Ett tredje världskrig?

Här återkommer Karin Ferm med ett kunskapsfyllt gästinlägg om farhågor för ett tredje världskrig.
Vilket är en berättigad undran, efter terrordådet i Frankrike i går. Hur länge skall EU-politikerna låta sitt folk offras för den fria rörligheten och föråldrade flykringkonventioner?
Karin gör en genomgång av Islams krigiska historia med dess erövringspotential, som västvärlden nu fått smaka på, tack vare EU:s gränslösa politik och ovilja att öppna ögonen för islams blodiga historia. Hon ger exempel på terrorgrupper och ser en mörk framtid i migrationens spår.
…………………………………………………………………………………………………

Islams erövringskrig för att befolka hela världen
”Är vi redan där utan att ha förstått det? Under alla århundraden har Muslimerna gång på gång försökt uppfylla Profeten Mohammeds vilja att erövra HELA VÄRLDEN!

Gång på gång har de lyckats erövra stora delar av Asien, Öststaterna och Europa, för att sedan bli undanträngda, då andra länder gått ihop för att återerövra sina länder.
Denna gång har Muslimerna insett att de inte kan erövra världen enbart med vapenmakt!

Moskéns imamer har uppmuntrat muslimer att ta till andra vapen, även om det skulle ta flera hundra år!

Profeten Mohammeds vilja har varit att Muslimerna ska befolka hela världen och därför ska männen ta till sig fyra fruar. Samt ha rätt till att ha slavar som kan föda flera slavar. Muslimerna ska enligt islam vara ”herrefolket” och ”de otrogna” ska göra allt arbete! Har någon av Er hört någon journalist som använt ordet muslimer när ”herrefolk” diskuteras. I deras värld handlar det enbart om nazister.

Muslimerna får heller inte använda några preventivmedel och kvinnorna får inte neka mannen ”hans rätt till hennes kropp”. De ska ”översvämma världen med sina barn”.

Ett påbud har ständigt ägt rum från Koranen från deras ledare om att migrera och bosätta sig i de ”otrognas länder”, hålla sig lugna och föda sina barn tills de är tillräckligt många för att ta över makten!

Under hela denna tid så pågick det en inbördes kamp mellan olika Muslimska trosinriktningar och stridigheter pågick hela tiden.

Kampen böljade fram och tillbaka och de som blev besegrade letade sig till andra länder för att där slå sig ner för att ta makten över ett nytt område.

Muslimers spridning i världen
Under flera hundra år ha Muslimerna i tysthet spridit sig österut till de asiatiska länderna och finns nu i de flesta länderna där!

De asiatiska länderna har än så länge en stor egen befolkning, så där har det ännu inte varit så många oroligheter kring Muslimerna. Med de finns där och blir fler och fler. Burmas förföljelse av muslimska rohingier är ett exempel, som vi i väst enbart får en förklaring till.

Samma sak gäller Ryssland och de andra länderna norr om de Muslimska länderna.
Sedan började de sprida sig söderut!

Afrikanska stammar involverades med vapenmakt
Men det var inte lika enkelt att invandra till de afrikanske länderna, de gjorde i början motstånd. Då tog Muslimerna till vapenmakt.
Då det gäller Afrika har Muslimerna utnyttjat de stridigheter som finns på den kontinenten och med olika medel erövrat land efter land. Använt de olika afrikanska stammarna, som de lyckats få att konvertera till Islam som sina ”soldater”.

Erövringarna i de Afrikanska länderna har varit blodigare och de muslimska styrkorna har inte dragit sig för regelrätta FOLKMORD!

Vi i Europa hörde mest om ”inbördeskrig” och ”erövringskrig”, men inget om att det var Muslimerna som erövrade land efter land.

Då ”västvärlden” la sig i de inbördes strider som fanns i både Mellanöstern och Afrika vände Islamisterna sitt hat mot Västvärlden.

Islams terrororganisationer


Nu startades flera vad vi i ”västvärlden” kallar Terroristorganisationer, bestående av extremister som var otåliga och ville erövra hela världen snabbare än de gamla imamerna hade planerat.

Nu började vi höra talas om ”självmordsbombare” och ”terrorister”!

