”Om alla visste detta om EU skulle unionen falla isär på nolltid”

Samma arkitekt bakom NWO och Hitlers vision om världsherravälde!

Ingemar LjungqvistAlmanova, fd redaktör på 2000-Talets Vetenskap, skriver i ett debattinlägg på NewsVoice den 12 december, som får mig att rysa.
https://newsvoice.se/2017/12/12/ingemar-ljungqvist-eu-walter-hallstein/

(Länken kommer från signaturen ”Savalle” i en kommentar efter inlägget den den 13 december)

”Ingress: Walter Hallstein var författare både till Tredje Rikets visioner för att uppnå herravälde likväl som EU:s visioner, avslöjar undersökningar.
Ingemar Ljungqvist skriver att dessa uppgifter kan ha påverkat att England valde Brexit och att sanningen om EU:s uppkomst kan få hela den europeiska unionen att falla isär, förutsatt att tillräckligt många EU-medborgare får kännedom om nazisympatisören Walter Hallsteins inflytande”

Att EU är en rikemansklubb och att det folkvalda parlamentet utgör en kuliss av skendemokrati har jag misstänkt länge, men om Walter Hallstein (1901-1982) visste jag inget.

Nu får jag veta att han var jurist och tysk politiker. Han lade grunden till kål-stålunionen och blev senare EU:s ordförande under 1958-1967. Att han inte blev återvald berodde på, att det körde ihop sig med de Gaulle om jordbrukspolitiken.

På Wikipedia står att han var ”federalist och en stark och dynamisk ledare.”

Men i Ljungqvists artikel får vi veta vad som suddats bort ur hans livsgärning.

Han var Hitlers kompanjon!
Hallstein var tidigare arkitekten bakom Hitlers nya världsordning, som låg bakom visionen om det Tredje Riket!

Så dagens planer på NWO är bara en repris från gårdagens fascism och nazismen, men om detta får vi inget veta.

Våra journalister gräver inte tillräckligt djupt. Kanske är utdelade guldspadar för klena för att komma ner till något hårt, som behöver upp i ljuset? Eller mer troligt är nog att Bonniers redaktörer anvisar plats för tillåten grävning.

Och våra politiker, precis som igår, dansar efter kapitalets pipa.

Just nu är det Stefan Löfven som dansar mest, han svänger sig runt Rotschilds gunstling, Emanuel Marcon och signerar nya samarbetsavtal på löpande band.

Men nu är han sur över att Donald Tusk, Europarådets ordförande, inte håller med om tvingande flyktingkvoter.

Dessutom har Löfvens  vän Martin Schultz nästan brädat Frankrikes Marcon, när han högt förkunnade på SPD:s partikongress att ”EU bör bli Europas förenta stater senast 2025, och de länder som inte går med kastas ut ur regionen” (Tyska regeringskrisen SvD.se). Orsaken är att han vill kaxa upp sig inför regeringsförhandlingar med Angela Merkel.

Denna vision är tom för magstark för vår EU fjäskande statsminister.

När tom Europaparlamentariker Gunnar Hökmark (M) skriver på Svd.se/debatt att ”Hindra att EU får beskattningsrätt” förstår vi att det är högt vatten, som måste dräneras. ”Förslagen om att ge EU mer makt över skatterna måste stoppas nu innan de i en smygande process gradvis blir till verklighet.”
Kanske Hökmark har tagit del av den försåtliga Kalergi planen, som också låg bakom EU:s skapande?

En katt bland EU:s hermeliner?
Donald Tusk, verkar också ha tänkt till, när han insett att bindande flyktingkvoter blir ett stort problem. Få migranter vill till EU:s östländer, där bidragen inte flödar lika ohämmat som här hemma.
DT förordar i stället åtgärder för att få unga män från Afrika och Mellanöstern att stanna där de är. Därmed punkterar han radarparet Löfven och Merkels tjat att Tjeckien, Ungern , Slovakien och Polen skall tvingas till samma mångkulturella elände, som skett i deras egna länder.
Men attacken blev hård från Bryssels diplomater, Cecilia Wikström (L) var mycket upprörd över detta uttalande, han undergräver ju en av de bärande pelarna i EU:s principer om solidaritet mellan medlemsländerna….
Hon är nog rädd att hon inte längre får stå bredvid Soros och le, när stora sprickor i dessa pelare kan äventyra de globala oligarkernas principer. För det är hos dessa finansiella eliter som EU:s solidaritet ligger.

