”Hets mot folkgrupp” når nya höjder och ”public service är kungen av fake news”

Nu går skam på torra land!

Med ett öppet brev till nye Rikspolischefen Anders Thornborg: ”Det behövs ett krafttag mot hatbrott,” går skam på torra land.
Undertecknarna var 425 sångare från ”änglakören” med DN/kultur som dirigent (14/2).

Här redovisas de som sjunger i första stämman: 
 • Mina Dennert, journalist och grundare av nätverket #jagärhär,
 • Kajsa Klein, medieforskare, medlem #jagärhär,
 • Helle Klein, journalist och präst,
 • Ola Larsmo, författare,
 • Anette Novak, journalist och medieutredare,
 • Özz Nujen, komiker,
 • Alexandra Pascalidou, journalist och författare, m fl.

Varför upprörs de inte av Özz Nujens girighet och brott i byggsvängen? Där han förmedlade svart arbetskraft, nämligen terroristen Akilov! Men, de kanske uppfattade det som en proformance uppvisning av denne kände komiker?

”…Det var för två veckor sedan som det uppdagades att familjen till den kände komikern Özz Nujen gjorde flera överföringar till terroristen Akilov som sammanlagt uppgick till 85 tusen kronor. Komikern var tillsammans med sin syster byggherrar för omfattande renoveringar på en familjeägd fastighet på Gotland som köpts 2015….”

https://samnytt.se/exklusivt-ekobrottsmyndigheten-utreder-ozz-nujens-overforingar-till-akilov/

Men detta agerande är småsmulor jämfört med Peter Springares konstaterande om att gruppvåldtäkter är kulturellt betingade, som anmäldes som hets mot folkgrupp!

Då borde med samma måttstock gälla för polisen Mustafa Panshiri !

Han borde i jämlikhetens namn bli åtalad för samma hets. Han åker runt i landet och föreläser om ”Bacha bazi” pojklekar = större pojkar, män våldtar de mindre. En vanlig sed i Afghanistan. Rika män, ofta krigsherrar låter unga pojkar först dansa och underhålla dem, för att sedan bli våldtagna. Med ”skojgrej” + lite ånger gråt så brukar domstolarna vekna, efter några timmars samhällstjäst så kan de fortsätta att praktisera sitt hemlands seder. Målgrupp för gruppvåldtäkten ”tahrush” en arabisk sed mot kvinnor, är  främst värdländernas kvinnor, eventuellt kan den också praktiseras på en oren kvinna, som inte står ut med släktens hedersförtryck.

Men, när åklagare inte yrkar på utvisning för våldtäksmän med hänsyn till att de är välintegrerade, då förstår jag att vi redan nått till vägs ände. Läs och förskräcks!

Deltagarna till Pansharis föreläsningar är ofta kommunens tjänstemän, som  tittar  ner, för en sådan smärtsam sanning raserar värdegrunden och mångfalden riskerar att tappa sin berikning.

Eftersom den förrädiska identitetspolitiken finns i hela samhället, så kan rättsväsende representeras av muslimska tjänstemän, som utåt ger sken av objektivitet, men inåt finns Allahs överhöghet. Kompetens är underordnat identitet inom hela vänstern, vilket bidrar till islamiseringens framfart.

Ulf G Möllers berättelse på facebook
Skickade en väninna med orden ”Var försiktig”!
På facebook berättade nyligen  Ulf G Möller från Halmstad om att han varit på polisförhör efter hans inlägg, där han konstatert att muslimer och islam var ett problem. Han vägrade betala böter för, ja vad tror Ni, självfallet för hets mot folkgrupp. Han hade dock en advokat vid sin sida som stöd.  Citat:

”Jag hade alternativet att acceptera ett eventuellt föreläggande, men anser inte jag ska böta eller straffas för att jag varnar på facebook för en vidrig ideologi som islam är.
Jag gjorde jämförelsen med nazisterna på 30-talet och hur de först utmålade judar som problemet för att sen tvinga in dem i koncentrationsläger och påbörja utrotningen av dem:
En imam i Halmstad(där jag bor) föreläste i moskén och sa att homosexuella är ett virus.
Han blev inte dömd trots polisanmälan och polisutredning!
Jag sa till förhörsledaren:
Det är så det börjar: Att vissa pekas ut som problem och exempelvis kallas ”virus”. Nästa steg, är att de förföljs och mördas.
Samma faktorer som styr nazismen och dess anhängares förföljelser, styr islam och deras anhängare.
Det börjar med hårda ord och slutar med massmord och krig.
Islam är inte bara en religion. Det är en ideologi.Sånt som var otänkbart bara för cirka 10 år sen, är idag verklighet:
– Könssegregerade badtider
Böneutrop
– Barnäktenskap
Kalla homosexuella för virus
– Muslimska friskolor
– Statliga bidrag till islamistiska extremorganisationer
– Massördare som deltagit i IS folkmord, återvänder till Sverige utan rättslig åtgärd. Osv, osv.
Om islam fortsätter växa och får mer fäste i vårt samhälle,
kan vi säga adjö till demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet och homosexuellas likaberättigade.
Att jag blivit kallad till förhör som misstänkt för brottet ”hets mot folkgrupp”, visar att yttrandefriheten redan är kraftigt begränsad – ja, rent utav strypt!Jag står för att islam är ett allvarligt hot mot vårt samhälle. Och jag menar vartenda ord!”
Nu måste väl varenda medborgare inse att Wilhelms Mobergs ”demokratur” närmar sig diktatur.
 DN:s trovärdighet knakar och kulturelitens rasar