Men själva ser de sig som militanta Muslimer ute på Jihad. Deras mål är att erövra världen med vapen och terror.  Vilket nu medborgare i Europa med råge fått smaka på, i lemlästade kroppar och för tidig död. Och efter varje terrordåd står dessa gränslösa politiker och talar om att vi inte ska vara rädda, utan låtsas att dessa ondskans krigare inte finns. Och när de finns och nu återvänder möts de av dalt och omhändertagande av vänsterns godhetsambasadörer och får gråta ut systemmedias och SVT:s kanaler. Dessa politikers skenhelighet och lögner, som förmedlas av deras megafoner och supporter väcker min avsky.

Runtom i världen finns 26 muslimska terrororganisationer!

Hälften — 13 grupper — har genomfört självmordsattacker. Några av de mest kända är al-Quida, Hizbollah, Hamas, Boko Haram och Islamiska staten med dess  förgreningar. Intresserade kan ta del av hela denna kartläggning som MSM med Aftonbladet gjort via länken: https://www.aftonbladet.se/nyheter/article12705390.ab

Dessa organisationer utnyttjar Västländernas Demokratiska system och ser till att få politisk makt i de länderna och bidrag till finansiering kan ske med välfärdsbedrägerier. Detta är uträknat och har pågått under många årtionden. Shiadomen i Solna tingsrätt borde få den mest korrekte att vakna. Liksom den muslimske rektorn Waberi som bedrivit könsapartheid.
De infiltrerade också de Internationella organisationerna för att få inflytande där. När Saudiarabien fick en framträdande plats i FN, för att bevaka mänskliga rättigheter, borde varenda EU medborgare förstå att något är grundläggande fel, med en regim som kan stena våldtagna kvinnor och slänga ner homosexuella från hustak.

Islamiseringen måste finansieras, och Muslimerna kände till Västländernas generositet mot ”flyktingar”.
Det passade de mest aggressiva islamisternas planer på att även erövra våra länder och samtidigt bli försörjda av oss. De kommer numera både från Mellanöstern och Afrikanska länder.

De drev sina egna landsmän, muslimer till att migrera till våra länder, som inte var lika tätbefolkade som Asien och Afrika. Priset blev svåra kulturkrockar, som eskalerat och åderlåten välfärd, som generationer slitit ihop.

Varför tar Saudiarabien inte emot sina bröder och systrar?
Kanske många läsare har undrat varför inte kungarna i Saudiarabien välkomnar sina bröder och systrar, med samma kultur, tradition och religion. Det är en icke fråga från våra identitetsförstörda journalister.  Det finns en tanke och en plan för att Saudiarabien och Qatar inte tar emot flyktingar från andra Muslimska länder. De uppmuntrade i stället andra muslimer att flytta till Europa och Amerika, för att där föda många barn och befolka även dessa länder! Vilket de gjort med besked, inte minst till Frankrike, vars muslimska rekord, nu hotas av Sveriges muslimska befolkningsökning.

Samtidigt så infiltrerade medlemmar från de olika Terroristorganisationerna ”flyktingströmmarna” och de hade order om att ”ligga lågt” under en kortare tid.

Men dagens Islamister är mera otåliga än tidigare generationers och de vill ha allt nu och inte vänta till kommande generationer får makten som de kämpar om.
Extremisterna och terroristerna har order om att ”omvända” och radikalisera alla andra Muslimer så att de blir fler som kämpar mot ”de otrogna”. Förortens sk skäggiga skuggor” som t.ex Nalin Pekul har kämpat emot under flera år, är stommen i förortens klanvälde. Hennes kamp resulterade i att hon åkte ut från den socialdemokratiska partistyrelsen. Hon hade inte förstått att partiets röstunderlag från invandrartäta förorter kunde ta skada och därmed hennes partimedlemmars goda förmåner med rörelsens maktinnehav.

Gerillakrig som få protesterar emot
Ännu har de inte börjat med direkta krigshandlingar, utan de håller på med ett lågintensivt gerillakrig i skydd av förödande bortförklaringar från vänsterliberala godhetsknarkare.

Medel är mord, bilbränder, husbränder, gruppvåldtäkter, återkommande ”terrordåd” för att inpränta rädsla, otrygghet och osäkerhet i de länder de invaderat.

