Tio viktiga frågor från Karl-Olof Arnstberg

”Folkfostran”

På sin och Gunnar Sandelins blogg ”Invandring och Mörkläggning” avslutar Karl-Olof Arnstberg sitt inlägg med att ställa 10 viktiga frågor, som bör ställas av medborgarna innan de går in i valbåset den 9 september.

https://morklaggning.wordpress.com/2018/03/08/folkfostran/#more-17443

”Med vilken rätt:

 1. Har makthavarna under 20000-talet släppt in och beviljat asyl till hundratusentals
 2. Har makthavarna vid universitet och högskolor bejakat, prioriterat och finansierat ren ideologiproduktion, som exempelvis genusteori?
 3. Ger makthavarna dem som beviljats asyl samma tillgång till skattefinansierad välfärd, som medborgarna har?
 4. Vägrar makthavarna att ge hederliga och uttömmande redovisningar av vad massinvandringen kostar?
 5. Förespråkar makthavarna mångkultur, en ideologi för vilken det saknas positiva förebilder och som forskarna vet är en källa till djupgående konflikter i samhället?
 6. För regeringen en feministisk politik, trots att historiker kan visa att det saknas exempel på lyckosamma feministiska samhällen?
 7. Tystas och skändas kritiker av den förda massinvandringspolitiken?
 8. Importerar makthavarna nya medborgare helt utan vana vid att leva i en demokrati, från länder som aldrig ens varit i närheten av att vara demokratiska?
 9. Har våra makthavare förbundit sig att med skattemedel försörja en miljon invånare, varav majoriteten utgörs av invandrare som inte är anställningsbara på den svenska arbetsmarknaden?
 10. Ljuger politikerna för sina väljare och mörklägger besvärande fakta om våldtäkter, våldsbrott och annan kriminalitet, som hänger samman med massinvandringen.”
  Om väljare inte kan svara, så kanske det är dags att byta parti?

8 tankar kring ”Tio viktiga frågor från Karl-Olof Arnstberg

 1. I en demokrati faller ansvaret tillbaka på väljarkåren. I en monarki, där monarken har politisk makt, slipper man som vanlig medborgare det ansvaret.
  Men i här i Väst har vi ju ”desarmerat” monarkerna, varvid ansvaret ligger på folket.
  Och det är nog det vi helst vill, eller?

 2. Svar på frågorna är tyvärr att väljarna röstat på partier i val efter val som bedrivit denna politik. Svenskarna får skylla sig själva.

  1. Ja, än så länge har många väljare inte själva drabbats av massinvandringens konsekvenser, de låtsas inte se samband. För de har medel till privata alternativ och kan fortsätta att hålla den mångkulturella fanan högt. De, drabbade längre ner på klasstrappan, saknar plattformar, fogliga pensionärer är näthatgranskarnas bästa byte, precis som tjuvens. Flertalet har arbetat, slitit och gjort rätt för sig med råge under hela sitt liv och när de protesterar mot orättvisor på sociala medier, då åker de dit. Medan gärningsmännen oftast går fria.

   1. fogliga pensionärer är något av ett nyckelord i sammanhanget. Alltför många pensionärer inser inte att de klassas som fattigpensionärer av EU som tyvärr har ett ganska svårbegripligt mått i denna fråga

    1. Kanske är det meningen att det ska vara svårbegripligt. Jag får alltid slå upp det och glömmer det lika fort till nästa gång. Tror medianvärdet för att klassas som fattigpensionär ligger under 11.300 efter skatt, vilket allt fler pensionärer har, inte minst deltidsarbetande kvinnor.
     ( Wikipedia igen: Medelvärdet är summan av värdena i den aktuella redovisningsgruppen dividerat med antalet personer i gruppen. Medianen är det mittersta värdet i redovisningsgruppen då de observerade värdena sorterats i stigande ordning efter värdet. I vissa fall är medelvärde att föredra och i andra fall medianvärdet.)

 3. de mörkar det som inte passar in.de lurar hela svenska folket.men ser till att de får fömåner och höga löner.skulle de få avgå,så får de milijonbelopp. inget förtroende längre…

  1. Ja, precis så är det och får de sparken, så blir det inte snett upp, utan rakt upp som ”olyckan” Eliasson. Denne man med sina armband måste ha hållhakar på hela regeringen, snart är han väl landshövding, om han också klantar till det på MSB. Sin topplön fick han behålla, så nu fattas det bara 8 tusen till statsministerns månadslön på 168.000. Kanske siktar Eliasson på Tessinska palatset, som en passande bostad, där Tomas Boström hade stora inredningsplaner, innan Löfven förstod att denne sömngångare i Allras styrelse, som inte upptäckte hur dessa tjuvar lyckades förskingra miljoner av pensionärers sparkapital, inte var så lämplig för landshövdingsjobbet.

Kommentarer är stängda.