?
– Blir det bara fler lama halvmarkeringar av slaget ”det här är inte okej”?
– Iscensätts nu en ny #metoo-kampanj för att flytta uppmärksamheten bort från dessa obekväma uppgifter, så som skedde när det blev lite för mycket fokus på de ”ensamkommande” gängens framfart på festivalerna?
– Kommer frågan om gruppvåldtäkterna och kvinnors trygghet upp på agendan i den stundande valrörelsen?
Frågorna är många, men vilka är svaren?”

Nu hoppas jag bara på att systemmedia uppmärksammar den nya våldtäktsskandal som uppmärksammats i Storbritannien. ”Ett tusen våldtagna flickor i brittisk stad – Invandrare i våldtäktsgäng har kunnat härja i 40 år eftersom myndigheterna inte ville bli rasiststämplade” (Nya Tider v. 12/2018).

Här hemma blir man åtalad för hets mot folkgrupp om man säger att det inte är svenskar som våldtar i grupp. Kanske det har skett i Storbritannien också, där priset för de korrektas tystnadskultur är att tusentals vita, unga flickor blivet våldtagna, misshandlade, torterade och tom. mördade. ”En av de dömda rapporteras av tidningen Times ha sagt ; Vita kvinnor är bara för en sak – för folk som mig, att k—-la och att använda som skräp.”

Min misstanke är att samma inställning kan finns hos Expressens kartlagda våldtäktmän.

Att tiden är ur led försöker jag, kommentatorer och gästskribenter uppmärksamma varje dag utanför åsiktskorridoren, med raka inlägg utan dimridåer. Hur sjutton ska vi kunna vända tiden rätt, när makthavarna vägrar stänga kranen?

 

4 tankar kring ”Har Expressen blivit främlingsfientlig?

 1. När kulturvänstern, såväl den röda som den blå, talar vackert om normbrytning, så menas väl att vi inte ska följa gamla traditioner. Vi ska istället ta till oss det helt annorlunda, månggifte, könsbyte mm.

 2. Tack!

  ”Hur sjutton ska vi kunna vända tiden rätt, när makthavarna vägrar stänga kranen?”

  Vi måste avsätta makthavarna (och straffa dem hårt androm till varnagel) och stänga kranen själva. Sedan måste vi slänga ut alla som inte har här att göra.

  1. Vi får medhåll av min syster:
   ”Så länge makthavarna inte stänger kranen får vi vara rädda för översvämningen med all rätt!”
   Sveket är också stort mot de invandrare som arbetar, sköter sig och integreras och tom. vill assimileras, vilket försvåras eller helt omöjliggörs med fortsatt högt inflöde, som MSM vill mörka. Då borde varje väljare inse att andra krafter ligger bakom.

Kommentarer är stängda.