Visst gör det ont, när lögner brister….

Jens Ganman

Illamående

”ILLA – JAG MÅR ILLA”! Nej det är inte Magnus Uggla som skriver, utan Jens Ganman på Facebook:

Kenneth Nilsson, socialdemokratisk KSO i Örebro skriver på Facebook:
”Det här var alltså dagen då flykt från krig och misär började mätas i termer av lönsamhet. I vårt land.”
……apropå M:s utspel om att man måste börja räkna på invandringens kostnader.

Stefan Löfven (s) hösten 2015:
Invandringen blir lönsam … lite längre fram.”
https://www.youtube.com/watch?v=OdIyVETIgng

Det är den här TOTALA fräckheten hos socialdemokratin som gör att det vänder sig i magen på mig  f.d flerfaldig S-röstare.

-Hyckleriet är totalt.
-Bottenlöst.
-Patologiskt.

Att inom loppet av två år gå från att med post-kolonial brio skandera ”invandrarna ska rädda vården!”, ”vi tjänar på invandring!”, invandringen är en finfin affär!”

http://arenaide.se/rapporter/900-miljarder-skal-att-uppskatta-invandring/

https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

http://www.avestatidning.com/allmant/halsingland/nytt-snabbspar-for-flyktingar-ska-radda-varden

http://www.helahalsingland.se/allmant/halsingland/invandringen-ska-radda-lanets-aldreomsorg

…till att dra på sig en servil mask av spelad, icke-kommersiell humanism – och låtsas som det regnar.
Det är fräckhet som toppar allt. Allt.”

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Så se upp bästa läsare, illamånde behöver inte bero på vinterkräksjukan….

 

10 tankar kring ”Visst gör det ont, när lögner brister….

  1. Ja, kyrkans högre skikt följer ärkebiskopens ”Allahu Akbar” även i prakltiken. Jag upprepar min enkla förklaring till multikulturens lockelser: Vänstern får röster, högern sänkta löner och kyrkan nya själar.
   Dömda våldtäktsmän får efter utvisningsbeslut en plötslig längtan efter Jesu lära och konventerar snabbt till kristendom, för då kan utvisning ej ske till områden i mellanöstern som förföljer och mördar kristna. Fiffigheten är stor.

 1. Kan instämma till rösterna ovan att det som sker i landet ”äter på en” – vilket givetvis inte är hälsosamt – läser just nu boken ”Massutmaning” av Tino Sanandaji – en bok full av fakta om ”Absurdistan” – men luttrad och ganska påläst sedan tidigare är det inte många fakta som chockerar – vill bara ytterligare samla kunskap och bekräftelse.
  Akilov-rättegången – tänk att det inte skulle hänt om politiken och myndigheterna gjort rätt – en gärningsman som givetvis inte skulle vistats i vårt land.

  Ett stort glädjeämne idag är givetvis Guld-Stina , värmer så gott.

  >Tyvärr kom detta besked idag – ett steg i utförsbacken , se bif. länk – ny muslimsk friskola i Borås.

  http://omni.se/kammarratten-muslimsk-friskola-far-oppna-i-boras/a/8wq3aG

  1. Jättekul med en överlycklig Guld-Stina! Jag ser fram emot Rally Sweden i Värmlandsskogarna, framför TV:n i helgen. Folkfest, Vargåsens Colin`s Crest kanske får nytt bilhopprekord… Vi har många att vara stolta över i vårt avlånga land. Kristoffersson Arvikas hemmason glädjer publiken, hann vann andra klassens Rally VM i fjol, där Tideman nu kämpar på.Tyvärr räcker deras bilar inte riktigt till för att ta sig upp i första klassen, allt handlar om sponsorpengar.

 2. Patrik Engellau skriver om Tjörnbro syndromet.
  https://detgodasamhallet.com/2018/02/13/tjornbro-syndromet/#more-11317

  Ja, vi undrar nog lite till mans, hur länge ska det gå. Riksrevisionen befarar att Sverige kommer att ha uppemot 1.000.000 människor mellan 18-64 år som lever på bidrag om några år plus då förstås alla pensionärer och barn under 18 år. (Ja, idag finns det två kategorier barn, de som är 18 år eller mer och de som är under 18 år).

  1. Tack för det träffande uttrycket ”barn”, de som är > 18 år och de som är < 18 år. Träffad kände jag mig också av Tjörnbro syndromet, men historien är full av osannolikheter som blivit sannolikt med råge.

 3. Läget i riket är sådant, att det upptar mina tankar från morgon till kväll, varvid allt det som ännu är fint i livet kommer i skugga. Har hört att det på sikt kan ge ohälsa. Hur balansera detta? Tacksam för tips.

  1. Jag försöker skilja på det lilla och det stora livet, men det pågår så mycket dårskap ute i det stora, som nu tränger sig in i det lilla och får livets goda ögonblick att blekna, precis som Du upplever.
   Minnen från patienter som jag fått följa till livets slut berättar inte om applåderna på en konferens, när jag fick den åtråvärda tjänsten osv. utan ”tänk om jag en gång till kunde få sitta framför brasan med en god whisky, eller se mitt barnbarn ta studenten, åter få höra min älsklingsmusik, eller samvaro med trygga vänner, där orden får flyga fritt utan hämningar…..” Minns också en ung kille, döende i svår sjukdom, hur hans glädje värmer än idag, när han med stöd kunde få glida runt bakom ratten i en raggarbil, som fina föräldrar ordnat fram efter hans sista önskan. Tycker ofta synd om dagens kollegor, jag har jobbat med rehabilitering under 70-80-talets goda år, innan globaliseringens och EU:s friheter satte spår ända in i patientrummen och där personal kan vara rädda att säga ifrån, till kravfyllda patienter, där våra politiker ständigt oss sviker.

 4. Politik har blivit lögner i förskönad verbal förpackning.

  Tänk er att företag som lovat kunderna ekonomiska hus som visade sig kosta skjortan och vara dåliga.
  Tänk er om kunder skulle tro på förtaget då det senare lovar bra hus utan läckage.
  Få husköpare skulle tro på det.

  Varför tror många på sådana politiska löften?

  1. Det är vad jag ständigt funderar på? Är folk så hjärntvättade att de inte längre ser att 1+1=2, utan tror det är 4:a! Alltför många har väl insett att tiga och hålla med är mer lönsamt än att vara sanningssägare.

Kommentarer är stängda.