Regeringen klär bruden inför valet!

Brudklänningen kostar 63 miljarder, med delfakturar fram till 2020 av våra skatter. Inte konstigt att detta utarmar välfärden för alla skattebetalare.
Om regeringens fula tricks för att få ner invandrarnas arbetslöshet inför valet, skriver gästskribent Jan Ivarson, politisk obunden om i detta inlägg.

Här ledsagar brudgummen sin brud till vallokalen den 9 september!
………………………………………………………………………………………………….

”Migrationspolitiken belastar statistiken för arbetslöshet.
Då är goda råd dyra. Miljardstöd med skattepengar är ett sätt att få ner siffrorna. Man tar lite hänsyn till om de nya jobben behövs. Mycket pengar står på spel. Kreativiteten är stor i kommunerna som ser manna falla från himlen. Din kommun har väl inte missat erbjudandet?

Extratjänster kallas lösningen. Bara kommuner får del av dem, inte privata företag. I 22 kommuner betalas extratjänsterna med 18 700 kr/månad. I Nacka är medellönen 22 200.

Sandviken, kommunen som ansåg sig ha lönsam invandring, har uppfunnit fyra nya jobb – Cityvärdar. De skall skapa trygghet för kommunens ungdomar som är på väg att hamna i utanförskap.

Arbetsförmedlingen betalar och SIF svarar för värdarnas utbildning. Det skapar jobb på flera ställen.

I Olofström är målet 60 extratjänster för språkstöd på arabiska och dari. Det finns ett språk som heter så. En variant av persiska som talas i Afghanistan. Hur det blir med extratjänster till svenskundervisning är okänt. Inte så viktigt när det finns tolkar och de vill inte bli av med sina uppdrag.

Skattebetalare kan befara extratjänster för Bidragsinformation, så ingen går miste om sina rättigheter. Namnet känns möjligen lite utmanade så det behövs något bättre som Samhällsinformation för Nyanlända.

Gamla svenskar behöver extratjänster. De har svårt att hantera datortelefoner och möjligheter för sjukvård och kostnader. De hänvisas inte sällan till att ange siffror för sina behov på mobiler de inte har eller förstår sig på. Gamla svenskar anses nog inte utgöra en minoritet som behöver extratjänster. De flesta har barn som får hjälpa dem. Tyvärr bor många barn på stort avstånd från föräldrarna. De kan ha flera föräldrar från olika samboförhållanden att ta ansvar för. Här bör en feministisk regering tillhandahålla extratjänster, så kvinnor inte överbelastas med fler gamla släktingar än de klarar av. Situationen kommer i någon grad att underlättas genom avsaknad av en förälder för inseminerade barn.

Regeringen hoppas på över 11 000 personer i extratjänster. Den kommer år 2020 ha lagt drygt 63 miljarder kronor på att förbättra arbetslöshetsstatistiken. Det är mer än den årliga försvarsbudgeten – för att kosmetiskt förbättra i huvudsak importerad arbetslöshet. Permanenta jobb lär det inte bli.

Som god svensk förväntas du rösta för mer av detta och för höjd skatt!

Underlaget är hämtat från Uvell.se där det finns mer att läsa.
https://uvell.se/2018/02/02/regeringen-och-bonussystemen/

………………………………………………………………………………………………………..

Läs gärna om hur regeringen mutat kommunerna med sin klassiska socialdemokratiska politik, dvs. att gömma undan arbetslöshetsstatistiken.

Ps. Vill Du skriva ett gästinlägg? Skriv bara ”Gästinlägg” i en kommentar, så skickar jag min mejladress till Dig! Ds.

 

 

5 tankar kring ”Regeringen klär bruden inför valet!

 1. Såg just Rapport och de håller på som vanligt. Vinklat!!
  Ett inslag från Vs möte där man talade om framtiden och vad de vill. Sedan ett inslag om SD MEN där talade man om deras bakgrund, den är ju inte fin MEN det är inte heller kommunisternas.

  1. Tack för ”mitt i prick uppmärksamhet”. Allt för många väljare märker inte se bakåt med Sd och framåt med 7 klövern.

 2. Från min syster.
  Det tar aldrig slut på landets haveri, men nu gäller det att trumfa över varann inför valet! Jag blir alldeles förvirrad, nu vill Svantesson att vi ska få veta migrationens kostnader, visst bra så, men var hon inte med i öppna hjärtans….vad tyckte hon då? Det är bara att konstatera att jakten på väljarna har börjat!

  1. och det samfällda ”vi skall inte ge sverigedemokraterna politiskt inflytande” fortsätter som vanligt. inget nytt där inte

 3. Tja, i morse, alltså Lördag morgon, såg jag en korrekt arbetsklädd kommunalarbetare som tömde papperskorgar på en huvudgata i Stockholm kl. 04,15. Så med OB- tillägg och helg- och skiftersättning så kommer det att bli väldigt dyrt. Fattar ju inte varför man inte kan byta plastsäckar i papperkorgarna på vardagar och dagtid!

Kommentarer är stängda.