8 tankar kring ”Befinner vi oss i ett dårhus, under en partiledardebatt?

 1. Vad skall man tro om väljarna?
  De klagar på trygghet och vårdköer men röstar på sju partier som skapar mer att klaga på.
  Som man sår får man skörda.

  Orsak: Långvarig indoktrinering av gammelmedia.
  Media ägnar tid åt att kritisera president Trump men inte ett ord om den största lögnen i modern tid – att invandring behövs som arbetskraft och är lönsam.

 2. Ja nu vill alliansen att nyanlända skall in i frivilliga försvarsorganisationer. För att integreras i samhället. Hur i hela friden tänket alliansen?

  1. Min syster fick uppmaning från en pensionärsförening,att hysa en ensamkommande med mat/husrum under tiden för överklagande av asylbeslut, där det står att han skall ut. En diakon från vår vänsterockuperade kyrka låg bakom denna i hans tycke ”goda gärning.” Tror att framgången uteblev.

 3. Precis så är det! Det är därför så många, mig inräknat, mår fysiskt illa varje gång man får se detta spektakel på TV. Med hänsyn till att det är valår, kommer jag att hålla min TV avstängd mesta tiden för att helt enkelt överleva mentalt.

  1. Jag håller fullt ut med Dig. Det är som att befinna sig i ett gigantiskt lögnhus, där alla står och pratar om problem (förlåt utmaningar) som de själva har skapat. Asylstopp samt verkställ utvisningar är den enda framkomliga vägen, som inte får beträdas. När politiker gör undantag från regler de själva skapat av känslo- och maktbegär då är utförsbacken brant.

   1. Ordet problem var det länge sedan jag hörde i MSM . Kanske dags för SAOL att skota ordet då det numera aldrig används.

Kommentarer är stängda.