Denna tidning med Wolodarski i spetsen håller nu på att tappa trovärdigheten hos flera kollegor, för tidningen hänger envist kvar i änglakörens reportoar, trots att vissa börjat sjunga falskt.
Vi andra har i vanlig ordning sedan åratal noterat DN:s fäbless för filter med silad och vinklad information. Här råder ingen återhållsamhet med varken hatobjekt eller fake news, men när änglakörens sångare har ägnat sig åt brottslig gärning är återhållsamheten stor.  T.ex  DN skrev initialt att terroristen Akilov var en ensamvarg utan IS kontakt….

Att public Service är kungen av fake news konstaterar Katerina Janoch i sitt magasin och ger många exempel. SVT:s USA korrespondent Carina Bergfeldt borde få sparken, en vänster aktivist som glatt twittrar  och hennes hemvist lyser igenom vartenda inslag.

Men precis som enväldiga härskare med  Ja-sägare kring benen, så blundar de för verklighetens förändring. De verkar ännu tro att det är den starkare med Bonnier bakom, som vinner och har glömt Darwins lära om den mest anpassningsbare. För nu visar många politiker stor förmåga till anpassning, till vad SD sa för årtionden sedan, som bemöttes med spott och spe.

Utrensningsiver
Men, jag har fortfarande inte förstått SD: lednings överdrivna utrensningsiver bara för att komma in i finrummet. Att fortsätta att peta folk ur laget som t.ex Anna Hagwall blev, kan stå dem dyrt och göra kärnväljare förbannade. (Se kap ”Petad ur laget” i boken ”Priset” med K-O Arnstberg som redaktör).

Jag misstänker att samma gäng från ”änglakören” ovan också demonstrerade mot Reva projektet, där polis skulle sköta sitt jobb med att identifiera illegala som skulle utvisas. Om detta hade fått ske är risken stor att Akilovs 5 terroroffer hade fått leva!

Nätverket #jagärhär börjar mer likna forna öststaters angiveriverksamhet om riksdagen röstar igenom den förkastliga grundlagsändringen om reducering av yttrandefrihet med straffpåföljd om nedsolkning av Sverigebilden sker, då är det adjöss med bloggen.
Nätverket ligger redan i stratgropen  tillsammans med första stämman i änglakören för att snabbt gå till aktion.

Kanske det kan bli nya instegs- nystarts – etableringsjobb?

Viktig länk!
https://www.stoppagrundlagsandringen.com/

5 tankar kring ””Hets mot folkgrupp” når nya höjder och ”public service är kungen av fake news”

 1. Från min syster:
  ”Landet vi har är numera ett enda stort haveri med muslimska friskolor och deras kringåkande predikanter, vad finns det för framtids utsikter, rädsla och osäkerhet till samhällsbygge? Danmark säger i stället att Danmark ska förbli danskt, tänk att få höra det och bygga framtid på!”

  1. Ja, absolut, men tyvärr verkar den få allt större framgång, innan detta korthus brakar ihop.

 2. ”Regimens medier” brukar vi kalla diktaturernas radio- och TV-kanaler. Vårt SVT kallade sig själv ”fri television” förr. De tycks ha slutat använda den devisen.
  Kanske de har insett att de i någon mån styrs av vår regim, som tillsätter högsta ledningen. Därför kan exv Carina Bergfeldt känna sig trygg så länge regimen sitter kvar.

  Antologin Priset, som Harriet nämner, rekommenderas å det allra varmaste! Boken kan köpas från redaktören K-O Arnstberg direkt. Eller genom förlaget AlternaMedia, som f.ö. ger ut den omistliga veckotidningen NyaTider (sökord).

  Harriet nämner också Anna Hagwalls uteslutning. När man läst invandraren Annas egen berättelse
  (i ovannämnda bok) så är det svårt att förstå, hur en partiledning kan kasta en sådan tillgång överbord. Det torde ha varit en eftergift till partiets lögnaktiga belackare (exv 7-klövern) som lär ha skrockat belåtet åt framgången. Om SD fortsätter att borra hål i den egna skutan, så måste ett nytt parti, med plats för begåvningar som Anna Hagwall, se dagens ljus.

Kommentarer är stängda.