Regeringens falska vallöften

Nu kommer vallöften att stå som spön i backen, men jag råder läsare att titta i backspegeln.
Så här sa statsministern 2014:

Jag undrar vad cancerpatienter, säger i dag?

Cancerpatienter  dör i köer och i Linköping förlorar patienter synen, då läkarkris råder på ögonkliniken. Otaliga exempel finns i hela landet.

Grovt vållande till annans död
En klen tröst är att åklagare i Stockholm utreder hantering av cancerköer, som grovt vållande till annans död. ”Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge tackade upprepat nej till hjälp utifrån med att operera akut cancersjuka. Två personer i kön avled.” DN 30/1.

Här instämmer jag i Olle Ljungbecks  och  ”Aktivisterna” med  krav på riksrätt med en sanningskommission för politiker, som på många fler områden än inom sjukvårdens är ”grovt vållande till annans död.”

Sveriges sönderfall är hemgjort
Offer för mord, rån, överfall, våldtäkter, hedersförtryck, bedrägerier, allmän förstörelse, ja listan kan göras hur lång som helst.
Att skylla på konventioner och asylregler är tunt försvar, då svenska politiker självsvåldigt har utökat asylskälen med humanitära och sociala skäl, utan att höra med folkviljan.
Vilket gör att majoriteten av välfärdsmigranter, kriminella och terrorister får stanna. Och de få som utvisas hjälper och gömmer vänsterns aktivister, som finns på alla plan. Medborgare som hänvisar till lagen, svartmålas och straffas. All denna dårskap sker för att befästa landets världsmästerskap i humanitet och gynna globaliseringen, som fått fördelning och orättvisor att skena med nyliberalismens och postmodernismens teorier.

Tröst till Ebbas föräldrar?
Vad säger statsministern till Ebbas föräldrar, vars dotter var ett av Akilovs offer på Drottninggatan?
Att hon var på fel plats vid fel tid, som han sa efter mordet på en mor och son på Ikea i Västerås?
Vänsterns protesterade mot Reva projektet, där polis skulle göra sitt jobb med att upptäcka illegala, som skulle utvisas, fick avslutas, när vår landsfader vände bort huvudet.
För under socialdemokraternas moraliska paraply ryms bara vänsteraktivister med Expo, AFA, illegala, kyrkans företrädare liksom kulturelitens, dvs. allsköns falska humanister, som får bryta mot lagen. Medborgarna står utan skydd oavsett väder.

Mitt råd är samma som Tomas Gur, ställde i en ledare i SvD den 3 febr, som signaturen ”Peter” tipsade om i en kommentar till inlägget den 4/2.
Fråga inte politiker vad de vill göra, utan hur de tror att samhället ser ut om 20 år. https://www.svd.se/avkrav-politikerna-konkreta-visioner

Men med nuvarande regering vid rodret eller en allians i minoritet pga av den opålitliga Annie Lööf och samarbetsvägran med SD, så misstänker jag att verklig kursändring inte kommer att ske.

Kanske fler än Reinfeldt då vältrar sig i miljoner, som Tack från den globala eliten för att ha banat väg till EU:s bestående överhöghet mot NWO?

Eller har medborgarnas indoktrinering och rädsla för att protestera tvättats bort av verkligheten som då klättrat allt högre upp på den ekonomiska och sociala stegen?

Hur tror Ni att landet ser ut om 20 år? Det är hög tid för Folkets Protest!

2 tankar kring ”Regeringens falska vallöften

  1. Jag hoppas att Sveriges ”väljarkår” har ett gott minne, om inte så får man väl hoppas att de försöker tillgodogöra sig nyttig information som finns på nätet. Innan valet. Det finns hur mycket svikna ord och brutna löften som helst…från samtliga sjuklöverpartier. Men, två av partierna kanske har störst ansvar, detta pga att deras forna storlek gett dem en större makt än övriga partier. En makt de govt missbrukat. Det kommer förhoppningsvis visa sig i årets val…(må M och S krympa ihop och tyna bort, de har gjort sitt…Amen.)

    1. Din förhoppning delas av många. Hoppet är det sista som försvinner i denna osköna värld.

Kommentarer är stängda.