Tänkvärd förklaring till uteblivna SD-samtal!

Från en mejlvän kom följande förklaring till alliansens hårdnackade motstånd mot SD samtal.
Därutöver tror jag att signaturen ”Hans K” hade rätt i sin kommentar den 4febr om landets alla vägar till helvetet, att Annie Lööf är Bilderbergarnas förlängda arm till NWO.
……………………………………………………………………………….

”Jag tror egentligen inte att politikerna i PK-partierna ogillar SD:s politik. Annars skulle de ju inte sno SD:s program nästan rakt av.

Det är så här: De vet att Åkesson hela tiden har haft rätt i migrationsfrågan, och att PK-partierna har gjort fel i densamma. Det tar dem så hårt, att det enda sättet att skydda sig mot smärtan är att förneka sina fel. När Åkesson ständigt påminner dem om deras klavertramp, så river han av skorpan på deras sår. Han blir symbolen för deras dåliga samvete. Därför avskyr de honom, istället för att kritisera sig själva för sina misstag.”

3 tankar kring ”Tänkvärd förklaring till uteblivna SD-samtal!

  1. Så genomskinligt detta skådespel är! Ändå lär mellan 70 och 80 procent av väljarkåren rösta för nuvarande modell i politiken, och blott mellan 20 och 30 procent för en ändring värd namnet.
    Beror det på det grepp som regimens medier har om folket?

    S och M är tydligen på väg att flyta ihop. Med tiden även flytta ihop, kanske. Jonas Sjöstedt har rätt i sin analys, att S är på väg åt det hållet.

Kommentarer är stängda.