Invandringen är elefanten i samhällets alla rum, som inte får nämnas

Hur ska det sluta?
Ofta undrar jag hur ska det sluta? Men då är min stund på jorden över.
Kommer Sverige att ha sharialag i framtiden?
Hur mycket kan välfärden förtunnas och skatteindrivningen öka, innan majoriteten vaknar?
Var ligger islamiseringens brytpunkt, innan samhället helt kollapsar?

Är berättigade frågor efter krav på böneutrop, shariadomen i Solna, godkända muslimska, könsförtryckande friskolor och alla förturer till bostäder, låtsasarbeten, tandvård, sjukvård och en uppsjö av bidrag för nyanlända.
Allt sker med förödande och kravlös förståelse för migranter och inför etablerade invandrares kultur, traditioner och religioner, från våra identitetsindränkta politiker. De har rullat ut den röda mattan till många av samhällets nyckelbefattningar till självpåtagna representanter för alla muslimer, som i det fördolda motverkar sina bröder och systrar som vill integreras.  Att bli svensk betraktar dessa ”skäggiga skuggor” dvs. bokstavstroende Koranläsare är att skymfa Allah. Detta har de fått skattemedel till genom frikostiga bidrag till Muslimska brödraskapet, tack vare vänsterns generositet.

SVT och media, maktlojala bundsförvanter
SVT hjälper till med rödfärgade paneler i sina sk. diskussionsprogram, där Expo anhängare låtsas vara Svensson utöver förfördelade migranter. Samma förhållande råder i media, räddningen är klarsynta invandrare som tar bladet från munnen, där håller jag med Olle Ljungbeck om att GP:s ledarskribenter ofta går mot strömmen. Lokala tidningar är betydligt mer observanta på hårresande händelser i förståelsens kölvatten jämfört med rikstidningarna, som vägrar släppa värdlandets påstådda främlingsfientlighet och hyllar dess statsunderstödda jägare.

Min observanta och samhällskunniga väninna brukar nästan dagligen skicka otaliga reportage/artiklar från landets lokala tidningar, som aldrig verkar läsas på regeringskansliet. Möjligen i smyg på toaletten?
För där är det bara invandringens utmaningar som gäller.

Migrationen står över allt
Grundlagen, likvärdigheten, rättvisan och jämlikheten är numera underställda migrationens framfart, både gällande finansiering och med dess ohemulda krav. Respekt för deras kulturella identitet går som en röd tråd genom samhällets alla organ.

Den största faran är hur rättsväsendet,
(som ”Steget efter” på twitter väl illustrerar med denna framtidsbild)  politiska partier, inte minst inom kommunen, som sätter grundlagen ur spel, med sitt agerande. Invandrares tystnadskultur har nu spridit sig till våra politiska representanter.
https://newsvoice.se/2018/03/18/sharia-anpassning-politik/

I hästen från Troja, gömde sig angriparna inne i hästen, men i ett gränslöst Europa kan terrorister enkelt trippa ut och in.

FN:s svek mot Libyen
En bidragande orsak till dessa ohanterliga migrant strömmar är Libyen, som utgör startplatta för en stor del av migranterna över Medelhavet. Enligt Danmark så är Europa  själv skyldigt till migrantströmmarna.
https://svegot.se/2018/03/18/anders-fogh-rasmussen-europa-ar-sjalv-skyldigt-till-migrantstrommen/

Citat:  ”Danmarks tidigare statsminister tillika Natos tidigare generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen kritiserar nu Europa för att man lämnade Libyen vind för våg efter att man tvingat bort Muammar Gadaffi. I dag är det sju år sedan Folketinget efter bara 75 minuters debatt beslöt att skicka stridsflygplan till Libyen.”
Men värlsdsamfundet ville inte skicka någon fredsbevarande styrka till Libyen som förvandlades till ett säte för terrorism.

Varför denna blindhet från FN kan man fråga sig?
Parallellen är slående till eftergivenheten till arabländernas krav i Barcelona avtalet, som signaturen ”Heraldikern” lyfte fram i sin kommentar den 18/2, efter inlägget om detta förrädiska avtal.

Resebidrag till terrorister
Sverige ställer tom upp med resebidrag till terrorns mördarresor genom falska assistansbolag, som IS krigare ligger bakom, vilket bidrar till LSS – dräneringen med > 4 miljarder varje år. Så nu är det ingen osthyvel längre utan kniven är framme för att minska kostnaderna, som lavinartat skjutit i höjden till > 30 miljarder årligen.
Jag är väl medveten om att jag upprepat detta tidigare, men att spara på de mest utsatta gör mig så förbannad, förmodligen en yrkesskada, som ej är lagningsbart. Där lång erfarenhet finns för konstaterandet att stor skillnad råder i kravställande och visad tacksamhet mellan landets olika etniciteter. Svensson ska bara bita ihop och stappla till jobbet så länge det går, helst till 80-årsdagen. För migrationen kommer först enligt socialminister Strandhäll och för den sällsynta ärligheten får man tacka. Liksom för Tecknaren Jeanders illustration från hans bildblogg.

