”Vi ska ta över Ditt land, din svenska hora” är ingen hets mot folkgrupp!

Tänk om en svensk, blond och blåögd man spelade in en video riktad till en arabisk invandrarkvinna där han skrek: ”Lyssna din arabiska hora!” med mera.

Då skulle media explodera av fördömmanden och alla näthatgranskare studsa av glädje på sin kammare. Men nu var det ingen svensk utan en svenskföraktande muslim och då hörs inte ett pip. Inga reaktioner från varken privata eller EU och/eller regeringsfinansierade  spanare.

Kanske har dessa muslimska gossar fått en undantagsklausul av rättsväsendet, när det handlar om gummiparagrafen hets mot folkgrupp? Men, om så skett, borde väl DO ingripa?

Återvändande Is-krigare behandlas med silkesvantar, medan det  för en ovarsam nätkommentar  råder hårdhanskar av ett rättsväsnde, där våldtäkter fått låg prioritet.

Om  denna dubbelmoral skriver Muhamed Omar i ”Det Goda Samhället.”
https://detgodasamhallet.com/2018/03/02/vi-ska-ta-over-ditt-land-din-svenska-hora/

Citat ”……..När etablissemanget pratar om rasism så verkar det som om det bara finns svensk rasism. Man vill inte se att med mångkulturen kom också mångrasismen. Gammelsvenskar som skriver n-ordet på Facebook jagas, medan en rasifierad nysvensk kan skriva att de hatar alla fucking svennebananer utan att det händer någonting. Vad jag vet har ingen dömts för hets mot folkgrupp mot svennebananer……..”

 Här följer två av många kommentarer efter Omars artikel och det är bara att hålla med.

 RICHARDLINDLIND5  2 mars, 2018 at 11:20

SVARA

Vi har också mitt i bland oss förrädare, Quislingar , som har stora tekniska resurser och genomsöker alla privata och andra nätaktiviteter efter förbjudna ord och uttryck som anmäls till polisen för HMF. 800 anmälningar hade den ena gruppen åstadkommit förra året . 75 personer, mest äldre, redan fällda i domstol.
Anmälarna själva gömmer sig bakom olika föreningsnamn.
Jag hoppas att dom så småningom avslöjas av Flashback eller liknande. Man vill ju inte riskera att ha någon som helst kontakt med ställen där dom ev. arbetar eller liknande.

EVA DANIELSSON 2mars, 2018 at 07:21

SVARA

Visst har vi dubbla måttstockar både socialt och juridiskt redan. Och vi har parallella samhällen som inte lever fredligt sida vid sida. I minoritetssamhällena tillåts djungelns lag, ”wild east” och sharialagar och brottslighet och spridandet av förakt och fientlighet.
Flertalet av de boende där är fast där bara rent geografiskt, bostadssituationen ni vet, och de får lida allra mest för att de styrande tillåter detta att pågå. Och det är ju de styrande som har tagit hit problemet. Med öppna ögon.
För att öka och säkra sin makt.
Om några svenska ”horor” blir våldtagna och misshandlade på kuppen, så är det något man får ta. Liksom integrerade invandrares otrygghet i sitt bostadsområde. ”Men man kan inte laga en omelett utan att knäcka några ägg.”
Man kan förfäras över den unge mannens primitiva och intoleranta, inhumana hat på videon. Och bli upprörd med rätta. Han ska förstås inte vara här över huvud taget.
Men vår djupa vrede och ilska ska riktas mot maktetablissemanget inkl massmedia som har skapat detta farliga läge. Under täckmantel av humanitet!”

Näthatgranskare har bråda dagar
Den 4 mars skrev Torbjörn Sassersson redaktör för NewsVoice om hur skattefinansierade näthatgranskare skördar framgångar, som säkert får hela regeringen att le.
Nu är tom humor och satir förbjudet, främst om det gäller muslimer och islam.

Satir och skämt har varit folkets sätt att göra sin stämma hörd mot makthavare under århundranden, där narrar och gycklare har kunnat yppa det förbjudna, utan att riskera livet.
Charlie Hebdors offer skulle vända sig i sina gravar, över maktens krokodiltårar efter dådet, om de sett hur makthavarna sedan snabbt torkade dem och engagerade sig för skydd och värn av IS-krigares religion. Förföljelse sker i stället mot medborgare som protesterar och ser hur den globala finanseliten styr världens händelser, med politiker som body guards.

