Har ordet rasist mist färgen?

Här begrundar en mejlvän begreppet rasist

 ”Förr kunde man inte kritisera migrationspolitiken, utan att bli kallad rasist. Men nu kan man det utan problem.”

De som säger ovanstående är ofta journalister, politiker och andra samhällspersoner, som alltså vill hävda hur synd det var om dem förut, och hur bra det har blivit nu.

Detta är en ren bluff. Dessa personer har aldrig uttryckt något negativt mot den politiken. Tvärtom, de har hyllat den, och då aldrig behövt bli beskyllda för rasism.

För en Sverigedemokrat gäller dock inte ovan sagda, då han/hon inte alls har fått någon upprättelse i detta. Påståendet, att kritiken skulle vara borta, gäller bara för personer som aldrig berörts av den. Men absolut inte för Sverigedemokrater, som ju fortfarande kallas rasister.”

2 tankar kring ”Har ordet rasist mist färgen?

    1. Instämmer! Trots att det är den islamistiska terrorn av IS och liknande rörelser, som står för majoriteten av alla offer, så fortsätter media med sina politiska uppdragsgivare att envist bara titta år höger.
      Hur många mord, skjutningar, rån, vandaliserngar, våldtäkter har anhängarna till Nordfront utfört jämfört med föroretens kriminella invandrargäng, men det sistnämnda anges aldrig. Möjligen i ett känslofyllt snyftprogram eller i reportage av en journalist som vill ha jobbet kvar.

Kommentarer är stängda.