”Charaden måste få ett slut!”

Charaden måste få ett slut  skriver Hanif Bali (M) på Facebook.

På tal om åldersbedömningar, läs detta inlägg  Ni som protesterar mot dess påstådda osäkerhet.

”Möt Muhammed Husseini, den ”17-åriga” afghanska medborgare som greps vid Medborgarplatsen när han knivhögg en polis i nacken. Jag har nu läst hela förundersökningsprotokollet.

Han har tillfälligt uppehållstillstånd, och har varit bosatt i Iran innan han december 2015 migrerade till Sverige, då uppgav han sig vara 16 år. I samtliga anteckningar vuxenvärlden har om honom tycker de alla att han verkar och ser ut att vara mycket äldre än sin uppgivna ålder. Ändå stoppar ingen charaden.

Via sin kurator framkommer även till socialtjänst, god man och HVB-hem att han egentligen är 25 år – samtliga larmar Migrationsverket. Han beskriver i detalj att han både jobbat inom textilindustrin och som specialistsvetsare inom höghuskonstruktioner i Iran med personalansvar.

Trots detta får han fortsätta dalta runt på barn och ungdomspsykiatrin, man tar honom till barnakuten, när han vägrar äta mat och han ej sköter sin personliga hygien.

BUP lyckats kontakta hans familj i Iran där de pratar med hans lillasyster som är 23 år gammal. Hans andra lillasyster är 21. De bekräftar att han är det äldsta barnet. Tid är relativt som Einstein sa, så vi inväntar nobelpriset i fysik till killen som uppenbart uppfunnit en tidsmaskin.

Han erkänner själv att han är mycket äldre än 17 – han säger sig vara 25 – och att han vill återvända till sin familj i Iran – trots att han sökt asyl för skydd mot läget i Afghanistan.

Trots detta får han uppehållstillstånd i Sverige av Migrationsverket och plockar ut ett främlingspass – socialtjänsten bokar honom nästan omgående en hemresebiljett med öppen återresa. Efter några månader i Iran återvänder han.

När han kommer tillbaka från Iran dyker han upp hos migrationsverkets reception i Basiji-uniform, en shiaextrem paramilitär milis underställd Sepah, den islamska revolutionens väktares armé. Kort och gott är det prästerskapets egna privata armé på 125 000 man.

Inne hos Migrationsverket repeterar han återigen att han inte är 17 år utan är 25 år gammal. Ändå lyfter ingen ett finger för att flytta åldersbedragaren från HVB-hemmet.

När han börjar skolan till hösten lyckas han på första veckan både hamna i slagsmål och hota ett par elever.

Både God man, HVB-boende och HVB-vårdare berättar i förhör att han flertal gånger var på demonstrationen. Husseini vittnar själv att han varit på demonstrationen vid 8-10 dagar.

Efter att han huggit polisen i nacken på sittdemonstrationen på Medborgarplatsen sprang SVT till asyl- och vänsteraktivisten Fatemeh Khavari och helt utan kritiska frågor lät henne förneka all form av koppling mellan knivmannen och demonstrationen.

I förundersökningningen kan vi läsa att en av Husseinis vänner sagt Khavari kontaktat honom och sagt att hon ska ordna advokat åt honom. Det är kanske därför hans försvarsadvokat egentligen är expert på migrationsjuridik och ej brottsmål.

Ibland får jag frågan varför jag utrycker mig så provokativt om åldersfusket – detta är orsaken. Om åldersfusket ej vore så tabubelagt av de ”anständiga” hade denna individ inte varit på fri fot i Sverige och kunna attackera poliser och misshandlat elever.

Bästa sättet att bryta ett tabu är att attackera det rakt på. Charaden måste få ett slut.”

……………………………………………………………………………………………………

När skall väljarna inse att denna regeringscharad måste få ett slut!

Kanske detta svar på Hanif Balis facebooks inlägg kan hjälpa till.

Anna Lindeman skriver följande som kommentar på Hanif inlägg jag  återgav ovan: ”Tack Hanif och jag instämmer i allt du skriver. Jag har jobbat med akut psykiatri/psykos SU Sahlgrenska i många år, just nu tagit paus pga det kaotiska klimat som råder.

Dessa Muhammed Husseins har vi inom sluten psykiatri, när de utnyttjat allt som går i samhället. Utvisning som ej sker av Dan Eliasson och hans ”kanelbullar”, de bor och tar plats för akuta patienter. De är skyddade av den svenska sjukvårdslagen, ingen kan hämta dem och utvisa dem. De är vidriga mot oss personal, vi är horor vi ska våldtas för vi är redan orena, vi ska dödas, vi kvinnliga SSK får inte arbeta med vissa pat enligt SU ledning för vi ska anpassa oss till pat kultur och ursprung etc etc etc ….

Det finns ett aktuellt pågående ärende gällande detta ämnet mellan mig och min arbetsgivare/.

Jag har tagit Time Out…. I’m Feed Up”

Jag vet inte om det är ok för dig att citera eller inte.”

……………………………………………………………………………………………………

Här kommer mer för de riktigt korrekta (som troligen inte läser denna bloggs inlägg)
http://www.friatider.se/afghanledare-fick-asyl-nu-r-han-p-semester-hemma-hos-familjen-i-mellan-stern

En kommentar:
Patrik Wilke@Zeilon

”Hur i HELVETE kan man ha asylskäl om man DIREKT efter uppehållstillstånd åker hem till föräldrarna & hälsar på?!
Asylskäl. Innebär. Att. Man. Fruktar. För. Sitt. Liv.
Om inte detta är bevis för hur jävla korrupt & trasigt asylsystemet är så vet jag fan inte längre”

I Sverige tolkas som asylskäl att man fruktar ett sämre liv i hemlandet än i välfärdstaten!

Avslutningsvis skriver Ivar Arpi i SvD den 15/1 att ”Åldersbedömningarn har  blivit en cirkus.” Men jag vill tillägga, med en mycket olämplig cirkusdirektör!

 

 

 

3 tankar kring ””Charaden måste få ett slut!”

  1. Chockerande, fruktansvärt, sanslöst, ofattbart !!! Hur kan detta få ske i Sverige. Hur stor del av Sveriges befolkning har tagit del av denna information. Hanif Bali är moderat riksdagsman, diskuteras sådant här i partiledningar, riksdag och regering eller blundar alla hårt. Varför reagerar inte migrationsverket, vem betalar flygresorna till och från Iran. Om detta är känt av våra styrande hur kan de då utsätta sin egen befolkning för denna charad och låta oss betala för detta via skattsedeln. ”Den humana stormakten”, humanitet mot alla utom den egna befolkningen. I år är det val, finns det något parti som inte deltagit i dessa charader, rösta då på detta.

  2. SD: s kritik av migrationspolitiken har varit relevant hela tiden. Det är detta som delvis varit problemet och som låst de övriga partierna i en PK- kramp.

Kommentarer är stängda.