Att grundlagens yttrandefrihet sätts ur spel är ett lätt offer för dessa maktlystna politiker, där Frankriges president Macron säkert fått råd av sin förra arbetsgivare i Rotschlids imperium. Sälvklart vill Sverige även i denna fråga (där hela 7-klövern ingår) även visa sin humanitet genom att hålla rent med allsköns härskartekniker, som ständigt förädlas, förmodligen med råd och stöd från EU.

Mot en fascistisk polisstat?
Advokat Henrik Sundström varnar för att ”Arbetet mot näthat kan leda till fascism”.

Vem kontrollerar att de tillförlitliga rapportörerna arbetar objektivt och utan politiska agendor? EU-kommissionen skriver tydligt att det är en uppgift för bland andra medlemsstaternas regeringar att utse och tillhandahålla tillförlitliga rapportörer. Vi vet också att nätverket #jagärhär har nära och goda kontakter med Sveriges regering. Ett av syftena med dessa kontakter är sannolikt att få bli en sådan tillförlitlig rapportör i EU-kommissionens mening.
….Vi ser med andra ord en mycket nära framtid, där organisationer som #jagärhär mer eller mindre självsvåldigt kan kontrollera vad som får publiceras på sociala medier i Sverige.
Jag kan förstå om det finns goda intentioner bakom EU-kommissionens agerande. Men samtidigt har det skapats ett rättsstatligt monster. I bästa fall kan nackdelarna begränsas till att ett gäng prussiluskor befordras till privata poliser på sociala medier.

I värsta fall, och i tangentens riktning, så har EU-kommissionen skapat en infrastruktur som står redo för en fascistisk polisstat.”

Rasistiska patienter
Jag har haft utomeuropiska patienter, som inte kunnat sitta i samma väntrum pga sitt förakt mot andra. Men här skjuter man budbäraren, när budskapet ej passar. Det är exempel på landets mångkulturella humanitet, där allt som fläckar Sverigebilden sopas under mattan!

Så jag förstår att det är bråttom med ändring av yttrandefriheten i grundlagen, så inte islamiseringen avstannar.

Borde det inte nu vara dags för en crowfoundings finansierad dissidentfond, som i forna öststater?

Nu behöver vi ett gott skratt från Danmark, som gillar att skämta om det korrekta Sverige, med risk för aktivitet från näthatgranskaren Tomas Åberg, som jag återkommer till i morgon. Länken kom från en trogen bloggläsare.

4 tankar kring ””Vi ska ta över Ditt land, din svenska hora” är ingen hets mot folkgrupp!

 1. Den aktuella ”Solna-domen” – tänk att Maud Olofsson dristat sig till självkritik så här tio år senare – att då överhuvudtaget beakta muslimska herrskapet Aldebe som partimedlemmar och ev. riksdagskanditater – det fanns inga varningssignaler eller ..?
  Det här visar hur aningslösa våra politiker är – eller med en mångfaldsagenda utan att tänka på konsekvenser.
  Nu är läget så ytterst allvarligt – inga muslimer ska tillåtas påverka vårt samhälle någonstans!!! – det behöver inte vara svårare – NEJ och åter NEJ! …. visst , förmodligen
  odemokratiskt, men vadå ? – vi står inför ödestimmen….

 2. Hörde på radio att Sverige inte är ett primärt mål för IS att sarga. Det ska vi tydligen vara tacksamma för.
  Men även terroristerna kan vara tacksamma för att Sverige funkar. Ty, skulle landet krascha, så bleve det kanske stopp på pengaflödet till krigarna.

  1. De har nog insett att Sveriges import och export av deras bröder inte får stoppas. Akilovs klanteri med att sabba resan till himmelrikets 72 jungfrur, kanske avskräcker?

 3. Från min syster:
  Vad bra i denna tidiga morgontimma, jag har aldrig förstått varför dessa människor som aldrig har kunnat byggt upp ett eget fungerande samhälle får förstöra vårt med förakt, rån mord våldtäkter, egna lagar listan kan göras lång!

Kommentarer är stängda.