https://svegot.se/2018/03/12/enda-losningen-pa-laga-pensioner-jobba-langre-halsar-socialministern/

Kalmars kommunpolitiker gömmer våldtäktsmän
Höjden av förödande multikulturell förståelse visade Kalmars röda kommunpolitiker, när de förbjöd polisen att gå in på ett HVB hem, där misstanken var stor att gärningsmännen, som gruppvåldtagit en kvinna fanns med efterlämnade DNA spår. Nej, inget polisintrång kunde ske, för det kunde ju kränka övriga barns eller mäns integritet!!!!
En bild säger mer än tusen ord. Jag kunde nöjt mig med att visa en leende Löfven poserande med ett lika nöjt kommunalråd (S) vid namn Dezenita Abaza i den aktuella kommunen.
https://svegot.se/2018/03/17/kalmar-kommun-vagrade-hjalpa-polisen-nar-de-eftersokte-asylsokande-for-grov-valdtakt/

Ett tips till andra jagade brottslingar, kliv bara in i en bostad där flera personer vistas, så är Du i gott skydd för lagens långa arm, som numera är mycket kort eller helt amputerad?

”Elefanten i skolan”
Angående kulturkrockarna i skolan, där anmälningarna om hot och våld slår nya rekord, återger jag en intervju som Gunnar Sandelin skrev om i sin och Arnstbergs blogg, med en rektor i Härnösand, vars uttalande jag själv reagerade positivt över i Rapport den 19/2.  Ulla Nyströms Theander uttalanden om kulturkrockar om skolans svårigheter var efterlängtade. Men ingen följdfråga ställdes från SVT om dessa krockar inte kunde ha samband med en för stor invandring från länder med en helt annan kultur och värdegrund. Till Sandelin säger rektorn under telefonsamtalet, att man måste väga sina ord på guldvåg för att inte bli anklagad för rasism och jag förstod genast att hon var på väg att lämna jobbet för pension. Men som pensionär får hon se upp för ivriga näthatgranskare, för sådana förflugna ord.
https://morklaggning.wordpress.com/2018/02/21/elefanten-i-klassrummet/#more-17409

Sekulärfobi
Till sist ett nytt sammansatt ord, med två motsägelse ord ”sekulär och fobi” från Bassam AL Baghdady, som är medlem i Medborgerlig samling.
(Sekulär är för mig ett adjektiv, ett tillstånd av att vara skild från religion/kyrka, fobi  tolkar jag mer som rädsla och skräck utan saklig grund, men nu har jag lärt mig att dessa ord kallas oxymoroner, t.ex. bitterljuv, fulsnyggt, dödsenkelt osv).
Skribenten berättar om sin barndoms indoktrinering från moskéns imamer om islam, som den enda religionen, med Allah som står över alla andra Gudar, vilket påminner om dagens  lika värde direktiv från regeringen och liberaler, där Björklund nu glädjande nosar på 4 % spärren.
https://medbloggen.se/2018/03/16/sekularfobi-ett-allvarligt-integrationsproblem/

Men någon migrationsfobi kommer aldrig att erkännas av makthavarna. Skönt ändå att SD inte helt tar avstånd från detta tillstånd, som allt fler medborgare drabbats av efter konkret sammanstötning med utövare av västföraktade ideologier.

Utmaningen i dag är inte i första hand att klara alla invandringsrelaterade kostnader och ”utmaningar”, utan det är att få bort dessa mångkulturella identitetspolitiker.

Detta var bara några exempel på konsekvenser efter elefanten i samhällsrummen, jag har minst 20 exempel till från de sista dagarna, men vill inte utmana ev. läsares uthållighet.

4 tankar kring ”Invandringen är elefanten i samhällets alla rum, som inte får nämnas

  1. En instressant bok om världsläget är hotet mot livet av F William Engdahl. Den klargör mycket otäcka fakta.

    1. Stort Tack för alla boktips och länkar, så mycket som jag ej känner till.

  2. Folkutbytet skall inte omnämnas . Människorna vaknar först vid fullbordat faktum.

  3. En lysande komprimering av tillståndet i landet Harriet !

    Ja , elefanter som finns i rummet är det gott om – stålsatte mig att titta/lyssna på
    Opinion Live ang. böneutropen – en elefant som inte borde vara där – alltså en ickefråga
    i vårt samhälle som verkligen inte ska tillåta dessa utrop öht. Lars Adaktusson KD säger att en stor del av svenska folket är ”tveksamma” ? – vi är rasande !(önsketänkande).
    Motdebattör var en bosnisk muslim, Centerpartistisk riksdagskandidat som LA hade det tufft mot.

Kommentarer är stängda.