Veronica Palms klagan får dåligt gehör

”Roliga kommentarer på en puckad kommentar av lika puckade Veronica Palm.”
mejlade en väninna med anledning av hennes klagan på twitter:

 ”Hur länge är det rimligt att en bil står kvar när den är helt bränd? En vecka har den här stått på vår väg till centrum?”

Här är en av kommentarerna:
https://mobile.twitter.com/veronicapalm/status/948219365060698114
Miss TNT
Svar till @veronicapalm
Men stackars dig, har du varit tvungen att se verkligheten i en hel vecka? Den verklighet som du själv varit med och skapat och så tydligt fortfarande vill öka på. Välkommen till den värld vi andra lever i dagligen. Du är ju för fan skrattretande!”

 Det finns inget att tillägga mer, än en länk till detta klagande pucko, som inte ger sig. Här är nästa puckoinlägg: https://mobile.twitter.com/veronicapalm/status/949784699093823488

Veronica Palm gör det igen! Kommentarerna är roliga  och tänkvärda!

Skattepengar till tramsig offentlig konst finns det gott om , medan resten av Sverige knäar.

Eftersom statistik om den invandringsrelaterade brottsligheten här hemma får göra halt, så kanske likanade siffror från socialdemokraternas favorit, migrantmodern Angela Merkels Tyskland kan tränga sig in. Där migranter gör sig skyldiga till flertalet våldsbrott och med samma bortförklaringar precis som här. Men det visste vi redan.
http://www.bbc.com/news/world-europe-42557828

Jag ser inget hopp, så länge som den värdegrundsindränkta vänsterns råd lyder: Fler poliser, fler jobb, mer bidrag, bättre fritidsgårdar, bättre skolor etc
Aldrig färre invandrare!

Fler borde göra som Olle Ljunbeck demonstera ensam med ett plakat om att rädda Sverige.Det blir nog vi pensionärer som får tåga ut, för de mitt i livet måste ha sin försörjning, när de ser hur illa det  går för sanningssägare, som öppnat munnen. Här går det snabbt för rättsväsnedet med böter, straff och avstängning från internet konton.
Men, när det gäller utomeuropeiska mäns våldtäktslekar,  då har rättvisan inte bråttom. Inga förövare finns. DNA spår var utan värde i Fittja fallet, tänk om offret varit Veronica Palm i stället! Då hade dessa gossar funnits inom lås och bom, trots hennes mantra om allas lika värde.

 

En tanke kring ”Veronica Palms klagan får dåligt gehör

  1. 7-klövertablissemanget kännetecknas av att bara diskutera problemområden som råkat blir framträdande samtidigt med massinvandringens utbredning. Ingen vill ifrågasätta varför problemen ökat. Det skulle kunna tolkas som främlingsfientlighet och värst av allt, gynna fel parti.

Kommentarer är stängda.