Så här avslutar Ingemar Ljunqvist sin artikel i NewsVoice:

”……Har man tagit del av denna dokumentation om Walter Hallstein blir det beklämmande att höra på svenska EU-kramande politiker när de etiketterar andra EU-kritiska partier i vårt land som odemokratiska. De har satt sig i knät på den konstruktion som Walter Hallstein drog upp riktlinjerna för redan på slutet av 1930-talet. Den första versionen av en ny världsordning, gick om intet – den andra Hallsteinska versionen måste också avvisas.”

Fler EU-medborgare måste få kännedom om nazisympatisören Walter Hallsteins inflytande på dagens förrädiska EU-planer, där nationalstaten skall utplånas, när Hitlers storhetsvansinne går igen.

Tacksam om detta inlägg med länk kan spridas till fler, för EU:s mörka rötter behöver grävas upp och synliggöras.

 

 

10 tankar kring ””Om alla visste detta om EU skulle unionen falla isär på nolltid”

 1. Nazismen har ju varit på tapeten länge och så fort någon motsätter sig det som händer i vårt samhälle så är du nazist! Bechir Ramani var för mig helt okänd fram till för några dagar sedan när min fru hittade honom på nätet. Det lilla jag hört honom säga imponerade starkt. Äntligen en med makt att föra ordet vidare så som en , som han kallade sig”medborgarjournalist”. Det luktar mord om hans bortgång. Flera obekväma har dött på liknande sätt! Detta som händer i vårt land nu är begravningsceremonin för den demokrati som vi alla trodde att vi levde i. När människor som tydligt visar sin avvikande åsikt och avslöjar/hotar att avslöja maktelitens toppar plötsligt oförklarligt dör eller försvinner, när åsiktsfrihet och yttrandefrihet stryps genom förföljelse och planerad lagstiftning emot då finns det inte ens fragment av demokrati kvar. Det börjar om det inte redan är forna Östtyskland i sitt styre. Har i tidigare kommentarer använt Nordkorea som jämförelse men detta är för smutsigt för att ens kallas diktatur.

  Frid över Bechir Ramanis minne och må en evig förbannelse vila över de sprungna ur kapitalets sköte som bär skulden!

  1. Min övertygelse är att Din kommentar talar för många av oss, som vill bevara Sverige, som nationalstat! Vi är inga rasister, utan klarsynta realister.

 2. Bechir Ramani en arbetande journalist dog mycket underligt av en ålder av 33år. Som kartlagde Robert Aschberg och hans expo. Han skulle avslöja en nyhet, men kom aldrig fram med materialet . Mycket otäckt händer i Sverige.

 3. Beträffande Europas eventuellt ”säkra yttre gränser” – på besök i Danmark och dansk tv ”deadline”- Paul Collier – mycket känd o kunnig man – han uppmanar europas politiker att stänga gränserna.!

  Återigen – besöket snabbt uppfattat av norska rights.no (Human rights service) som i denna artikel återger seriös information i denna ödesmättade fråga.
  (kolla även på snaphanen.dk)
  Har noterat att det förekommer tätt samarbete mellan Danmark o Norge i s.k. alternativ media men även mellan ministrarna Inger Stöjberg och Sylvie Listhaug –
  ska nog mycket till om vår minister Fritzon kommer åtnjuta detta kollegiala samspel.

  Skulle vara önskvärt att Skavlan-redaktionen bjöd in några obekväma danska politiker.

  https://www.rights.no/2017/12/steng-europas-grenser-sier-collier/

 4. Lilla fröken PK, vilka kulturer var de då, som Fästningen Europa skulle värna sig emot?

 5. Är det sant, det som jag någon gång läst, att Hitlers ”Festung Europa” skulle utgöra ett försvarsverk mot migration från exv Afrika?

  I så fall är där en skillnad, eftersom vårt EU tycks funka tvärt om.

  1. Någon migration från Afrika var knappast aktuell under Hitlers livstid, då det knappast fanns några suveräna stater där. Idag finns ju kunskapen om det paradisiska Europa spridd över hela världen genom internet.

  2. Själva slutmålet för Hitler och för EU är ju detsamma vilket inte kan ha varit en nyhet för den som följt politikens utveckling under de senaste femtio åren. Det gamla jesuitiska påståendet —–ändamålet helgar medlen —bör en filosof få i uppdrag att grunna djupare kring

Kommentarer är stängda.