De bildar ”enklaver” (NoGo-zoner)  inne i de länder där de befinner sig och ser till att med våld få den totala kontrollen över dessa områden. Områden som bara blir fler och fler, mycket tack vare Ebo lagstiftningens skydd för dessa berikningspredikanter, som själva inte vill bli berikade av utomeuropeiska grannar.

Många har väl undrat över hur sk ”flyktingar” som med råge fått ta del av värdlandets hela välfärd, bara tyst kan åse hur deras avkomma i flera led kan bete sig så förkastligt  mot värdlandets givare. Sedan ska vi tycka synd om affärsidkare, som även får smaka på denna beska medicin, när de klagar över det svenska samhällets brist på poliser. Alla dessa skitungar har väl föräldrar? Men förstärker pojken familjens ekonomi med flera tusen i månaden från lyckade knarkaffärer, så förstår vi att de håller tyst. Dessutom finns stöd för detta i Koranen.

Oroväckande framtid
Nu vet vi inte hur lång tid det dröjer innan Islamisterna tar över Europa om vi inte tar oss samman och stoppar denna invasion av en krigisk religion. Shariadomen i Solna är bara en början, som nu ansvariga politiker tävlar om i fördömanden. Hyckleriet firar endast nya triumfer, när dörren till Europa ännu är öppen, med förlegad asylrätt som alibi.

Kommer muslimer att ha tålamod för att vänta tills de är en majoritet av våra länders befolkningar, eller är det de militanta islamisterna som tappar tålamodet och tar till full vapenmakt? Tyvärr är de muslimer som försvenskats, som arbetar och sköter sig, illa sedda i förorten, om de inte lyckats ta sig därifrån. Men detta blundar hela 7-klövern för. När sanningen till slut når dessa securitasbeskyddade politiker, då är det för sent.

Snälla säg att mina misstankar är helt åt skogen!! För detta är den mörka bild jag ser framför mig……”
………………………………………………………………………………….

Undrar om ärkebiskop Antje Jackélen känner sig hedrad, när hon åter hör hur Allahs krigare ropar hennes valspråk, innan två personer avrättades i gisslan på varuhuset i Trébes i går fm.
Dessförinnan hade en polis fått sätta livet till, för utvisning kommer inte på tal, trots att han var känd, som en potentiell jihadist. Priset för detta lagstadgade hänsynstagande, är oskyldiga medborgares liv och lem.
Så nu blir det blommor igen och politiker fördömer något som de själva bär ansvar för och till råga på allt skall vi inte vara rädda, utan leva som förut. Ett budskap som får Allahs krigare att gnugga händerna av förtjusning. För islams krigiska historia är lika aktuell i dag, som från Karin Ferms historiska backspegel.

Lästips!
Farhågor om ett tredje världskrig, finns hos fler!
https://morklaggning.wordpress.com/2018/03/23/och-de-marker-ingenting/#more-17494

 

 

4 tankar kring ”Ett tredje världskrig?

 1. Ja, valet i höst står mellan ”Inte okej/Oacceptabelt”-partierna (7 stycken) och resten.

 2. Karin – tack för en mycket bra skrivning.
  En reflektion – nu konstateras att när det gäller valets viktigaste fråga har nu invandring/migration/ försök till påtvingad integration trillat ner flera pinnhål från första plats –
  så typiskt när vi står inför det absolut viktigaste valet – när ska svenska folket förstå hur
  illa ute vi verkligen är!?
  Senaste veckan har det förekommit en del debatter och inlägg ang. de helt oönskade
  s.k. böneutropen , skrämmande att läsa o höra den naivitet som finns , första tveksamheten är ”ljudet” inte själva principen ,denna provokation och den undfallenhet /underkastelse som automatiskt blir resultatet – tyvärr förekommer
  några tillståndsgivna utrop i landet redan idag. Ordet NEJ är så önskvärt, inget ja men
  alltså …osv..
  Endast några mil från Växjö ligger den mindre järnvägsknuten Alvesta som nu ska berikas med en ”jättemoske´ – se länken.
  https://www.svegot.se/2018/03/23/jattemoske-byggs-i-alvesta/

 3. Är ett religionskrig under uppsegling ? Och mänskligheten som letar efter intelligent liv i universum, kanske dags att sluta leta.

  1. Nog för det skulle behövas, men jag håller med om dålig prioritering.

Kommentarer är stängda.