Berättelser från personal på HVB hem för ensamkommande ”barn”.

”Drick stark glögg innan du läser detta” skrev en vän, som skickade länken.
http://katerinamagasin.se/ensamkommande-satte-eld-pa-boendet-da-de-fick-nej-pa-sina-krav/

Tyvärr kunde inte en mugg Blossa starkvinsglögg dämpa min upprördhet, efter att ha läst om dessa krävande, ljugande och bortskämda afghaner, som personal här berättar om för Katarina Janouch i hennes intervjuserie om dessa ensamma, förvuxna barn.

Våldtäktsoffer och skattetyngda medborgare står heller inte ut
I gammelmedia får vi bara läsa om hur fina pojkar det är, som kämpar och bara vill väl. Den kraftiga överrepresentationen både i enskilda och gruppvåldtäkter verkar inte ha nått fram. Dessa handlingar verkar ske i ett oförklarligt tomrum enligt de korrekta, #vistårinteut passar bättre för deras offer, som fått sina liv förstörda, men det verkar inte intressera PK eliten.

Gammelmedia fortsätter ihärdigt med sina Fake News och påpekar ständigt att Sveriges flyktingmottagande nu ligger på EU:s mininivå, men läs länken som signaturen ”Staffan” skickade den 14 december om Per Gudmundsson (SvD)  hur han punkterar den myten med besked. Sverige ligger i EU:s topp beträffande mottagande, där asylansökningarna ökat med 50 % på ett år!

Är det inte dags för oss betalningsansvariga att också bilda ett #vistårinte ut?

Berättelser från luttrad personal
Personal, som vill berätta har många års erfarenhet inom området, men vill ej stå med namn, för då finns risk för arbetslöshet i vårt demokratiska land. Att säga som de är, är tabu om Du inte sjunger med ”änglakören,” där den vänsterliberala eliten står för repertoaren. Dirigenter varierar, just nu är det Fatima Khavwri, när det gäller åldersljugande afghaner.

Bortskämda, lata och mycket krävande jämfört med kurder enligt berättelserna. Personalen står på tå, cheferna bara lättar på plånboken(skattepengar) till svart hårfärg, när flera av dem börjar bli gråhåriga, mobil/datoravgifter betalade, när de skypar med fru och barn i hemlandet, men officiellt är de under 18 år. Att slå sönder inredning går bra, om det är fel mat på tallriken och blir de kränkta, när någon rädd personal viskar fram krav, så kan de ju alltid tutta eld på boendet. Plugga och studera är jobbigt, för CNS bidragen kommer ändå …. Och alla förkastliga aktiviteter bortförklaras med att de tidigare har haft det jobbigt, av spak personal.

Jag undrar om samma acceptans skulle råda, om medborgare, som har och har haft det jobbigt under livet också skulle löpa amok??

Nej, nu måste jag ha glöggpåfyllning för att lugna ner mig.

Återkomst av gamla minnen
Tyvärr väcker dessa horribla gärningar upp begravda minnen från mina duster med många invandrare under yrkesåren. Där reaktionerna blev hårda efter att jag lugnt (med hjärtklappning inombords) förklarade att funktionsbedömningen efter sjukdom/skada ej gav underlag för intyg om ansökan till varierande bidrag, som handikapparkering, bilstöd, assistans, handikappersättning osv.

Tänker också på min systers väninna, som av FK tvingades tillbaka till jobbet, trots tuff cellgiftsbehandling, medan berättelsernas lymlar kan sitta och slå besticken i bordet, när deras krav på mat, inte har uppfyllts med råge. Att må dåligt berättigar inte till sådana fasoner.

Opportun och opålitlig statsminister
Tänker på dödssjuka barn, som blir utan hjälp (vet att jag har nämnt det förut, men det får  läsare tåla) gamla som far illa och alla medborgare som nu knuffas åt sidan, bara för att statsministern inte står vid sitt ord.

Visst, statsministern var rädd för att dessa erbarmliga miljöpartister skulle lämna regeringen. Han gav efter för deras krav på amnesti för denna åldrande grupp, med gymnasiestudier, som alibi. Jag befarar nu rekord i glädjebetyg av förstående lärare. Ingen kan inbilla mig, att utvisning skulle ske om de inte klarar målen. Sänk kraven blir som vanligt de inofficiella råden!

Löfvens paradgren söndra och splittra kommer att visas i vår, när amnesti förslaget skall upp i riksdagen, han flörtar nu vilt med Annie Lööf, så han får akta sig så han inte hamnar under #metoo, som riksdagens talman Ahlin.

Alliansen eller åldersljugande afghaner?
För, nu har flyktingvänliga centerpartiet ett stort bryderi med sin valfrihet. Skall Annie Lööf välja alliansen eller afghaner, när röstning skall ske om gymnasieamnestin?

Men jag misstänker också att varnande samtal från EU kan ha skett beträffande utvisningar av ensamkommande ”barn.” Nu har storfederalisterna Junker och Macron, seglat upp som Löfvens bästisar, i sin iver att krossa nationalstaten.
Angela Merkel har fullt sjå med att få med sig Schultz i regeringen, en socialdemokrat av samma skrot och korn som hans broder Löfven, när det gäller att stå vid sitt ord.

För hur skulle det se ut om den humana stormakten i Norden började utvisa de som ljugit, utfört brottsliga gärningar och saknar asylskäl? Risk finns för spridningseffekt, vilket måste förhindras, så inte Soros blir besviken, när hans folkutbyte reduceras.

Så nu är allt som vanligt igen, med snyftartiklar om ensamma barn, dvs. män, som mår dåligt och kan tvingas studera, trots att det är svårt. Tröst får de som vanligt av förstående kvinnor, både seriösa och de som vill idka närhetsterapi i sovrummet.

Nästa förslag blir väl att direkta bidrag skall skickas till de ”barn” som har familjer, men det kanske miljöpartiet fixar retroaktivt. Annie Lööf, får ersätta Reinfelds tidigare kuttrasju med detta förödande parti.

En nåd att stilla bedja om är att dagens MP inte orkar upp till 4 % i september nästa år!

Nu väntar jag bara på nästa kovändning och löftesbrott från en socialdemokrati, som för länge sedan övergivit medborgarna. Där majoriteten ännu är dopade i värdegrundsläran och är oemottagliga för kostnader och konsekvenser, eftersom de själva ännu ej blivit utsatta och där många blivit förmögna inom flyktingindustrin.

.

Ps. Föredrar Blossa starkvinsglögg, efter att ha provat årets glögg med mango i, det var inget för mig. Den gamla traditionsrika är bäst! Ds.

 

 

 

 

En tanke kring ”Berättelser från personal på HVB hem för ensamkommande ”barn”.

  1. Alla som är skyldiga i denna soppa måste straffas hårt androm till varnagel. Rättvisa måste skipas!

    Först ska de ekonomiska oegentligheterna rättas till. De som tjänat pengar på galenskapen ska fråntas dessa. De som ljugit om sin ålder, asylskäl och annat ska återbetala allt de kostat. Saknar de medel ska de straffarbeta tills summan kan anses betald. Osv.

    Sen ska straffen utdömas. Här handlar det främst om politiker och journalister. Vissa aktörer kan vara svåra att få inför domstol, t.ex Soros och andra väldigt mäktiga. Dessa får i så fall dömas i sin frånvaro. Förhoppningsvis kan man sedan komma åt dem med andra medel, t.ex. lönnmördare.

    Straffen måste generellt vara hårda så att avskräckningen skyddar befolkningen så länge som möjligt in i framtiden.

Kommentarer är stängda.