Om invandringsrelaterad brottslighet, vill regeringen inget veta

Sveriges satshemlighet
Andra samhällsföreteelser finns redovisade ner till minsta decimalkomma, men om invandringens kostnader och invandringsrelaterad brottslighet får vi inget svar. Staten använder här samma princip som migrationsverket beträffande kostnader, löpande räkningar!
Tar pengarna slut för staten, så höjs bara avgifter och skatter. Räcker inte det för att finansiera världshumaniteten, så ställer globala banker glatt upp med lån. Regeringen tycks ha glömt Perssons ”Den som är satt i skuld är icke fri,” men det är inte meningen heller, när EU:s federalister krattar manegen för NWO. Då är nationalstatens frihet ett otyg.

EU med sin gemensamma valuta gjorde Tyskland starkt, på bekostnad av svaga länder, när devalvering omöjliggjordes.

När jag ser socialdemokraten Martin Schulz i talarstolen, så mår jag illa! Tycker mig höra Deutschland uber alles bakom de fagra orden.
Vi får se framöver, hur stor hållfasthet Merkels koalition har. Nu ler Schultz stort, han som aldrig skulle ingå i en regering med CDU, Merkels leende är mer återhållsamt, när AfD fick >13 %.
Samma utveckling kan hända här, allt för att eliminera inflytande från SD. Då är ingen ansträngning för stor, för lagbrott eller att glömma vallöften, till skillnad från finansdepartementets indrivnings fogdar.

Men nu till brottslighet och etnicitet, då regeringen inget vill veta, så får vi titta 13 år bakåt i tiden!

Så här skrev Brå i inledningen till Rapporten 2005:

https://www.bra.se/publikationer/arkiv/publikationer/2005-12-14-brottslighet-bland-personer-fodda-i-sverige-och-i-utlandet.html

Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet
”Syftet med Brå:s projekt om brott bland svenskar och invandrare är att med vetenskapliga analysmetoder undersöka hur ”svensk och utländsk bakgrund” tillsammans med andra sociala faktorer bidrar till att förklara registrerad misstänkt brottslighet.
….En del kritiker har ifrågasatt nödvändigheten av en ny undersökning och menar att den är till mer skada än nytta. Det finns risk att uppgifter rycks ur sitt sammanhang och presenteras på ett sätt som förstärker ett vi- och dom-tänkande. Sådana farhågor får man inte nonchalera. Brå har dock gjort bedömningen att en kunskapsbaserad bild av svenskars och invandrares brottslighet är bättre än en som är grundad på gissningar och personliga uppfattningar.
Avsaknad av aktuella fakta om brottsligheten bland utrikes födda och deras barn underlättar att myter skapas och befästs. Om den registrerade brottsligheten visar sig vara hög i några grupper av utlandsfödda så försvinner inte problemen om man inte belyser dem och talar öppet om dem…..”

Brottsligheten hos utrikesfödda eller barn till utrikesfödda föräldrar var då högre jämfört med svenskfödda, i proportion till antalet.

Vi har inte glömt Joakim P Jonassons privata genomgång av domar i sexualbrottsmål, där han visade att 96,5 % av alla överfallsvåldtäkter utfördes av utomeuropiska gärningsmän. Men vänstern och den store hingsten Reinfeld klänger sig kvar i uppfattningen om ökad anmälningsbenägenhet.

Nu är polisen Peter Springare från Örebro anmäld för han vågat yttra, det som alla vet och ser, att gruppvåldtäkter är ett kulturellt fenomen.
Det är bara att upprepa vad en kollega till honom sade i en interjuv av Katarina Janouch, att ”i Sverige får man säga allt, utom sanningen!”

I Täby demonstrerar  ensamkommande mot kommunen, som de kallar rasistisk, för att de inte får egena lägenheter!
Att bo på hotell, med skola och riklig försörjning är således rasism i deras ögon.
All heder åt kommunstyrelsens ordförande  Leif Gripestam (M) som vägrar ta bort kommentarer efter hans inlägg på facebook, vilket givetvis får en sann miljöpartist att bli upprörd över dessa rasististiska åsikter, som varenda människa med sunt förnuft ställer sig bakom: ÅK HEM!

Hur tror Ni det ser ut idag? Jag förstår att regeringen med Morgan Johansson inte vill ha svar. Därför får BRÅ inget uppdrag.

Ps. Vad säger Ni efter statsministerns förklaringar och bortförklaringar i ”Veckans Brott” i går kväll?
Skylla på förra regeringen och slå sig för bröstet med mer resurser till polisen, fler polisutbildningar, där platser står tomma, trots sänkta krav, Camilla Kvarntoft  verkade mer  bekymrad för strängare straff för dessa vandaler, än för den stackars ICA innehavaren med sin personals utsatthet. Damen i affären gav dock klart och hedrande besked. När statsministern åter upprepade sitt ”Erbjuda andra livsmöjligheter för dessa gossar,” då stängde jag av. Ds.

6 tankar kring ”Om invandringsrelaterad brottslighet, vill regeringen inget veta

 1. Staffan . Problemenen ligger på kommande generationer. Hur i helsike tänker dagens politiker, har dom inga anhöriga. Vilka är långivarna? Härska genom att söndra . Blir mycket ledsen över problemen för barn och barnbarn. Ondskan styr.

 2. En omständighet som alltid ska vara med alt. aldrig förbises – nämligen Sveriges kommuners samlade skuldberg som för 2017 ligger på rekordnivå – vad annars.
  Här uppger med stolthet Kommuninvest att de står för ca 50% av utlåningen till kommunerna med hela 616 miljarder kronor för 2017.
  Sedan upplyses om att kommunernas samlade belåning ligger på hela ca 1100 miljarder.
  Många långivare som gläds förstås. Lägg därtill statsskulden på ca 1300 miljarder
  – den som är satt i skuld …. osv…!! Stackars framtida generationer.

  http://www.na.se/orebro-lan/kommuninvest-nar-rekordniva-kommunerna-investerar-allt-mer

  1. Det är betydligt mer än etnicitet vid brottsmål, som behöver belysas, med tack för Din kommentar +länk.

 3. Regeringen vill inte berätta om invandringsrelaterad brottslighet.

  Så är det och många är upprörda över det.
  Tyvärr har de flesta röstat för nuvarande ordning och de kommer troligen även göra så i kommande val. Det kommer i hög grad handla om högre bidrag och högre skatt.

  Gilla läget… ge bort mer , sämre välfärd, höjda skatter och ökad islamisering är att vänta.
  Svenska Kyrkan gör vad den kan för att byta landets värderingar. Familjen löses upp, föräldrar blir vårdnadshavare och Kyrkan stödjer böneutrop från minareter. Halleluja.

  1. Jag blir förtvivlad över medborgarnas svek i valbåset. Hjärntvätt, indoktrinering, godhetsabstinens, karriärbevakning, rädsla för stigmatisering, grupptryck, ja vi kan rabbla upp fler förklaringar. Men jag begriper det ändå inte hur man kan fortsätta att blunda för konsekvenserna av det multikulturella samhället. Jag blir också kluven över SD:s kamp för regeringsacceptans, som de ändå aldrig får. Att forstsätta att rensa ut minsta lilla klavertramp och ibland inte ens det (ex Anna Hagwall) bidrar också till minskat väljarstöd, nu när besvikna väljare åter charmas av Kristenssons locktoner, måste de sätta ner foten och klart visa var de står. Inspiration finns ju från Danmarks förslag beträffande asylanter, där befinner sig socialdemokraterna i verkligheten och inte som här högt uppe i det blå.

Kommentarer är stängda.