Åldersbedömningar kritiseras via upprörd media

Nu blir jag orolig på riktigt.
Jag håller med Morgan Johansson!

Ännu står han pall för journalisters upprörda frågor och stöder Rättsmedicinalverkets (RMV)bedömningar. I vissa fall är MSM intervjuare verkligen på alerten, men andra gånger låter de politikers floskler oavbrutet få strömma, utan en enda adekvat följdfråga.

Att åldersbedömningarna från rättsmedicinallverket (RMV) ifrågasätts kunde jag räkna ut med rumpan. SvD har under de senaste veckorna fokuserat på osäkerheten i bedömningarna, oftast med samma källa; experten Andreas Schmeling i Tyskland.

Han kanske vädrar morgonluft för sin egen firma?
Eller vill han skydda det tyska folket från skenande brottslighet, som dessa utvisade  män gör sig skyldiga till?

RMV och Socialstyrelsen i maktkamp?
Monica Rodrigo GD för RMV känner sig trygg med bedömningarna, liksom inrikesministern. Men nu sticker avdchef Agneta Holmström på Socialstyrelsen ut och säger att ingen medverkan skett av deras experter.

Kanske är det därför hon är sur?

Totalt bortglömt verkar vara frivilligheten, personalens varningar om detta fusk från många HVB hem och att dessa bedömningar bara utgör en del i hela asylprocessen.

Det finns heller ingen lag som ger alla minderåriga rätt till asyl.
Vilket alltför många medborgare tycks tro.

Kom till Sverige lilla vän, så ordnar vi bostad och hem, snart får Din familj komma efter, så Du slipper skypa dem. Bidrag finns i överflöd, så Ni aldrig mer skall lida nöd….tror jag är utgångspunkten hos mångkulturella som vägrar se hur riktiga flyktingar i lägren överges.

Hoppas att  Morgan Johansson nu står på sig och inte velar till det, som statsministern gjorde med förslaget om gymnasieamnesti, när miljöpartiet satte ner foten.

Under en  julmarknad  besökte en skolklass vår julpyntade trädgård, där ett ensamkommande ”barn” skiljde ut sig från klassens unga, en meter längre och med betydligt äldre utseende än sina klasskamrater. Men med värdegrundsindränkta lärare så lär inte stöd saknas. Att det blir mindre kvar till andra elever ingår inte i det lika värdet.

Jag orkar knappt orda om dessa självklarheter med ålderslögner längre, det finns otaliga bevis för att majoriteten har ljugit om sin ålder för att permanent få tillgång till välfärdsstaten + lite mer. Därutöver finns möjlighet för familjen, ibland fru och barn att få komma efter, till detta generösa land, där asylregler tänjs ut som ett gummiband.

Skolor terroriseras, ofta utan påföljd
På många skolor har gossar med invandrarbakgrund tagit makten, de terroriserar andra elever, främst rädda flickor och lärare. Men rektorn lägger vanligtvis locket på för det gäller att behålla skolpengen och visa sin utanförskapsförståelse för skolverket. Att andra elever får bli krockkuddar är ovesäntligt och att deras kunskpasinhämtning reduceras är heller inget som berör vår barnrumpa till skolminister.

0 vision i trafiken har gett resultat, men i skolan är det fartdårarna i bråk och stök som premeras med förståelse och belönas med nya tillskott från vår verklighetsfrånvända regering, medan  duktiga och studiemotiverade elever sätts på undantag.

Nu är det sk bangers, enormt kraftiga smällare  som utgör komplement till bilbränder i Tumba, Ronna och Södertälje. I vanlig ordning kan ingen av dessa odågor fällas för brottet, även om polisen finns i skolsalen eller utanför i det offentliga, numera krympande rummet

Fridolin han bara öser på med extra skolmiljarder, till hans favoriter i utanförskap och om han nu hinner med ”bussning” av stökiga elever till väl fungerande skolor, så har han uppfyllt jämlikhetsmålet, dvs att alla skolor blir lika dåliga.
Detta är identitetspolitikens omhuldade solidaritet!

