Ljus i tunneln med Mynttorgsaktivisterna och föreläsningar i Göteborg!?

Tyst demonstration
På Mynttorget i Stockholm pågår en tyst protest från vanligt folk, som låter sina plakat tala om landets förgörande migrationspolitik.

Därutöver bedriver de hjälpverksamhet för hemlösa och utblottade med mat, fika och kläder, där skor och hygienartiklar står högt i kurs. Man kan donera ett belopp för att stödja denna behjärtansvärda verksamhet, när samhällets makthavare skänker bort vår välfärd till andra. 

Källa: http://mynttorgsaktivisterna.se/  förmedlat från Nya Tider v.48 i artikeln ”Muller i folkdjupet.”

Föreläsningar i slutna sällskap
I Göteborg pågår föreläsningar i slutna sällskap. Tidigare manifestationer som Pregida och Folkets Demonstration tvingades upphöra, mycket pga av deltagares rädsla för repressalier av den korrekta eliten, som under sitt moraliska paraply döljer angivare i klass med forna DDR:s.

Nu kan även Nya Tiders prenumeranter få delta, anmälan till gbg@nyatider.nu. Föreläsare är kända personer med gedigna ämneskunskaper. Men för att undvika bråk från gatuvänstern, så sker föreläsningarna i slutna sällskap.

Samma utveckling i Sverige 2017, som rådde under Stalins terrorvälde för Sovjets dissidenter. De samlade in pengar till bötfällda vänner, som råkat illa ut, när de protesterade mot maktens översitteri.

Kanske något som vi medborgare borde ta efter, när våra dissidenter råkar illa ut?

Hot mot demokratin, vi har hört det förut.

Citat från mynttorgsaktivisternas hemsida:
”Mynttorgsaktivisterna – Folkets rätt framför maktens girighet!
Vi är ett gäng vanliga medborgare i alla åldrar, unga som gamla som har fått nog! Vi är allt ifrån studerande, förvärvsarbetare och pensionärer. Vi har återkommande tysta manifestationer. Vi låter budskapen på våra plakat föra vår talan.

Vi tror på denna form av opinionsyttring. Det är viktigt att vanligt folk får visa sin vilja, vi behöver en plattform. Om vår manifestation kan få några till att själva söka reda på fakta och börja tänka logiskt så är mycket vunnet. Även om det går sakta så börjar fler och fler förstå vidden av alla negativa konsekvenser för medborgarna som detta vanstyre har lett till. Vi blir alla drabbade.

Responsen är mycket positiv. Förbipasserande ger oss tummen upp, stora leenden, uppmuntrande ord, stannar till för givande samtal etc.
Vi får ut väldigt mycket av detta, inte minst knyter vi många nya vänskapsband och kontakter. För de som vill så brukar vi avsluta med att gå ut och äta en bit, umgås och prata om allt möjligt efter manifestationen.

Du kanske känner dig tvingad till att vara tyst om dina åsikter med vänner, med din familj, på din arbetsplats eller på din skola. Det är en befrielse att få diskutera saker man annars håller inom sig. Manifestationen är partipolitiskt obunden så vi ber er att inte bära några symboler eller liknade. Vi står där under samma förutsättningar nämligen att vi inte kan hålla tyst längre om vårt missnöje med vanstyret i vårt land.

Vi tar ej ansvar för enskilda personers kommentarer och konversationer under våra manifestationer. NOG ÄR NOG!”

 Nästa tysta manifestation äger rum lördagen den 9 december, kl. 16.00-17.30. Plats: Mynttorget i Gamla Stan.

3 tankar kring ”Ljus i tunneln med Mynttorgsaktivisterna och föreläsningar i Göteborg!?

  1. Såg TV 4 nyheterna i kväll. Arbetslösheten bland unga har minskat! Inte ett ord om det gäller enbart svenska ungdomar. Utländska ungdomar nämndes inte alls. Jag kallar inslaget fake news. Tv 4 är mästare på att förvanska nyheter lika som DN.

    1. Jag reagerade på samma sätt när jag hörde detta. Det är som vanligt att invandringens konsekvenser inte får nämnas, lika fult som att fråga hur mycket pengar har Du på banken? Men där har det lättat en smula, när nitiska Magdalena jagar pensionärer i Portugal, men låter nästan en fjärdedel av statsbudgeten finansiera, den totala kostnaden för migrationen. Här är inget pris för högt för att upprätthålla den humanitära stormakten, som låter fattigpensionärer stå i kön till soppköken.

Kommentarer är stängda.