Skam går på torra land- nedslagen av ensamkommande, ställd innanför skranket för HMF!

Nu har rättsväsendet tappat alla spärrar i sin nitiskhet mot facebook berättelser/kommentarer. Allt fler kallas in på förhör, pensionärer som rånats, misshandlats av utomeuropeiska män, får be om ursäkt, skämmas för okorrekta kommentarer på nätet och betala dryga böter. Deras gärningsmän går fria, för specifikt signalament, betraktas som kränkning, när det handlar om dessa förövare.

Den nya nättidningen ”Svegot” rekommendrar jag varmt.  Den står för nyheter- fördjupning- opinion. www.svegot.se

Där stod i en artikel av Ingrid Carlqvist i går, att i morgon

Citat:”…på onsdag 14 mars ska Christina Öberg släpas inför skranket i Jönköpings tingsrätt för åtta fall av hets mot folkgrupp, HMF.
– Varför ställer sig inte alla svenskar upp och skriker: ”Nu får det vara nog”, undrar Christina i en Youtube-video.”

”…2016 blev Christina Öberg svårt misshandlad av ett gäng ”ensamkommande” när hon cyklade hem till sin bostad. De fyra ”ensamkommande” stod i vägen för henne så hon klev av cykeln och bad dem flytta på sig. Efter det minns hon inget mera. I videon berättar Christina att misshandeln hon utsattes för ledde till ett stort jack i bakhuvudet, hjärnskakning, hjärnblödning, två diskbråck i nacken och ett krossat vänsterknä. Om inte en man hade kommit förbi hade de ”ensamkommande” antagligen slagit ihjäl henne.
Efter undersökning på sjukhuset skickades hon hem – helt utan hjälp. Hon kände det som om samma myndigheter som ständigt daltar med de ”ensamkommande” struntade i om Christina överlevde eller dog….”

Då är min förståelse stor att hon skriver om detta på facebook, med mindre korrekta ord. Men det gör man inte ostraffat. Hon skall i morgon innanför skranket för påstådd hets mot folkgrupp.

Nu måste vi alla reagera mot detta övergrepp av vårt rättsväsende med sanktion av våra multikulturella 7-klövers politiker.

Svegot skriver avslutningsvis på artikeln att ”….på onsdag 14 mars ska Jönköpings tingsrätt ta ställning till de åtta åtal polis och åklagare fått ihop mot Christina Öberg. Hon är rädd att de kommer att döma henne till fängelse, och uppmanar alla som har möjlighet att ta sig till Jönköpings tingsrätt kl 14.30 så att hon inte döms i det fördolda.

Alla har rätt att närvara på en rättegång och det är även tillåtet att ta upp ljud från rättssalen. Tidningen Svegot publicerar gärna ljudfiler från rättegången. Den som spelar in ljud kan ta kontakt med oss på kontakt@svegot.se.”

Journalisten Ingrid Carlquist är en av de 12 författarna i boken ”Priset” och skriver i sitt kapitel om ”Journalisternas hat mot en avfälling”.

Hon börjar sitt kapitel med ”Efter 30 år på framför allt Kvällsposten och Aftonbladet tog jag 2011 det definitiva steget ut från mainstream-medierna och satsade helhjärtat på alternativa medier……Visst förutsåg jag att mina forna kolleger skulle bli irriterade, men aldrig hade jag kunnat föreställa mig det explosiva hat som skulle riktas mot mig….”

Alla medborgare som har en gnutta sunt förnuft kvar i hjärnkontoret, måste nu inse ”att nu får det vara nog” med förräderi och förföljelse från makthavarna mot sina landsmän.

För nästa gång kan det vara Du och jag.

Källa:
https://svegot.se/2018/03/12/christina-oberg-trakasserad-av-polisen-for-pastadd-hmf/

5 tankar kring ”Skam går på torra land- nedslagen av ensamkommande, ställd innanför skranket för HMF!

 1. Detta kommer pågå till väljarna flyr partier som står för denna politik.
  Vi har partier för olika åsikter. I vissa frågor är de flesta partier överens , men det finns undantag.
  Väljarna får ta ställning till om de anser problemen är så stora att de vill byta parti. Vi skall inte skylla på partierna, vi skall välja mellan dem och ta konsekvenserna

 2. Är numera, efter ett helt liv i godtrogenhet, kritisk mot allt.
  Tror ändå på att denna kvinna blivit utsatt förmisshandel MEN att hon skulle ha blivit hemskickad utan åtgärd med
  ett stort jack i bakhuvudet, hjärnskakning, hjärnblödning, två diskbråck i nacken och ett krossat vänsterknä, låter helt absurt. Och det tror jag inte på.
  Vad jag saknar i artikeln är Hur ser polisrapporten ut, fick man fatt i förövarna? Antar att kvinnan presenterar journalen från sjukhuset.

  1. Visst låter det absurt, men med dagens platsbrist är ingenting omöjligt.

 3. Från min syster:
  Ja, då har vi fått en ny ättestupa för gamla människor, fängsla dom eller grova böter, vad blir nästa om vi inte dör i tid, straffläger eller omskolning som på Maos tid! Enl. Strandhall ska vi jobba ihjäl oss…….för migrationen går först! Skam vandrar glatt omkring här i landet!

 4. När jag läser detta tror jag drömmer. Hur i hela friden får detta fortgå? Är det verkligen sant?

Kommentarer är stängda.