Avslag med dubbelmoral
Blir det avslag så går dessa gossar/män under jorden, så kyrkan, många i PRO, vänsters alla korrekta förgreningar får ligga i med husrum och mat, för att förhindra utvisning.

I Stockholm, Göteborg och Malmö är rödfärgade socionomer snälla och delar ut försörjningsstöd till dessa, illegala män, vilket jag anser vara tjänstefel och borde rendera avsked. Polisen kritiseras sedan av regeringen för verkställande av för få utvisningar, samridigt  som den gynnar förhindrandet av sina supporters. Snacka om dubbelmoral!

”Tusentals går under jorden inför avvisning-polisstatistik osäker.” Mörkertalet är mycket stort, utöver dagens 12.268 personer som är efterlysta och har gått under jorden (SvD 11 jan).

Sedan lade dessa goda medborgare ner blommor, gjorde handhjärtan och grät vid terrorns minnesplats, efter Rakhmat Akilovs framfart den 7 april i fjol, som skördade fem människoliv (min dotter hade tur, som dessförinnan hade passerat Drottninggatan).

Akilov hade avviket från sitt boende, så utvisningen kunde ej genomföras. Hans ev. hjälpare borde straffas likaså, inklusive alla som gömmer dessa brottslingar, oavsett asylanters gråt i media, SVT samt kyrkans hycklade om människor i nöd.

Har man skyddsbehov och fått asyl, då får man stanna, har man fått avslag så ska de lämna landet, sa statsministern för jul.

Efter jul blev det tvärtom!

Glöm bara inte bort att nej i valrörelsen lätt kan bli till ja efter valet.

3 tankar kring ”Åldersbedömningar kritiseras via upprörd media

 1. Bra reflektion av syster. Ja pengarna är minsta problemet , finns obegränsat för dessa ändamål tydligen.
  Tänk att Sverige alltid ska vara annorlunda, sticka ut när våra grannländer har fungerande ålderstester/bedömningar sedan flera år enligt Merit Wager som på sin blogg
  (meritwager.nu) intensivt senaste månaden beskrivit den ”cirkus” som pågar här i landet,.. endast i Sverige.

  Konspiratoriskt tänkande blir lätt som i så många andra ärenden – att det är ett avsiktligt förhalande av processen för att förvilla begreppen för allmänheten och att i slutänden så många som möjligt ges möjlighet att stanna och att det förhoppningsvis ska upplevas som okey, givetvis med stor hjälp av ex. #vistårinteut och liknande
  godhetsrörelser. Betänk att vi har redan en osund fördelning pojkar-flickor i åldern 14 -17 år med kanske 125 -100 till fördel för pojkarna (unga männen) – uppmärksammat
  internationellt. Lägg därtill alla unga män i s.k. vapenför ålder från MENA-länderna som kom hösten 2015 – en skrämmande utveckling.

 2. Från min syster:
  Ja, jag bara undrar hur mycket kostar dessa undersökningar för att fastställa ålder, var tar men dessa pengar ifrån? Vilka plundras? Hela Sverige som en stor julgransplundring. Varför tar vi inte del av andra länder. I Schweiz måste man kunna försörja sig, annars får man inte bli medborgare.

  1. Alla områden plundras med hyvel bl a för att studier skall få vara asylskäl.
   Se på järnvägen med haverier varje månad.
   Tänk på Trollhättekanal som behöver byggas om för miljarder kr för hålla vänertrafiken igång. Se på försvaret som är svältfött och se vad som börjar ske i kommunernas äldrevård. Kolla Alternativkostnaden på Youtube.
   Se på polisen som inte klarar av ökad befolkning med ökad och svår kriminalitet. Tänk på alla vårdköer. Tänk på hur landet kan plundras av stölder som förs ut ur landet för att tullen är underbemannad och inte alltid vågar be inresande gå ur bilen för de kan vara beväpnade. Se hur medellösa personer kan äga 100 bilar och ha böter utan att bilarna tas i beslag.
   Löfven får nog tillsätta en ny myndighet.

Kommentarer är stängda.