Näthatgranskaren Tomas Åberg granskas

Granska granskarna

Kanske är det ingen skillnad att jaga lejon i Afrika och pensionärer på nätet, när Tomas Åberg ”professionell hunter” bedriver jakt?

(Okänd jägare på bilden, ej Tomas Åberg)


Den ideella föreningen,”Näthatgranskaren”, som Tomas Åberg är projektledare för, bildades 2017-08-26 och har sedan dess sannerligen inte legat på latsidan, när det gäller jakt på inkorrekta nätkommentarer och bidragsansökningar till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF), Allmänna arvsfonden och olika stiftelser. Vilket har givet god utdelning.

Under 2017 fick föreningen inte mindre än 600.000 kronor i statligt stöd av våra skattepengar från  MUCF varav största delen utgör lön till denne smarte jägare.  Bytet är på knappt ett år > 750 anmälningar om påstått näthat, som polismyndigheter fått ta sin dyrbara tid, för att granska. Så jag förstår att utredning av alla våldtäkter läggs på hög. Endast 7 %  av nätkommentarerna har lett till åtal.

Skämt, vitsar, ironi, satir och gyckel, ja allt som kan störa den mångkulturella friden kan åka med. Min misstanke är att UD är mycket nöjd med detta skydd av Sverigebilden.
På Youtube via SvD.se förkunnar han sitt mål med jakten; att hindra svenskar från att radikaliseras, dvs. uttrycka invandringskritiska åsikter och uttrycka sig olämpligt på nätet, med sin stab på 15 personer.
T.Å  har erfarenhet från jakt i Afrika genom tidigare safarieverksamhet i Tanzania, där han stolt poserat med skjutet lejon. Men denne man har många lik i garderoben, t.ex djurförbud, obetalda lån och har visat stor skicklighet att hålla sig undan kronofogden.
Han är dömd till djurförbud för vanvård av sina djur av länsstyrelsen i Örebro.

Här är två av många upprörda röster från Facebook:

Mange Shillis på Facebook:
”Här finns mer info om Tomas Bergström/Åberg, poserar med ett skjutet lejon på bild, kallar sig ”professional hunter”, är tidigare dömd i Sverige till djurförbud efter vanskötsel av egna djur, släng in honom till djurrättsaktivisterna.
 -Ron von Hell på Facebook
”Tomas Åberg (tidigare Bergström) drev tidigare Jasiri Gård. Köpte djur (vilka han aldrig betalade för..) och lät dom långsamt svälta ihjäl..”

Aftonbladets nya hjältar
Aftonbladet har nu utnämnt denne energiske man till en kandidat i tävlingen Svenska Hjältar, som tidningen startade 2007 med följande motivering: ”Vardagshjältar som visat prov på mod, civilkurage och medmänsklighet.”
Jag tror inte att hans döda djur, som långsamt fick svälta ihjäl skulle instämma eller  personer, som aldrig fått betalt.

Nya Tider har snabbt avslöjat denne charlatan. Dessa bluffmakare insvepta i mångkulturell humanitet behöver bara visa sig för 7-klöverns politiker och vifta med en värdegrundsindränkt ansökan, så är försörjningen klar.

Juridikfronten, som Nya Tider också avslöjat i reportage är av samma skrot och korn, gemensam nämnare är dålig ekonomi, smarthet och duperingsförmåga, som får vänstern att falla i trans, medan pensionärer släpas innanför skranket.

Så nu har dessa föreningar, bråda tider, med att anmäla alla som avslöjar deras byk.

Varför inte göra samma nitiska översyn på detta bidragsflöde med kulturstöd och föreningsbidrag, som inom välfärden, där medborgare som jobbar och sliter får finansiera detta rackarspel?
Enda trösten med återkommande skandaler är att kanske fler väljare nyktrar till.

Länkar:

2 tankar kring ”Näthatgranskaren Tomas Åberg granskas

  1. Undrar om det blir någon reaktion från MUCF när man förstår att man delat ut våra skattepengar till denne kriminelle person.
    Obegripligt att han får belasta polisen med ilskna uttalanden från några äldre personer som förtvivlat ser den fruktansvärda samhällsutvecklingen.
    Hur kan polisen använda tid för detta samtidigt som våldtäktsutredningar och andra grova våldsbrott inte hinns med.

Kommentarer är stängda.