Verkligheten är SD:s bästa vän!

Egentligen skulle SD inte behöva göra ett dugg, utan ta efter alliansen, som suttit med armarna i kors under hela oppositionens fyra år. För verkligheten är i dag SD:s bästa vän!

Fyra mord och åtskilliga skottlossningar under bara två av årets första veckor, är nytt rekord! Vad ska ansvariga politiker nu skylla på?
När armband, fika och dialogpoliser hjälper lika lite som fler fritidsgårdar och deras bortförklaringar, nu med trångboddhet, precis som om inte andra medborgare är trångbodda i bostadsbristens Sverige.


Förflyttning av brott, från Tensta till Täby
Nu har flera av berikarnas avkomma i andra/tredje generationen, flyttat ut sina jaktmarker  till medelklassens bostadsområden, i sällskap med många ensamma män, som fått avslag på sin asylansökan, trots vänsterns nödrop, att ingen människa är illegal!

I medelklassens bostadsområden finns innehavare av dyrare märkesjackor och mobiler av senaste modell att råna, än i Botkyrka, Tensta och Rinkeby.
Kanske har volymen också minskat av bilar att tutta på, med ägare, som haft fallenhet för försäkringsbedrägerier och därför måste deras avkomma utvidga sitt inkomstbringande territorium?

Men i Nacka, Täby, Danderyd, Lidingö osv finns också mer ”muskler” i form av höginkomsttagares nätverk, som blir betydligt svårare för vänstern att nonchalera. För dess elit kanske det är dags att kliva ur sin skyddade limousine till kollektiv trafik och byta champagnen till budget vin?

9-åring rånad på väg hem från skolan
Nyligen blev en 9-åring rånad i Nacka på väg hem från skolan, vars pappa blev riktigt förbannad.
https://samnytt.se/nioarig-pojke-knivranades-pa-vag-hem-fran-skolan-i-nacka/

”Ni fega kräk med maskerade ansikten som knivrånade min 9 åriga son på väg hem från skolan idag, jag vill förutom att meddela att ni förmodligen gett honom spår för livet och rädsla att gå hem själv från skolan”, skriver pappan i sitt inlägg som fortsätter:
”men också en vädjan att ni för ert eget bästa håller er långt borta från Nacka och Järla Sjö området med omnejd inom den närmsta tiden.”
Vem, vet han kanske blir anmäld av Expo för olaga hot?
Så skottsäker väst och/eller poliseskort kanske blir framtiden för skolungarna i välmående områden? Men då måste Nacka kommun dra ner på sina inköp av dyra bostadsrätter till nyanlända med deras fruar.

Vi får ändå glädjas åt att moderaternas fäste i Nacka har fått sig en törn, när den hyllade mångkulturen nu också finns bakom knuten.

”Kom inte till oss” förändring av budskap 2018??
Jag undrar om Annie Lööf, som bor i Nacka med sin make och dotter, skulle ropa lika högt ”Kom till oss!” som hon gjorde på centerns partistämma hösten 2013, om hennes dotter om några år skulle bli knivhotad och rånad på väg hem från skolan? Eller vad värre är indragen i ett buskage och förvandlas till en mottagande kropp för ”tahrrush” lek.

Kanske hon då skulle byta utanförskapets förklaringsmodell till enbart djävulskap från dessa utomeuropeiska män, som inte är integreringsbara?

En ”skoj-grej” låter det om de mot förmodan skulle släpas inför domstol, som får nämndemän att vekna och hjälper inte denna förklaring, så är de vips under 18 år och då är de baaarn. Och om någon skulle överbevisas om att vara över 18 år, så kan han ändå inte utvisas. För då riskerar han liv och lem, kvinnors liv och lemmar är underordnat i regeringens välvilliga tolkningar av konventenioner.

Militär vid upplopp?
Militär borde sättas in vid förortens upplopp, var ett av Åkessons förslag i riksdagsdebatten den 17 januari, som statsministern inte vågade avfärda i Rapport samma kväll. Insikt har denne slipade fd fackboss, att vid känsliga företeelser får inte tugan slinta. Men Morgan Johansson försökte snabbt bortförklara chefens halva ja, med att  det inte var aktuellt.

Vilket föranledde en mejlvän att skriva följande:
 Morgan Johansson är emot att polisen tar hjälp av armén vid aktioner i no go-zonerna. Man hänvisar till Ådalen 1931, när militär öppnade eld mot ett demonstrationståg, varvid fem pers dödades. Men där var det ju fråga om fredliga obeväpnade arbetare.
I no go-zonerna är det tungt beväpnad maffia. Klart att armén ska försvara vårt land. Där finns ju ett hot. Men Hultqvist försöker få oss att se ett hot i Ryssland istället. Där är inget hot.  Hoten finns redan i Sverige.
Maffian kan inte jämföras med fredliga arbetare i Ådalen och ta det som skäl för att inte låta försvaret försvara oss, är bara ett tecken på att varken försvarsministern och justitieministern inget förstått.”

I stället för att lyssna på svadan från 7- klöverns politiker om fler poliser och bortförklaring av ansvar, så läs denna krönika av Katarina Janouch, där vartenda ord är sant.

Citat
”Det pågår ett multikulturellt vansinnesexperiment i Sverige och det är de mest utsatta som betalar. Politiker och deras allierade medier ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet när de säger att vanstyret av landet inte ställer grupp mot grupp. Men det är precis det de gör, de ställer fattigpensionärerna som byggde landet och som nu inte har råd att få sina tänder lagade mot illegala migranter som får tandvård för en 50-lapp trots att de aldrig bidragit med en krona till välfärden, de ställer svenska småbarnsföräldrar mot familjer som har uppehållstillstånd i andra länder och ändå vill roffa åt sig svenska bidrag, de ställer multisjuka och funktionsnedsatta mot friska polygamister, cancersjuka mot förtryckta kvinnor som sitter hemma för att de förbjuds att arbeta, skattebetalare som varje månad betalar tusentals kronor mot dem som inkasserar dessa pengar i felaktiga bidrag, liv och hälsa hos unga tjejer mot omtanke om tusentals män som är här på felaktiga grunder, ljuger om sin ålder och utarmar det svenska bidragssystemet. De skapar hat och polarisering i samhället då dessa orättvisor slår i ögonen. De ställer oss alla mot varandra förblindade av sin förvridna självbild av att de på något sätt bidrar till en bättre värld….”

 

5 tankar kring ”Verkligheten är SD:s bästa vän!

 1. Sanningen är bra. Tyvärr har den svårt att nå fram p.g.a media ägs av dom som inte vill att folket skall få fakta. MSM är otroligt starka, får mig att tänka på David Rockefellers uttalande 1993 nu har vi kontroll över västs media.

 2. Tycker detta inlägg är så viktigt att betrakta och betänka – under rubik ”protest”

  Här en dagsfärsk artikel med foto från norska document.no –
  Frederika Mogherini EU:s säkerhets/utrikesminister som så varmt välkomnar Palestina´s Abbas till ett möte i Bryssel – så vämjeligt att se hur vördsamt och med respekt blir välkomnad. Titta och läs – viktig information!

  https://www.document.no/2018/01/22/mogherini-eu-kompenserer-for-trump-og-blir-mer-pro-palestinske/

 3. Ja, Harriet, verkligheten är bästa vännen. Därför gäller det för PK-medierna att stegra dimbildningen, så väljarna röstar ”rätt” .

   1. Ja, eller grönt.
    Men i båda fallen hade färgerna en annan betydelse annodazumal, jämförd med idag.

Kommentarer är stängda.